Brand

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

15 83

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικεία Πορτοφόλια

32 styles.

Στο Cosmossport.gr, το Νο1 online store θα βρεις το πιο κομψό πορτοφόλι που σου ταιριάζει ώστε να το έχεις παντού μαζί σου. Διάλεξε από μια μεγάλη γκάμα το σχέδιο και το χρώμα που προτιμάς και επέλεξε το καλύτερο γυναικείο πορτοφόλι.

Γυναικεία Πορτοφόλια

Τα πορτοφόλια κρατάνε τα χρήματα σας ασφαλή! Κλασικό ή casual, το γυναικείο πορτοφόλι είναι πάντα εξυπηρετικό και αναγκαίο για φύλαξη των χρημάτων , των καρτών, και της ταυτότητας. Βρες το δικό σου στο Cosmossport.gr, το Νο1 online store.

Τι πορτοφόλι να πάρω;

Ψάχνεις το ιδανικό γυναικείο πορτοφόλι και σκέφτεσαι τι πορτοφόλι να πάρεις; Μη κουράζεσαι άλλο, μπες σήμερα κιόλας στην μεγάλη συλλογή του Cosmossport.gr και βρες το ιδανικό γυναικείο πορτοφόλι που σου ταιριάζει. Τα πορτοφόλια για γυναίκες μπορούν να δείξουν μια πινελιά από το στυλ σου. Μπορείς να επιλέξεις υφασμάτινο γυναικείο πορτοφόλι, δερμάτινο γυναικείο πορτοφόλι ή πορτοφόλι από συνθετικά ή βιώσιμα υλικά. Όσον αφορά το μέγεθος τους στο site μας θα βρεις γυναικεία πορτοφόλια σε μικρό, μεσαίο και μεγάλο μέγεθος, η επιλογή είναι δική σου ανάλογα με το τι θέλεις να αποθηκεύσεις.

Τι χρώμα να προτιμήσω;

Τα γυναικεία πορτοφόλια που υπάρχουν στο site μας βγαίνουν σε πολλά χρώματα όμως εσύ θα επιλέξεις το χρώμα που σου αρέσει. Εάν σκέφτεσαι πιο θα ήταν το ιδανικό χρώμα σε γυναικείο πορτοφόλι τότε σκέψου τα παρακάτω κριτήρια.Για μια ήσυχη καθημερινή εμφάνιση μπορείς να επιλέξεις ένα γυναικείο πορτοφόλι σε nude και γήινα χρώματα, για εσένα που θέλεις μια elegant εμφάνιση τότε ένα γυναικείο πορτοφόλι σε μαύρο ή άσπρο ή κόκκινο είναι all time classic και διαχρονικό! Από την άλλη για εσένα που θέλεις να δώσεις περισσότερη έμφαση στο στυλ σου και να αναδείξεις το street style σου, τότε ιδανική επιλογή είναι ένα πολύχρωμο γυναικείο πορτοφόλι με prints και μοντέρνα σχέδια. Η επιλογή είναι δική σου!

Τι βαζουμε στο πορτοφόλι

Ένα γυναικείο πορτοφόλι δεν μπορεί να λείπει από την τσάντα και την καθημερινότητά σου καθώς σου προσφέρει την οργάνωση που χρειάζεσαι. Ανάλογα το πως σε εξυπηρετεί μπορείς αν θέλεις να κάνεις μια σύντομη δουλειά να πάρεις μόνο το γυναικείο πορτοφόλι σου στα χέρια. Στα γυναικεία πορτοφόλια μπορείς να αποθηκεύσεις τα χρήματά σου, τα κέρματα, φωτογραφίες αγαπημένων προσώπων ή δικές σου, κάρτες, πιστωτικές κάρτες και πολλά άλλα. Ανάλογα με τις διαστάσεις που περιέχει το πορτοφόλι σου μπορείς να αποθηκεύσεις μικρά λεπτά αντικείμενα όπως ένα μικρό σκουλαρίκι μύτης ή αυτιού. Ανακάλυψε λοιπόν το πορτοφόλι που θα σε οργανώσει και θα σε ανανεώσει.

Ανακάλυψε Γυναικεία Πορτοφόλια στο Cosmossport.gr, το No1 online store!

Βρες γυναικεία πορτοφόλια μέσα από την μεγάλη γκάμα του Cosmossport.gr σε μοναδικά χρώματα όπως floral, άσπρο, καφέ, γκρι, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπλε, μωβ, πολύχρωμο, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, χακί και πολλά άλλα και ανέδειξε το στυλ σου. Βρες πορτοφόλια για γυναίκες μέσα από κορυφαία brands όπως Puma, FJALLRAVEN, Herschel, Hunterson, Sprayground, Tommy Jeans, Tru Virtu, Vans και άλλα μέσα από το Cosmossport.gr, το No1 online store σε Μοναδικές Τιμές και με Εντελώς Δωρεάν Δυνατότητα Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.