Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

43 230

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

UGG Μπότες, Μποτάκια & Ρούχα

33 styles.

UGG Γυναικείες Μπότες και Μποτάκια

Η UGG είναι μια από τις πιο αγαπητές εταιρείες στον κόσμο της μόδας και είναι εδώ για να αποθεώσει το στυλ σου. Μπες στο Cosmossport.gr, το No1 online store και βρες UGG γυναικείες μπότες & μποτάκια. Βρες επίσης γυναικεία UGG δίπατα και UGG χαμηλά γυναικεία μποτάκια που θα ολοκληρώσουν το winter look σου με απόλυτη κομψότητα. Τα μποτάκια και οι μπότες UGG σε γυναικεία styles, δεν γίνεται να λείπουν από την συλλογή σου. Ανακάλυψε UGG γυναικεία μποτάκια στο αγαπημένο σου χρώμα, με δωρεάν δυνατότητα επιστροφής στο Κορυφαίο Online Store!

UGG Προσφορές σε Μπότες και Μποτάκια Ανδρικά και Παιδικά

Ανακάλυψε στο Cosmossport.gr, το No1 online store UGG ανδρικά & παιδικά μποτάκια σε μοντέρνα χρώματα και σχέδια. Κάνε το στυλ σου να ξεχωρίζει επιλέγοντας UGG μποτάκια ανδρικά & παιδικά για το καθημερινό σου look, αλλά και για το lifestyle σου. Άσε την άνεση και το στυλ να σε συνοδεύσουν τον φετινό χειμώνα και νιώσε την ζεστασιά στα πόδια σου επιλέγοντας UGG παιδικά & ανδρικά μποτάκια, μόνο από το No1 Online Store!

Η Ιστορία του Brand UGG

Με στόχο να κρατά ζεστά τα πόδια του μετά το σέρφινγκ στα παγωμένα νερά της Αυστραλίας, ο Shane Stedman δημιουργεί, το 1971, μπότες από δέρμα προβάτου. Όλα ξεκίνησαν το 1978, όταν ο Αυστραλός σέρφερ Μπράιαν Σμιθ μετακόμισε στη Νότια Καλιφόρνια με ένα όνειρο. Σχεδιάζοντας ένα προϊόν που δεν μοιάζει με κανένα άλλο από το αγαπημένο του υλικό – δέρμα προβάτου – γεννήθηκε το Classic Boot. Στα μέσα της δεκαετίας του '80, το UGG έγινε σύμβολο της SoCal παραλιακής κουλτούρας, κερδίζοντας. Το 1990 η εταιρεία εξαγοράζεται από τη Deckers Outdoor Corp έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Μέσα σε λίγα χρόνια γίνονται το απόλυτο trend και οι κλασσικές sheepskin μπότες κατακτούν τους σταρς του Χόλυγουντ. Στη συλλογή προστίθενται τσάντες και αξεσουάρ και η UGG αποκτά φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Υιοθετημένη από την ελίτ της μόδας και στη συνέχεια από τον κόσμο, η επωνυμία έχει έκτοτε επεκταθεί πέρα ​​από την εικόνα για να σχεδιάσει υποδήματα, ρούχα, αξεσουάρ και είδη σπιτιού με ασυμβίβαστη στάση απέναντι στη δημιουργικότητα, την ποιότητα και την δεξιοτεχνία. Η Ugg ιδρύθηκε στη FEEL, είναι αφιερωμένη σε ποιοτικά και ανθεκτικά σχέδια που ξεπερνούν τις τάσεις. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να γίνουν γνωστοί χάρη στην αίσθηση που προσφέρουν με στηρίζοντας το πόδι και προσφέροντας μαλακή και άνετη αίσθηση, όπως μια διαρκής αγκαλιά από ένα αγαπημένο πρόσωπο. Το συναίσθημα των Ugg είναι η συναισθηματική σύνδεση με τους καταναλωτές. Η UGG ενδιαφέρεται βαθιά για την επιχειρηματική δραστηριότητα με τον σωστό τρόπο – αναπτύσσοντας καινοτόμα προϊόντα με σεβασμό στους ανθρώπους και τον πλανήτη μας. Γι' αυτό το λόγο προσχώρησε στο Παγκόσμιο Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών (UNGC) το 2016, τη μεγαλύτερη πρωτοβουλία εταιρικής βιωσιμότητας στον κόσμο με περισσότερες από 9.500 εταιρείες που συμμετέχουν. Συνεργάζονται με ειδικούς συνεργάτες για να προωθήσουν θετικές αλλαγές στον κόσμο, προάγοντας την ποικιλομορφία και την ένταξη για όλους και λαμβάνοντας μέτρα για να ελαχιστοποιήσουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των δραστηριοτήτων τους.

