Φιλτράρισμα με βάση

Έχετε επιλέξει

Φύλο
περισσότερα... λιγότερα
Μέγεθος
περισσότερα... λιγότερα
Κατηγορία
περισσότερα... λιγότερα
Είδος
περισσότερα... λιγότερα
Χρώμα
περισσότερα... λιγότερα
Τιμή
125 200

Dr. Martens Παπούτσια

23 styles.

Doc Martens μπότες

Σε στιλιστικό επίπεδο, οι σιλουέτες των Dr. Martens επιτρέπουν σε κάθε fashionista να υιοθετήσει τα μποτάκια και τα παπούτσια ως μέρος του δικού του ατομικού και πολύ ξεχωριστού στυλ. Η φημισμένη ανθεκτικότητα και άνεση τους τα καθιστούν ιδανικά για τον κόσμο που δεν αποχωρίζεται τις συναυλίες και τη μόδα των streets. Αποπνέο...

Doc Martens μπότες

Σε στιλιστικό επίπεδο, οι σιλουέτες των Dr. Martens επιτρέπουν σε κάθε fashionista να υιοθετήσει τα μποτάκια και τα παπούτσια ως μέρος του δικού του ατομικού και πολύ ξεχωριστού στυλ. Η φημισμένη ανθεκτικότητα και άνεση τους τα καθιστούν ιδανικά για τον κόσμο που δεν αποχωρίζεται τις συναυλίες και τη μόδα των streets. Αποπνέουν ένα συναίσθημα δυναμικότητας.

Απέκτησε και εσύ ένα πιο alternative style και προστάτευσε τα πόδια σου κατά τη διάρκεια του χειμώνα με τα μποτάκια και τα Oxford παπούτσια της Dr.Martens που κατασκευάστηκαν για όλες τις ηλικίες! 

Ιστορία των Dr. Martens 

Ξεκινώντας το 1901, η οικογένεια Griggs ήταν γνωστή για την κατασκευή μπότες στη μικρή πόλη Wollaston, Northamptonshire στα Αγγλικά Midlands. Ήταν στην καρδιά της αγγλικής βιομηχανίας υποδημάτων και για έξι δεκαετίες τα υποδήματα του Griggs κέρδισαν μια σταθερή φήμη ως ανθεκτικές μπότες εργασίας. Στην δεκαετία του '70 γνωστή ως η δεκαετία του glam, punk και goth, η βρετανική κουλτούρα της νεολαίας υιοθέτησε τα μποτάκια ως σύμβολο αυτό-έκφρασης. Είκοσι χρόνια μετά, οι Dr. Martenes έγιναν το σήμα κατατεθέν στην κουλτούρα των φεστιβάλ. Λίγο αργότερα, το 2000 η εταιρεία εκτοξεύτηκε και οι Dr. Martenes έγιναν ένα απο τα δημοφιλέστερα brands.

Από το 2010 έως και σήμερα, ο καινοτόμος σχεδιασμό καθώς και τα premium υλικά καθιστούν κάθε σχέδιο μοναδικό. Η μουσική αποτελεί τον "παλμό" του brand, χωρίς τον ρυθμό, τη μελωδία, τις νότες και τους περίφημους καλλιτέχνες κάθε δεκαετίας, τα παπούτσια & μποτάκια Dr. Martened δεν θα είχαν την ίδια αξία.

Περισσότερα