Αγορές όπως
πρέπει: Εύκολες,
ασφαλείς και fun.

Aγόρασε τώρα και πλήρωσε αργότερα με επιλογές ευέλικτης πληρωμής που σου παρέχει η Klarna! Τώρα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε εξόφλιση του ποσού με 3 δόσεις ή την πληρωμή του 30 ημέρες μετά την αγορά. Στην πληρωμή με 3 δόσεις, η πρώτη δεσμεύεται κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας και οι υπόλοιπες 2 λαμβάνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες. Στην πληρωμή μετά από 30 ημέρες αγοράζεις τώρα και εξοφλείς την πλήρη αξία της αγοράς σου 30 ημέρες μετά. Και στις δύο περιπτώσεις το ποσό δεσμεύεται από τον τραπεζικό λογαριασμό, την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα της επιλογής σου, αυτόματα χωρίς πρόσθετο τόκο.

Πως αγοράζω τώρα και πληρώνω αργότερα με Klarna?

#Βήμα 1

Επίλεξε πληρωμή με Klarna

Επίλεξε από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής το Κlarna

#Βήμα 2

Επίλεξε τρόπο πληρωμής

Πληρωμή σε 3 δόσεις ή σε 30 ημέρες

#Βήμα 3

Ολοκλήρωσε την αγορά σου

Συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στο περιβάλλον της Klarna!

Ξεκίνα τώρα τις αγορές σου και πλήρωσε αργότερα με Klarna!


t-shirt

T-shirts

shorts

Shorts

running shoes

Παπούτσια για Τρέξιμο

Sneakers

Sneakers

Sandals

Σανδάλια

Football Jerseys

Φανέλες Ομάδων

Έχεις ερωτήσεις; Έχουμε Απαντήσεις!

Τι είναι η Klarna;

Η Klarna ιδρύθηκε το 2005 στη Στοκχόλμη, της Σουηδίας, με στόχο τη διευκόλυνση των καταναλωτών στις online αγορές τους. Είναι πλέον η κορυφαία παγκοσμίως υπηρεσία πληρωμών και αγορών, που παρέχει πιο έξυπνες και ευέλικτες λύσεις αγορών σε 90 εκατομμύρια ενεργούς καταναλωτές, σε πάνω από 250.000 εμπόρους σε 17 χώρες.

Πώς μπορώ να πληρώσω σε 3 άτοκες πληρωμές;

Εάν η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 35€, θα σας εμφανιστεί η επιλογή 'Πληρωμή σε 3 δόσεις' κατά την πληρωμή. Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας και οι υπόλοιπες 2 πληρωμές λαμβάνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσετε τα στοιχεία της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τις αυτόματες πληρωμές. Θα σας ενημερώσουμε όταν πρέπει να πραγματοποιηθεί η πληρωμή σας - μπορείτε απλά να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την αγορά σας.

Υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση; 

Δεν υπάρχει καμία επιπλεόν χρέωση ή τόκος για τη χρήση της υπηρεσίας '3 Άτοκες Δόσεις' με Klarna! Με την Klarna, έχετε την ευελιξία να κάνετε αγορές χωρίς πρόσθετο τόκο.

Τι στοιχεία πρέπει να δώσω για να πληρώσω με Klarna;

Για να πληρώσετε μέσω Klarna θα χρειαστεί να συμπληρώσετε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email, & ήμερομηνία γέννησης. Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε Klarna θα χρειαστεί να συμπληρώσετε και το ΑΦΜ σας για επιβεβαιώθει η ταυτότητα σας. Η επεξεργασία όλων των πληροφοριών πληρωμών γίνεται με ασφάλεια. Η Klarna χρησιμοποιεί τα υψηλότερα πρότυπα για να σας προσφέρουμε προστασία των δεδομένων σας και των προσωπικών σας πληροφοριών.

Πως αγοράζω τώρα και πληρώνω μετά από 30 ημέρες;

Εάν η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 35€, θα σας εμφανιστεί η επιλογή 'Πληρωμή σε 30 ημέρες" κατά την πληρωμή. Η αγορα ολοκληρώνεται χωρίς κάποια χρέωση, γίνεται αποστολή της παραγγελίας σας ενώ 30 ημέρες μετά γινεται η εξόφλιση του ποσού σε μια δόση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσετε τα στοιχεία της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Θα ενημερωθείτε την προηγούμενη εργάσιμη απο την πραγματοποιηση της πληρωμή σας για τη χρέωση του ποσού μέσω της εφαρμογής Klarna.

Έχω κι άλλες ερωτήσεις, που μπορώ να απευθυνθώ;

Δεν βλέπετε την ερώτησή σας εδώ; Επισκεφτείτε τη σελίδα της Klarna για να μάθετε περισσότερα και να επικοινωνήσετε με την Klarna μέσω chat!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.
×
Εντοπίσαμε ότι βρίσκεσαι στην Κύπρο!

Εντοπίσαμε ότι βρίσκεσαι στην Κύπρο!

Αν θέλεις η παραγγελία σου να παραδοθεί στην Κύπρο, αγόρασε μέσω του Cosmossport.cy

Συνέχισε στο Cosmossport.cy!