Το Αγαπημένο Χειμερινό Υπόδημα, οι UGG Μπότες

Τα UGG μποτάκια, χαμηλά ή ψηλά, είναι γνωστά για την ζεστασιά, την άνεση αλλά και το στυλ που προσφέρουν όταν τα φοράει κάποιος. Με διάφορες ζεστές επενδύσεις όπως γούνινη και μάλλινη, τα μποτάκια UGG υπόσχονται να κρατήσουν τα πόδια σου ζεστά είτε απλά χαλαρώνεις στο σπίτι, είτε είσαι έξω βόλτα χαρίζοντας σου iconic look! Μπορείς επίσης να βρεις αδιάβροχα UGG μποτάκια για στεγνή αίσθηση στις βροχερές μέρες. H slip-on εφαρμογή τους επιτρέπει να τα βάζεις και να τα βγάζεις γρήγορα και εύκολα. Μπορείς να τα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου τζιν & κολάν μέχρι και με το αγαπημένο σου παντελόνι ή φόρεμα, κάθε στιγμή τις ημέρας. Στο Cosmossport.gr θα βρεις τις πιο μοντέρνες UGG μπότες σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μεγέθη και στιλ, σε μοναδικά χρώματα και σχεδιασμούς.

Βρες UGG Παπούτσια για Κάθε Ώρα

Κάθε στιλιστική επιλογή μας είναι ένας τρόπος έκφρασης. Εκφράσου ελεύθερα και κάνε το δικό σου statement με τα UGG παπούτσια, sneakers, σανδάλια, σαγιονάρες & slides με το πρωτοποριακό στυλ και άνεση που σου εξασφαλίζουν. Για τις casual & lifestyle εμφανίσεις σου μπορείς να επιλέξεις παπούτσια και sneakers UGG συνδυάζοντάς τα με τα αγαπημένα σου ρούχα. Για μια απόλυτη fashion εμφάνιση τις ηλιόλουστες ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές ημέρες μπορείς να επιλέξεις σανδάλια UGG, περπατώντας στην πόλη ή μοναδικές UGG slides για τις στιγμές που θέλεις να χαλαρώσεις στην παραλία ή θέλεις μια χαλαρή βόλτα και σύντομη στην πόλη. Νιώσε αυτοπεποίθηση και άνεση ακόμα και μέσα στο σπίτι με τις πιο στιλάτες UGG παντόφλες με τον πιο μοντέρνο σχεδιασμό που προσφέρει ζεστή αίσθηση στα πόδια σου. Ανακάλυψε τα πιο exclusive UGG παπούτσια σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά αλλά και βρεφικά μεγέθη.

Διάλεξε UGG Ρούχα για Κάθε Στυλ

Όταν το στυλ φτάνει από κάτω προς τα πάνω. Τώρα στο Cosmossport.gr θα βρεις μοναδικά κομμάτια UGG που είναι must have για την χειμερινή σου συλλογή. Είτε πας στην δουλειά, είτε ετοιμάζεσαι για χειμερινές εξορμήσεις, φρόντισε να επιλέξεις το ιδανικό UGG ρούχο που σου ταιριάζει. Μια μπλούζα φούτερ UGG θα σου προσφέρει πέρα από μοναδικό στυλ, εξαιρετική άνεση και μπορείς να την συνδυάσεις άψογα με την αγαπημένη σου UGG φόρμα ή το αγαπημένο σου UGG Jogger Pant. Για ένα ολοκληρωμένο όμως στυλ χρειάζεσαι ένα μπουφάν ή ένα παλτό που θα πάει το look σου σε next level. Με ένα μπουφάν ή παλτό UGG θα νιώσεις αμέσως την διαφορά χάρη στην ποιότητα, την ζεστασιά και την κομψότητα που σου προσφέρει. Κάθε ένδυμα UGG διαθέτει την δική του εφαρμογή. Για να βρεις το μέγεθος που σου ταίριαζε, δεν έχει να κάνεις κάτι παραπάνω από το να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών, έχοντας φυσικά δωρεάν δυνατότητα επιστροφής!

Διάλεξε UGG Μπότες, Παπούτσια & Ρούχα στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μία μεγάλη συλλογή σε UGG μποτάκια, sneakers, παπούτσια, σανδάλια, slides, εσπαντρίγιες, σαγιονάρες, παντόφλες, μπλούζες φούτερ, μπουφάν, παλτό, παντελόνια και πολλά άλλα, σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά μεγέθη, για αγόρια, κορίτσια & μωρά, μέσα από την ποικιλία χρωμάτων όπως μαύρο, άσπρο, μπλε, πράσινο, μωβ, καφέ, μπεζ, γκρι, ροζ, πολύχρωμο και πολλά άλλα στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

TOP Ugg Collections

Ugg Tasman Ugg Mini

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.