Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

25 38

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

The North Face Σκούφοι

21 styles.

The North Face Σκούφοι 

Βρες The North Face σκούφους για άνδρες και γυναίκες. Η The North Face σου προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από το κρύο. Ολοκλήρωσε τις χειμερινές σου εμφανίσεις με έναν σκούφο, φτιαγμένο από ανθεκτικό ύφασμα ειδικά επιλεγμένο για να σου χαρίζει ζεστασιά και σταθερότητα στη εφαρμογή χωρίς να προσθέτει βάρος στο κεφάλι σου.

Φροντίδα Σκούφων The North Face

Ο σκούφος είναι το απόλυτο χειμερινό αξεσουάρ. Για να έχεις πάντα μια περιποιημένη και κομψή εμφάνιση όμως πρέπει να παρέχει την αντίστοιχη φροντίδα στα funky αξεσουάρ σου. Επίλεξες λοιπόν τον αγαπημένο στο The North Face σκούφο και δεν ξέρεις πως να το φροντίσεις για να φαίνεται σαν καινούργιος; Το' χουμε! Αρχικά κάθε σκουφάκι The North Face αναγράφει οδηγίες πλύσης και φροντίδας στο εσωτερικό καρτελάκι, το οποίο μπορείς να συμβουλευτείς. Για εσένα που λέρωσες στις χειμερινές σου εξορμήσεις το The North Face beanie σου με λάσπη και χιόνι, μπορείς αρχικά να χρησιμοποιήσεις ένα πανάκι να αφαιρέσεις τοπικά τις λάσπες και έπειτα σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό και απορρυπαντικό να αφήσεις τον The North Face σκούφο να μουλιάσει και έπειτα με τριβή να αφαιρέσεις τον ανεπιθύμητο λεκέ. Για πιο επίμονους λεκέδες μπορείς να πλύνεις τα The North Face σκουφάκι στο πλυντήριο σε μέτρια θερμοκρασία με ήπια απορρυπαντικά. Για έναν μικρό λεκέ πχ από σκόνη μπορεί με ένα στεγνό ή υγρό πανάκι να αφαιρέσεις την βρωμιά. Για να δώσεις επιπλέον άρωμα στον The North Face σκούφο σου μπορείς να τον αφήσεις σε μια λεκάνη με μαλακτικό και νερό και να το αφήσεις για μια ώρα και να το ξεπλύνεις. Το άρωμα που θα έχει χαρίσει φρεσκάδα.

Υλικά Κατασκευής The North Face Σκούφων

Τα σκουφάκια The North Face διαφέρουν από τα κλασσικά σκουφάκια χάρη στην υψηλής ποιότητας ύφασμα και χάρη στην premium επιλογή υλικών. Στο Cosmossport.gr, το No1 online store θα βρεις The North Face σκουφάκια από πολυεστέρα, ακρυλικό, βαμβάκι και ανακυκλωμένα υλικά που συμβάλλουν στην βιώσιμη ανάπτυξη για ένα οικολογικό περιβάλλον. Θα βρεις ανδρικά, γυναικεία και παιδικά για αγόρια και κορίτσια σκουφάκια The North Face πλεκτά, χνουδωτά αλλά και με απλή ύφανση, με μεγάλα ή minimal λογότυπο που θα ολοκληρώσουν στυλ σου. Η πλέξη των σκούφων The North Face είναι τέτοια ώστε να έχεις εξαιρετικά απαλή και ζεστή αίσθηση όσο χαμηλή κι αν είναι η θερμοκρασία.

Επιλογή Σωστού Μεγέθους για Σκούφο The North Face

Θέλεις να πραγματοποιήσεις την αγορά σου σε σκούφο The North Face μέσα από την συλλογή του Cosmossport.gr και σκέφτεσαι, πιο θα ήταν το κατάλληλο μέγεθος; Τότε μπορείς να ακολουθήσεις μερικά tips. Αρχικά κάθε προϊόν διαθέτει το δικό του μεγεθολόγιο, συνεπώς μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών στους σκούφους της The North Face. Για σένα λοιπόν που έχεις μάγουλα μπορείς να επιλέξεις ένα σκούφο The North Face με pom pom ( χνουδωτό) τελείωμα για να δώσεις έμφαση στο πάνω μέρος του κεφαλιού σου. Για σένα που θέλεις να τονίσεις τα μάτια σου μπορείς να φορέσεις έναν πιο φαρδύ σκούφο The North Face τοποθετώντας την μανσέτα ψηλά στο κούτελο αφήνοντας τον σκούφο από πίσω να έχει χώρο. Τέλος για σένα που θέλεις να τονίσεις τις γωνίες του προσώπου σου μπορείς να φορέσεις τον The North Face σκούφο με κλίση προς το πλάι. Οι σκούφοι της The North Face είναι εξαιρετικά ελαστικοί και προσαρμόζονται σε κάθε πρόσωπο, όμως σε περίπτωση που δεν σε εξυπηρετεί η εφαρμογή, υπάρχει εντελώς δωρεάν η δυνατότητα επιστροφής.

Ανακάλυψε Σκούφους The North Face για Άνδρες & Γυναίκες Μέσα από το Cosmos Sport

Επίλεξε μέσα από την συλλογή μας σε σκουφάκια The North Face σε ανδρικά και γυναικεία styles και άσε την The North Face να δώσει την δική της υπογραφή στο ολοκληρωμένο outfit σου. Βρες The North Face σκούφο σε χρώματα όπως άσπρο, καφέ, κόκκινο, μαύρο, μωβ, ροζ και πολλά άλλα μόνο στο Cosmossport.gr το No1 online store, με εντελώς δωρεάν δυνατότητα επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.