Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

25 94

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Birkenstock Σανδάλια και Παντόφλες

26 styles.

Birkenstock, Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά Σανδάλια και Παντόφλες

Θέλεις τα πόδια σου να έχουν μέγιστη άνεση, το βήμα σου να είναι ξεκούραστο, χωρίς να χάνεις στιγμή απ' το στυλ σου; Τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις Birkenstock ανδρικά, γυναικεία και παιδικά, σανδάλια, σαγιονάρες, παντόφλες και slides. Βρες τα πιο μοντέρνα παιδικά, ανδρικά & γυναικεία ανατομικά σανδάλια Birkenstock μέσα από τις Top συλλογές όπως τα Birkenstock Arizona, Birkenstock Milano και άλλα. Ακόμα το σκέφτεσαι;

Διάλεξε τα ιδανικά Birkenstock που σου ταιριάζουν μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store!

Γιατί να επιλέξω Birkenstock Παντόφλες & Σανδάλια;

Η Birkenstock είναι βαθιά ριζωμένη στη λεπτή τέχνη της κατασκευής παπουτσιών υψηλής ποιότητας εδώ και πάρα πολλά χρόνια! Το αποτέλεσμα είναι το απόλυτο σε ποιότητα, άνεση και υποστήριξη. Ανακάλυψε κι εσύ την μεγάλη συλλογή μας για άνδρες, γυναίκες και παιδιά σε Birkenstock σανδάλια και παντόφλες, μέσα από πολλά χρώματα όπως floral, άσπρο, γκρι, καφέ, κόκκινο, μαύρο, μπλε, πολύχρωμο, ροζ, χακί και πολλά άλλα, μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Ποια είναι η ιστορία της Birkenstock;

Η κληρονομιά της Birkenstock ξεκινάει το 1774 από τον Johann Adam Birkenstock και εδρεύει στο Neustadt (Wied), Ρηνανία-Παλατινάτο, Γερμανία, με δέσμευση την ποιότητα. Ο αρχικός σκοπός της εταιρείας ήταν να δημιουργήσει παπούτσια που στηρίζουν και διαμορφώνουν το περίγραμμα του ποδιού, σε σύγκριση με τις επίπεδες σόλες πολλών παπουτσιών εκείνη την περίοδο. Το 1896 δημιουργήθηκε το Fussbett (πόδι) και μέχρι το 1925 τα Birkenstocks πωλούνταν σε όλη την Ευρώπη. Το 1902 ο Konrad Birkenstock αναπτύσσει το πρώτο στήριγμα καμάρας με περίγραμμα στα υποδήματά του. Το 1966, η Margot Fraser έφερε για πρώτη φορά την Birkenstocks στην Αμερική. Στις ΗΠΑ, πωλούνταν σε καταστήματα υγιεινής, και έτσι συνδέθηκαν με τους χίπις τη δεκαετία του 1970. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, η Birkenstock με το "Birks" απολάμβανε άλλη μια άνοδο στις πωλήσεις μεταξύ της γενιάς Xers γυμνασίου και κολεγίου, αυτό συνέβη εν μέρει στην εισαγωγή των Birkenstocks στην υψηλή μόδα, με πιο αξιοσημείωτη την Kate Moss. Τα Birkenstocks συνέχισαν να εξαπλώνονται στη Βρετανία στις αρχές της δεκαετίας του 2000 λόγω των πρωτοσέλιδων της Gwyneth Paltrow, η οποία εθεάθη να φοράει το σανδάλι. Το 2012 τα Birkenstocks εθεάθησαν σε μια πασαρέλα της Céline στο Παρίσι. Το 2015, κατασκευάστηκε το EVA, ένα λαστιχένιο σανδάλι από αιθυλένιο-οξικό βινύλιο, που κατασκευάστηκε ως φθηνότερη εναλλακτική του αρχικού φελλού Birkenstock. Το 2019 ο Valentino συνεργάστηκε με την Birkenstock για να δημιουργήσουν τη δική τους εκδοχή του σανδαλιού που παρουσιάστηκε στην Ανδρική Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Στις 3 Ιουνίου 2021, ο Όμιλος Birkenstock ανακοίνωσε μια συνεργασία με τον σχεδιαστή μόδας Rick Owens.

Τι Birkenstock Σανδάλια & Παντόφλες θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr, μας θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά Birkenstock παντόφλες, σανδάλια και πέδιλα τα οποία θα σου προσφέρουν εξαιρετικό πάτημα. Αγκαλιάζουν ομοιόμορφα το σχήμα του ποδιού σου και έχουν την δέσμευση ότι είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας. Για τον χειμώνα μπορείς να επιλέξεις Birkenstock παντόφλες οι οποίες είναι ανατομικές, σχεδιασμένες για άψογη εφαρμογή με σόλα EVA για αντικραδασμική προστασία και επεξεργασμένες ε φελλό και latex. Για το καλοκαίρι από την άλλη μπορείς να διαλέξεις Birkenstock σανδάλια ή σαγιονάρες οι οποίες εφαρμόζουν εξίσου στο πόδι σου άψογα ενώ είναι ανάλαφρες χωρίς να επιβαρύνουν τα πόδια σου. Για τους μικρούς μας φίλους μπορείς να επιλέξεις Birkenstock παιδικά σανδάλια για αγόρια και για κορίτσια τα οποία θα τους προσφέρουν εξαιρετική άνεση, κάνοντάς τα ασταμάτητα στις δραστηριότητές τους.

