Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

56 140

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Nike Pegasus

36 styles.

Nike Air Zoom Pegasus Παπούτσια για Τρέξιμο

Τα Nike Air Zoom Pegasus παπούτσια τρεξίματος, παρέχουν εξαιρετικό αερισμό και ανάλαφρη αντικραδασμική προστασία υψηλής απόκρισης για άνεση όσα χιλιόμετρα και αν τρέχεις! Επέλεξε τα δικά σου, μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή, του No 1 online store, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Μερικά Λόγια για τα Παπούτσια Nike Air Zoom Pegasus

Το Nike Pegasus κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1982 και απευθυνόταν σε όλους τους δρομείς. Σχεδιάστηκε έτσι ώστε να είναι μισό «αέρας» (σαν τον Πήγασο από τον οποίο πήρε το όνομά του) έτσι ώστε να αντιπροσωπεύει την κίνηση, την ταχύτητα και τη γοητεία της πτήσης.
Πέρασαν 35 χρόνια από την κυκλοφορία του, με το Nike Air Zoom Pegasus να εξελίσσεται με σημαντικές τεχνολογίες, στηρίζοντας την προπόνηση των δρομέων, και τον κορυφαίων δρομέων που διανύουν μεγάλες αποστάσεις ανά τον κόσμο. Όταν το μοντέλο ήταν να ανανεωθεί οι σχεδιαστές ζήτησαν την γνώμη των πιο εκλεκτών αθλητών ( ένας εκ των οποίων ήταν ο πρωταθλητής Mo Farah). Το συμπέρασμα ήταν ότι σε κάποια μοντέλα οι επιδόσεις δεν πρέπει να αλλάξουν, ενώ σε κάποια άλλα επιβαλλόταν η ανανέωση.
Ένα νέο μοντέλο των Pegasus ήταν το Nike Pegasus 35 μετά ακολούθησε το Nike Air Pegasus 37 και το Nike Air Zoom Pegasus 38 με τεχνολογίες που απογείωναν την running προπόνησή σου με τις ενισχυμένες τεχνολογίες και ανέσεις όπως την μονάδα Air Zoom στο μπροστινό μέρος να είναι διπλάσια από τα προηγούμενα designs.

Τι Είναι Αυτό που τα Ξεχωρίζει;

Τα Nike Air Zoom Pegasus ξεχωρίζουν από τα συνηθισμένα running χάρη στις τεχνολογίες που διαθέτουν. Αποτελούνται από αφρό Nike React στη μεσαία σόλα που είναι ελαφρύς και ελαστικός, ενώ η μονάδα Air Zoom στο μπροστινό μέρος προσδίδει μαλακό πάτημα, ενώ το άνω μέρος του παπουτσιού χαρίζει στήριξη στο πόδι ενώ τρέχεις. Είναι κατασκευασμένα με διατρήσεις για να προσφέρουν απόλυτη διαπνοή, ενώ η επένδυση του πάτου διαθέτει υψηλή ελαστικότητα που παίρνει το σχήμα του πέλματος για στήριξη. Η ενίσχυση στο μέσο του πέλματος προσφέρει σφιχτή εφαρμογή όταν δένεις τα κορδόνια, ενώ η εξωτερική σόλα είναι ανθεκτική, υψηλής ποιότητας απορροφώντας τους κραδασμούς και εξασφαλίζοντας πρόσφυση σε διαφορετικές επιφάνειες. Πέρα από τις ποικιλία ανέσεων και τεχνολογιών που διαθέτουν τα παπούτσια τρεξίματος Nike Air Zoom Pegasus διαθέτουν ένα μοναδικό design που τα απογειώνει και δεν τα κάνει βαρετά, αφού είναι μοντέρνα.

Η Εφαρμογή, το Μέγεθος & Φροντίδα Των Nike Air Zoom Pegasus Παπουτσιών

Η εφαρμογή των running Nike Air Zoom Pegasus είναι κανονική χωρίς να σφίγγουν το πόδι, αλλά και χωρίς να μπαινοβγαίνουν τα πόδια σου από τα παπούτσια. Η κανονική εφαρμογή τους σου παρέχει άνετη αίσθηση και ταυτόχρονα σταθερότητα χάρη στην κατασκευή τους. Ένα παπούτσι που σου προσφέρει απόλυτη στήριξη στις running προπονήσεις σου. Εάν δεν έχεις σιγουριά στο τι νούμερο να επιλέξεις, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτουν τα παπούτσια. Αφού κάνεις τις μετρήσεις που χρειάζονται, δες την αντιστοιχία με το νούμερο σου και επέλεξε το νούμερο που σου ταιριάζει. Σε περίπτωση που δεν πετύχεις το σωστό μέγεθος, στο Cosmossport.gr μπορείς να κάνεις δωρεάν επιστροφή εντός 60 ημερών. Εάν θες να τα δοκιμάσεις σε κάποιο φυσικό μας κατάστημα, ιδανικά θα ήταν να πας απογευματινή ώρα με τις κάλτσες που φοράς συνήθως. Tips: Σε περίπτωση που θέλεις να φορέσεις τα καινούργια σου running παπούτσια Nike Air Zoom Pegasus, σε αγώνες, καλό θα ήταν να έχεις προπονηθεί πρώτα με αυτά ώστε να πάρουν ακριβώς το σχήμα του ποδιού σου. Σε περίπτωση που θέλεις να τα καθαρίσεις καλό θα ήταν να τα καθαρίσεις με ειδικά καθαριστικά που θα βρεις στην ιστοσελίδα μας, για να μην καταστραφούν.

Βρες Top Nike Air Zoom Pegasus Running Παπούτσια στο Κορυφαίο Store!

Διάλεξε τώρα τα καλύτερα Nike Air Zoom Pegasus για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, σε φανταστικά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, μωβ, μπεζ, γκρι, ροζ, κίτρινο, πολύχρωμο και άλλα μόνο στο No1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Top Nike Air Zoom Pegasus Collections

Nike Pegasus 39 Nike Pegasus 40

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.