Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

23 90

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Nike Court

από 2
53 styles.
από 2

Nike Court Παπούτσια

Είσαι λάτρης του τένις και των κομψών casual παπουτσιών; Τότε με μία μόνο κίνηση μπορείς να κάνεις δικά σου τα Nike Court ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, για αγόρι, για κορίτσι αλλά και βρεφικά παπούτσια. Ανακάλυψε όλη τη συλλογή Nike Court σε Απίστευτες Τιμές & Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Αλλαγής στο No1 e-shop αθλητικών!

Τι είναι το Nike Court;

Τα παπούτσια Nike Court έκαναν την εμφάνισή τους πρώτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του 1980, ενώ έγινε γνωστό το 1987. Η συλλογή των Nike Court παπουτσιών είναι εμπνευσμένα από το τένις – μια αντανάκλαση κάθε βήματος του ταξιδιού ενός αθλητή του τένις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εμφάνιση του στο γήπεδο. Είναι σχεδιασμένο για κίνηση τόσο προς τα εμπρός προς τα πίσω όσο και το αντίστροφο. Διαθέτουν αντικραδασμική προστασία για την πρόσκρουση στα γόνατα και την πλάτη κατά την διάρκεια του αγώνα. Η Nike δουλεύοντας με αθλητές γνωστοποίησε σε γοργούς ρυθμούς τα παπούτσια τένις Nike Court τα οποία έγιναν γνωστά και αγαπητά από το κοινό. Η συλλογή Nike Court καλύπτει άνδρες, γυναίκες, παιδιά & βρέφη. Φυσικά η συλλογή πέρα από παπούτσια επεκτάθηκε και σε ρούχα Nike Court. Από την ημέρα που η Nike παρουσίασε τα πρώτα της παπούτσια τένις μέχρι σήμερα, τα σχέδια της Nike Court αντιπροσωπεύουν την κορυφαία επιλογή καταναλωτών. Η συλλογή Nike Court επικοινωνεί και γιορτάζει τον χαρακτήρα κάθε αθλητή, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Κάθε τενίστας που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να διαθέτει ένα παπούτσι Nike Court. Αγαπημένα παπούτσια πολλών καταναλωτών είναι τα Nike Courtένα παπούτσι που αγαπήθηκε πολύ τόσο από γυναίκες όσο και από άντρες.

Τα Χαρακτηριστικά που Κάνουν τα Nike Court Παπούτσια να Ξεχωρίζουν

Τα Nike Court παπούτσια ξεχωρίζουν για πολλούς λόγους. Αρχικά είναι κατασκευασμένα από premium υλικά και ανθεκτικά, ενώ διαθέτουν ένα κομψό design. Διαθέτουν διαμορφωμένη επικάλυψη από καουτσούκ στην εσωτερική μεσαία πλευρά που αποτρέπει τη φθορά του παπουτσιού από το σύρσιμο των δαχτύλων και διαπνέον ύφασμα ή premium δέρμα ανάλογα το μοντέλο πάντα. Ο μαλακός αφρός που έχει τοποθετηθεί κοντά στην καμάρα διευκολύνει την ευθυγράμμιση του αστραγάλου με το πόδι κατά τις γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης, ενώ ο σκληρότερος αφρός κατά μήκος της εξωτερικής πλευράς του ποδιού που εξασφαλίζει ώθηση στις γρήγορες κινήσεις, ώστε να μπορείς να φτάνεις στην μπάλα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η εξωτερική σόλα από καουτσούκ, προσφέρει τέλεια πρόσφυση.

Πως Μπορείς να τα Συνδυάσεις;

Τα Nike Court παπούτσια είναι ιδανικά για εσένα που θέλεις να μαγέψεις με τις επιδόσεις σου στο γήπεδο του τένις. Είτε τα θέλεις για να παίξεις στον αγώνα σου, είτε για ερασιτεχνικό τένις, θα σου προσφέρουν την άνεση και την ευελιξία που θέλεις. Επομένως μπορείς να τα συνδυάσεις άψογα με ρούχα του τένις, όπως με το αγαπημένο σου σορτς, φούστα τένις κλπ. Βέβαια μπορείς να τα συνδυάσεις και με τις casual εμφανίσεις σου, συνδυάζοντάς τα με το αγαπημένο τζιν ή φόρμα επιλέγοντας τα Nike Court. Ένα από τα πιο αγαπητά παπούτσια είναι τα Nike Court και τα Nike Court Vision τα οποία συνδυάζονται με το casual & urban look σου. Για τους μικρούς μας φίλους τα παιδικά Nike Court είναι must επιλογή για την καθημερινότητά τους στο σχολείο και για τις δραστηριότητές τους. Τα Nike Court για παιδιά μπορείς να τα βρεις με (velcro) σκριτς-σκρατς κλείσιμο ή με δέσιμο με κορδόνια, ενώ μπορούν να τα συνδυάσουν με ένα σετ φόρμας ή με τις φόρμες τους. Τα πρώτα βήματα του μικρού σου είναι σημαντικό να γίνουν με τα κατάλληλα παπούτσια. Τα βρεφικά Nike Court είναι ιδανικά για το σκοπό αυτό, συνοδεύοντας το μικρό σου με μοναδική άνεση και στυλ, ενθαρρύνοντάς το να κάνει παραπάνω βήματα.

Επίλεξε Nike Court Παπούτσια μέσα από το Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε την μεγάλη συλλογή για άνδρες, γυναίκες, παιδιά και βρέφη Nike Court Παπούτσια μέσα από φανταστικά χρώματα όπως άσπρο, γκρι, κόκκινο, μαύρο, πολύχρωμο, πράσινο, ροζ και πολλά άλλα μόνο στο No1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Βρες τις υπόλοιπες Nike Court Συλλογές!

Nike Court Vision Nike Court Vision Low Nike Court Royale Nike Court Legacy Lift Nike Court Borough

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.