Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

42 250

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Αδιαβροχοποίηση

περισσότερα... λιγότερα

Τύπος Δεσίματος

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικεία Μποτάκια & Μπότες

από 3
75 styles.
από 3

Γυναικεία Μποτάκια & Μπότες

Ανακαλύψτε την πολυτέλεια σε γυναικεία μποτάκια, από τη συλλογή του Cosmossport.gr! Η συλλογή καλύπτει το casual στυλ είτε ακόμα και το πιο athleisure στυλ. Απόκτησε ό,τι χρειάζεσαι, από το No 1 ηλεκτρονικό κατάστημα σε Μοναδικές Τιμές & Απίστευτες Προσφορές και με τη δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Δημιούργησε το Δικό σου Στυλ με τις Ιδανικές Γυναικείες Μπότες & Μποτάκια

Ο χειμώνας έφτασε και ψάχνεις τρόπο να ζεσταθείς απογειώνοντας το winter look σου; Η ιδανική και must have επιλογή για κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και θέλει να είναι κομψή είναι τα γυναικεία μποτάκια σε κοντό μήκος και οι γυναικείες μπότες σε ψηλό μήκος. Δημιούργησε τους πιο φανταστικούς συνδυασμούς, φορώντας τες από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για την καθημερινότητα σου που θέλεις άνεση μπορείς να επιλέξεις γυναικεία αθλητικά μποτάκια που θα σου προσφέρουν στήριξη, μαλακό πάτημα και διαπνοή. Για την εργασία σου και τις πρωινές σου βόλτες μπορείς να επιλέξεις γυναικείες χαμηλές μπότες που μπορείς να τις συνδυάσεις με το αγαπημένο σου denim τζιν και ένα πουκάμισο. Για τις lifestyle εμφανίσεις για ένα πιο retro look μπορείς να συνδυάσεις ψηλές γυναικείες μπότες είτε με κορδόνια συνδυάζοντάς τις με το αγαπημένο σου φόρεμα, είτε χωρίς κορδόνια συνδυάζοντάς τες με την αγαπημένη σου φούστα, ενώ μπορείς να συνδυάσεις μποτάκι χαμηλό με τακούνι φορώντας το με το αγαπημένο σου παντελόνι. Για τις βροχερές μέρες μπορείς να επιλέξεις μπότες ή μποτάκια με ανθεκτική, αντιολισθητική σόλα που δεν γλιστράει και αδιάβροχο άνω μέρος.

Τι να Προσέξω για να Επιλέξω τις κατάλληλες Γυναικείες Μπότες;

Τα μποτάκια & οι μπότες για γυναίκες μπορούν να αναδείξουν το στυλ κάθε γυναίκας. Προκειμένου να πετύχει ένα ιδιαίτερα ωραίο στυλ πρέπει να δείξεις προσοχή στο ύψος τους. Ένα κοντό μποτάκι μπορεί να αναδείξει άψογα το πόδι μιας γυναίκας μετρίου αναστήματος, προσθέτοντας πόντους. Τα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο από την άλλη αποτελούν μια καλή επιλογή για γυναίκες με γυμνασμένες γάμπες που θέλουν να τις αναδείξουν. Εάν ανήκεις ανήκεις στις γυναίκες με πιο ψηλό ανάστημα τότε μια μπότα ως το γόνατο μπορεί να σου εξασφαλίσει ένα ακαταμάχητο στυλ. Το ύψος του τακουνιού και το πάχος της σόλας είναι επίσης σημαντικά, αφού πρέπει να τις περπατάς άνετα χωρίς να δυσκολεύεσαι στο βήμα.
Το υλικό κατασκευής τους είναι επίσης σημαντικό, αναδεικνύοντας το στυλ κάθε γυναίκας. Ένα αθλητικό γυναικείο μποτάκι από σουέτ ή διαπνέον ύφασμα μπορεί να απογειώσει όχι μόνο το sporty αλλά και το casual look σου. Ένα επίσημο μποτάκι από δέρμα μπορεί να δώσει μοναδική φινέτσα στο στυλ σου.

Επίλεξε Top Γυναικείες Μπότες & Μποτάκια στο Κορυφαίο Store!

Όποιο κι αν είναι το στυλ σου τώρα μπορείς να επιλέξεις τις ιδανικές γυναικείες μπότες, μποτάκια, αθλητικά μποτάκια, με χαμηλό ή ψηλό σχεδιασμό, με φλατ σόλα, με chunky σόλα, λεπτό τακούνι, χοντρό τακούνι, με κορδόνια ή χωρίς και πολλά άλλα. Επίλεξε το ιδανικό χρώμα που ταιριάζει στο στυλ σου σε άσπρο, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, μωβ, πολύχρωμο, πορτοκαλί, πράσινο και πολλά άλλα μέσα από τα Top Brands Camper, Converse, Dr. Martens, Ugg, Vans, Tommy Jeans, Under Armour, Buffalo, Salomon, adidas Performance, adidas Originals, Nike και πολλά άλλα στο No1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.