Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

44 195

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ανδρικά Παπούτσια Τένις

από 2
37 styles.
από 2

Ανδρικά Παπούτσια για Τένις

Βρες μοναδικά σχέδια σε Ανδρικά Παπούτσια Τένις από κορυφαία Brands στο Νο1 Αθλητικό Online Store.Έμπνευση από το γήπεδο, άνεση και στυλ που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και πέρα από τις αθλητικές σου επιδόσεις. Επέλεξε τα δικά σου, μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή, του No 1 online store, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Βρες τα Ιδανικά Χαρακτηριστικά σε Ανδρικά Παπούτσια Τένις

Παλαιότερα το τένις ήταν ένα άθλημα που θεωρούταν ως ελίτ άθλημα κάνοντάς το τα ανώτερα οικονομικά στρώματα. Πλέον είναι αγαπητό και προσβάσιμο για όλες τις κοινωνικές τάξεις, αρκεί να διαθέτεις τον κατάλληλο εξοπλισμό. Αρχικά πρέπει να διαθέτεις τα κατάλληλα παπούτσια για το τένις. Τα ανδρικά παπούτσια τένις πρέπει να είναι άνετα και να σταθεροποιούν το πόδι, απορροφώντας τους κραδασμούς. Φυσικά πρέπει να διαθέτουν ευέλικτη και ανθεκτική σόλα. Το κλειδί είναι η τέλεια προσαρμογή των τένις παπουτσιών στα πόδια, ώστε να μην είναι ούτε πολύ μεγάλα αλλά ούτε και στενά. Άλλος ένας σημαντικός παράγοντας είναι το άνετο μετατάρσιο και το αρκετά άκαμπτο προστατευτικό φτέρνας, πάνω στο οποίο το πόδι σου δεν θα γλιστράει. Επιπλέον χαρακτηριστικό για τα παπούτσια τένις είναι η αποτελεσματική αλλαγή κατεύθυνσης, δηλαδή να επιλέξεις ένα παπούτσι κατάλληλα προσαρμοσμένο στην επιφάνεια του γηπέδου, για αποφυγή τραυματισμών.

Επίλεξε τα Κατάλληλα Ανδρικά Παπούτσια Τένις Ανάλογα την Επιφάνεια του Γηπέδου

Διάλεξε παπούτσια τένις για άνδρες για σκληρά γήπεδα

Κατάλληλα παπούτσια τένις για σκληρά γήπεδα είναι αυτά που η εξωτερική τους σόλα είναι πλατιά με μεγάλο μέρος εφάπτεται με το έδαφος, ενώ διαθέτει διαφορετικές αυλακώσεις και σχήματα, ώστε να υποστηρίζει όλες τις πιθανές κινήσεις στο σκληρό γήπεδο, προσφέροντας στήριξη στο πόδι κατά τις απότομες αλλαγές κατεύθυνσης.

Διάλεξε παπούτσια τένις για χωμάτινα γήπεδα

Κατάλληλα παπούτσια τένις για χωμάτινες επιφάνειες είναι αυτά που διαθέτουν ενιαίο μοτίβο σε όλη την επιφάνεια της σόλας με λεπτές και βαθιές αυλακώσεις ώστε να αποτρέπουν το γλίστρημα του παίκτη κατά το εκρηκτικό ξεκίνημα ή κατά τη διάρκεια των γρήγορων αλλαγών κατεύθυνσης. Επίσης κατάλληλα είναι αυτά που είναι κατασκευασμένα με ενισχυμένα υλικά στο άνω μέρος ώστε να αποτρέπεται η εισχώρηση του χώματος στο παπούτσι. Τα παπούτσια για χωμάτινα γήπεδα είναι κατάλληλα και για παιχνίδι σε γήπεδα με συνθετικό χόρτο, στα οποία υπάρχει χαλαζιακή άμμος.

Παπούτσια τένις για γήπεδα με φυσικό χόρτο

Κατάλληλα παπούτσια για τένις σε φυσικό χόρτο είναι αυτά που διαθέτουν σπυρωτά τμήματα καουτσούκ που προεξέχουν κι έχουν στόχο να αποτρέψουν τον παίκτη από το να γλιστρήσει.

Πως θα Επιλέξω το Κατάλληλο Μέγεθος στα Ανδρικά Παπούτσια Τένις;

Η επιλογή μεγέθους είναι πολύ σημαντική για την αποδοτικότητα και την άνεσή σου στο γήπεδο. Κατά την δοκιμασία του μοντέλου δεν πρέπει να αισθάνεσαι ότι σε στενεύει ή οτι σου είναι μεγάλο. Κατά την δοκιμή τους μπορείς να κάνεις μερικές δυναμικές κινήσεις οι οποίες θα επιτρέψουν να νιώσεις καλύτερα την εφαρμογή τους. Η ιδανικότερη ώρα είναι η απογευματινή όταν τα πόδια σου θα είναι ήδη πρησμένα απ' όλη την ημέρα. Αυτό συμβαίνει γιατί κατά την διάρκεια μιας δυναμικής προπόνησης το πόδι πρήζεται, έτσι εάν επιλέξεις ένα παπούτσι με ξεκούραστο πόδι, ενδεχομένως κατά την διάρκεια της προπόνησης, μπορεί να σε στενεύσει. Εάν θέλεις να πραγματοποιήσεις την αγορά σου ηλεκτρονικά μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών. Αφού κάνεις τις αντίστοιχες μετρήσεις στα εκατοστά, μπορείς να επιλέξεις το μέγεθος που σου ταιριάζει.

Πόσο Συχνά Πρέπει να Αλλάζω τα Παπούτσια Τένις μου?

Τα παπούτσια τένις δεν έχουν την ίδια απόδοση εφ' όρου ζωής. Για να διαπιστώσεις ότι ήρθε η ώρα να αγοράσεις καινούργιο ζευγάρι, πρέπει να παρατηρήσεις την εξωτερική τους σόλα. Εάν η επιφάνεια της έχει αρχίσει να χάνει το ανάγλυφο σχήμα της και να φαίνεται ως ενιαίο τότε τα παπούτσια αρχίζουν να χάνουν την υποστήριξή τους και την ικανότητα απότομων αλλαγών κατεύθυνσης. Άλλος ένας παράγοντας είναι κατά πόσο συχνά παίζεις τένις. Εάν για παράδειγμα παίζεις τένις 2-3 φορές την εβδομάδα τότε ανά έξι μήνες περίπου καλό θα ήταν να πάρεις νέο ζευγάρι. Τέλος εάν παίζεις τένις σε σκληρά γήπεδα σε σχέση με τις χωμάτινες επιφάνειες, πάλι η αλλαγή των τένις παπουτσιών πρέπει να είναι πιο συχνή.

Βρες Τένις Παπούτσια Ανδρικά Μέσα από το Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε Ανδρικά Παπούτσια για Τένις, μέσα από την μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως άσπρο, γκρι, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπλε, πολύχρωμο και άλλα κατασκευασμένα από δέρμα, καουτσούκ ή συνθετικό υλικό, με κανονική εφαρμογή, μέσα από τα Top Brands όπως LOTTO, Nike, adidas Performance, Wilson, Asics, Puma και άλλα, μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.