Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

6 51

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Λαιμουδιέρες και Περιλαίμια

από 4
128 styles.
από 4

Λαιμουδιέρες και Περιλαίμια

Ψάχνεις το ιδανικό περιλαίμιο για να ζεσταθείς τον χειμώνα και το ιδανικό πολυμορφικό μαντήλι για να σε προστατεύσει τις ηλιόλουστες καλοκαιρινές ημέρες από την ηλιακή ακτινοβολία; Τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις λαιμουδιέρες για άνδρες, γυναίκες και παιδιά μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων στο Cosmossport.gr!

Πως να Επιλέξω την Ιδανική Λαιμουδιέρα;

Αρχικά οι λαιμουδιέρες είναι κατάλληλες για κάθε εποχή παρέχοντάς σου την προστασία που χρειάζεσαι. Πιο συγκεκριμένα για τον χειμώνα μπορείς να επιλέξεις ένα περιλαίμιο με fleece επένδυση για να σου προσφέρει extra αίσθηση ζεστασιάς. Ένα ζεστό περιλαίμιο είναι επίσης κατάλληλο και για σένα που οδηγείς μηχανή προστατεύοντας σε από το κρύο και τον αέρα. Για την προπόνησή σου, μπορείς να επιλέξεις μια λαιμουδιέρα / περιλαίμιο με απαλό ύφασμα που απομακρύνει την υγρασία από το δέρμα για στεγνή και ανάλαφρη αίσθηση. Για τις καλοκαιρινές ημέρες που ο ήλιος καίει μπορείς να επιλέξεις ένα λεπτό και ανάλαφρο πολυμορφικό μαντήλι με UV προστασία. Το καλό με τα πολυμορφικά μαντήλια είναι ότι μπορείς να προσαρμόσεις εσύ το μέγεθος που θέλεις να έχουν. Με τα πολυμορφικά μαντήλια μπορείς επίσης να τονίσεις το στυλ σου σε ένα outfit, συνεπώς πέρα από προστασία, σου προσφέρουν και στυλ.

Πως Μπορώ να Συνδυάσω την Λαιμουδιέρα;

Για μια casual εμφάνιση μπορείς να συνδυάσεις την λαιμουδιέρα σου με το αγαπημένο σου φούτερ και το αγαπημένο σου τζιν. Για μια sporty εμφάνιση, μπορείς να συνδυάσεις το περιλαίμιό σου με μια μπλούζα με κουκούλα και την αγαπημένη σου φόρμα. Για το urban style σου μπορείς να επιλέξεις ένα κομψό μονόχρωμο πολυμορφικό μαντήλι ακόμα και με το αγαπημένο σου πουκάμισο. Τέλος για σένα που θέλεις να τονίσεις το street style σου, μπορείς να επιλέξεις ένα πολυμορφικό μαντήλι ή ένα περιλαίμιο πολύχρωμο ή με έντονο design συνδυάζοντάς το με το αγαπημένο σου T-shirt. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου στο Cosmossport.gr θα βρεις αυτό που θες.

Βρες Μοναδικά Πολυμορφικά Μαντήλια, Λαιμουδιέρες & Περιλαίμια στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά πολυμορφικά μαντήλια, λαιμουδιέρες και περιλαίμια μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως floral, allover print, γκρι, μαύρο, μπλε, πολύχρωμο, πράσινο, ροζ και μέσα από Top Brands όπως Buff, adidas Performance, Nike, Odlo, Emerson, OFI OFFICIAL BRAND και πολλά άλλα, μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.