Τι εφαρμογή να επιλέξω στα Birkenstock σανδάλια μου;

Η εφαρμογή που έχουν οι παντόφλες και τα σανδάλια Birkenstock χωρίζεται σε κανονική και στενή. Ανάλογα πάντα με το τι θα επιλέξεις, καθώς κάθε Birkenstock σανδάλι ή παντόφλα διαθέτει ξεχωριστή φόρμα. Για μεγαλύτερη ακρίβεια, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε Birkenstock σανδάλι. Αφού μετρήσεις το πόδι σου, μπορείς να κάνεις την αντιστοιχία με τον οδηγό μεγεθών και να βρεις το νούμερο που σου ταιριάζει. Σε περίπτωση επιστροφής, πραγματοποιείται εντελώς δωρεάν. Μην το σκέφτεσαι! Μπες στο Cosmossport.gr και βρες τα Birkenstock που σου ταιριάζουν και θα σου χαρίσουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Θα βρω γυναικεία και ανδρικά Birkenstock στο Cosmos;

Στο Cosmossport.gr, θα βρεις γυναικεία και ανδρικά Birkenstock σε σανδάλια, slides και σαγιονάρες. Βρες ανδρικά και γυναικεία Birkenstock ιδανικά για κάθε εποχή του χρόνου.

Είναι κατάλληλα τα σανδάλια Birkenstock για παιδιά;

Ανακάλυψε στο Cosmossport.gr σανδάλια Birkenstock για παιδιά σε μια ποικιλία χρωμάτων. Τα παιδικά Birkenstock σανδάλια δεν πρέπει να λείπουν από καμία παιδική συλλογή, είναι must have, χάρη στην άνεση που προσφέρουν λόγω του αναπαυτικού σχεδιασμού τους.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των Birkenstock;

Τα χαρακτηριστικά των Birkenstock, βρίσκονται στον σχεδιασμό τους και στο design τους. Πιο συγκεκριμένα διαθέτουν φελλό στο κάτω μέρος που προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού, προσφέροντάς σου έτσι εξατομικευμένη εφαρμογή.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα στα Birkenstock πέδιλα;

Τα πλεονεκτήματα στα Birkenstock πέδιλα είναι η άνεση και η προστασία που παρέχουν στα πόδια σου. Επίσης τα πέδιλα Birkenstock προφέρουν σταθερότητα στο βήμα σου για να νιώθεις ασφάλεια.

Θα βρω δερμάτινα Birkenstock στο Cosmos Sport;

Ανακάλυψε δερμάτινα Birkenstock στο Cosmossport.gr σε ανδρικά και γυναικεία μεγέθη. Βρες το δερμάτινο Birkenstock στο χρώμα που σου αρέσει και κάνε level up στο στυλ σου.

Πως να επιλέξω το σωστό μέγεθος για τα Birkenstock παπούτσια;

Για να επιλέξεις το σωστό μέγεθος στα Birkenstock παπούτσια, θα πρέπει να μετρήσεις τα εκατοστά του ποδιού σου, σε ύψος και πλάτος, ξεκινόντας από το μεσαίο δάχτυλο μέχρι το τέλος της φτέρνας. Έπειτα μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε Birkenstock παπούτσι.

Τι σχέδια και στυλ υπάρχουν διαθέσιμα στα Birkenstock;

Από Birkenstock σχέδια θα βρεις τα all time classic Birkenstock, αλλά και τις πιο μοντέρνες εκδοχές τους σε σανδάλια. Ανκάλυψε μια ποικιλία χρωμάτων στα Birkenstock όπως ασημί, άσπρο, γκρι, καφέ, μαύρο, μπλε, μωβ και ροζ για να ολοκληρώσεις το summer outfit σου.

Ποιες είναι οι οδηγίες φροντίδας και καθαρισμού για τα Birkenstock σανδάλια;

Για να καθαρίσεις τα Birkenstock σου, πρέπει να είσαι προσεκτικός/η για να μην τα καταστρέψεις. Πιο συγκεκριμένα για να καθαρίσεις τα Birkenstock από φελλό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα καθαρό βαμβακερό πανάκι αφαιρώντας την σκόνη. Εάν είναι πιο επίμονο το λέρωμα στα Birkenstock από φελλό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μαλακό πανί με ένα ήπιο, με μέτριο ph, διάλυμα καθαρισμού, ξεπλένωντάς τα με χλιαρό νερό. Στη συνέχεια μπορείς να τα σκουπίσεις με μαλακό πανί και στη συνέχεια να τα αφήσεις να στεγνώσουν φυσικά. Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να αφαιρέσεις την βρωμιά και από τα υπόλοιπα Birkenstock, ενώ ταυτόχρονα, μπορείς να εξοπλιστείς με τα κατάλληλα καθαριστικά προϊόντα παπουτσιών, μέσα από το Cosmosssport.gr.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.