Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

74 195

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Dr. Martens Μποτάκια & Παπούτσια

16 styles.

Dr. Martens Δερμάτινα Μποτάκια και Παπούτσια

Βρες επώνυμα Dr. Martens μποτάκια και παπούτσια στο στυλ και στο χρώμα που σου ταιριάζει. Θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις στις casual ή τις lifestyle εμφανίσεις σου; Επίλεξέ τα δικά σου είτε για τον χειμώνα, είτε για το καλοκαίρι, μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή του No 1 online store. Ανακάλυψε Dr. Martens για άνδρες και Dr. Martens για γυναίκες σε πολλά μεγέθη και μοναδικούς σχεδιασμούς.

Η Ιστορία Τους

Τα Dr Martens επινοήθηκαν από τον Γερμανό Dr Klaus Maertens του Μονάχου, μετά από ατύχημα που είχε με τα σκι σε κάποιο χιονισμένο βουνό στις αρχές του 1945. Μετά από το ατύχημα επινόησε μια ειδική σόλα για μπότες που θα ήταν ανθεκτική με σταθερότητα στο έδαφος χωρίς να πιέζει εσωτερικά το πόδι και χωρίς να γλιστράει στο δρόμο. Το 1946 ο Γερμανός εφευρέτης μαζί με ένας φίλο του επιστήμονα τον τον Dr Herbert Funck δημιούργησαν μαζική παραγωγή της σόλας όπου χρησιμοποιήθηκαν από άντρες της αεροπορίας στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Το 1959 η επιχείρηση περνάει στην οικογένεια Griggs σε αγγλικό έδαφος. Αρχικά τα Dr. Martens τα φορούσαν μόνο οι ταχυδρόμοι της Αγγλίας λόγω του ότι ήταν όλη μέρα στο δρόμο και είχαν περπάτημα και ορθοστασία. Έπειτα φορέθηκαν ως σήμα κατατεθέν από “hooligans” στα γήπεδα και μετέπειτα από “punk” και “skinheads” και σε αναρχικές ομάδες. Το 1980 τα γνωστά πια Dr. Martens πρωταγωνίστησαν σε πασαρέλες, σε οίκους μόδας και φορέθηκαν από γνωστά μοντέλα, διάσημους ηθοποιούς, τραγουδιστές, επιστήμονες, επιχειρηματίες, γαλαζοαίματους, καθηγητές και μαθητές. Κατάφεραν να γίνουν ευρέως γνωστά και έγιναν διαχρονικά με ιδιαίτερη αξία.
Λίγο μετά απο τα 40α γενέθλια της μάρκας υπήρξε δραματική πτώση στις πωλήσεις κλείνοντας τα περισσότερα βρετανικά εργοστάσια του Dr. Martens αφήνοντας μόνο ένα. Το 2003 αναδημιουργήθηκε και κυκλοφόρησε η κλασική επανέκδοση της μπότας 1460. Το 2007 το εργοστάσιο Cobbs Lane στο Northamptonshire άρχισε ξανά την δημιουργία χειροποίητων Dr. Martens Official.
Το 2010 ο ανανεωμένος Dr. Martens γιόρτασε την 50η επέτειό του, με πέντε δεκαετίες που η μάρκα έχει περάσει από διαφορετικές προσωπικότητες, που αναδείχθηκαν με ξεχωριστό στιλ, τάσεις και ταυτότητα.

Dr. Martens Γυναικεία

Τα γυναικεία Dr. Martens μποτάκια μπορούν να φορεθούν τον χειμώνα ανανεώνοντας το στυλ σου και διατηρώντας την άνεση και τη ζεστασιά που χρειάζεσαι είτε είσαι στην πόλη είτε σε χειμερινή σου εξόρμηση. Φυσικά η Dr Martens φρόντισε να υπάρχουν Dr. Martens για γυναίκες τα οποία μπορούν να φορεθούν το καλοκαίρι επιλέγοντας Dr. Martens πέδιλα και Dr. Martens gladiator sandals τα οποία έχουν μοναδικό σχεδιασμό και χαρίζουν πιο elegant look. Το στυλ που θα τα βρεις έχει ποικιλία αφού έχουμε γυναικεία Dr. Martens σανδάλια με ανυψωμένη σόλα ή φλατ σόλα καθώς και Dr. Martens δίπατα και Dr. Martens platforms που ανανεώνουν το στυλ σου και σου δίνουν μοναδική αίσθηση!

Dr. Martens Ανδρικά

Για τον χειμώνα μπορείς να αναβαθμίσεις το στυλ σου επιλέγοντας τα Dr. Martens ανδρικά μποτάκια τα οποία μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί με casual outfit μέχρι και το βράδυ για lifestyle outfit. Το καλοκαίρι μπορείς εάν θες πιο ιδιαίτερο στυλ να συνδυάσεις και πάλι τα αρβυλάκια ανδρικά Dr. Martens με το αγαπημένο σου σορτς ή βερμούδα διατηρώντας την άνεσή σου όπου κι αν είσαι.

Dr. Martens Παιδικά

Τώρα και οι μικροί μας φίλοι μπορούν να έχουν μοναδικό στυλ ολοκληρώνοντας το outfit τους με τα Dr. Martens μποτάκια για παιδιά. Τα Dr. Martens παιδικά, μπορούν να φορεθούν από το σχολείο μέχρι το παιδικό πάρτι, από τις κρύες μέρες του χειμώνα μέχρι και τις πρώτες ανοιξιάτικες ή φθινοπωρινές ημέρες. Μπορούν να τα συνδυάσουν με τζιν με φόρμες ή σετ φόρμας ενώ οι μικρές μας φίλες μπορούν να τα συνδυάσουν με κολάν, τζιν, φόρεμα ή φούστα. Πέρα από το στυλ που μπορούν να τους προσφέρουν τους χαρίζουν μοναδική αίσθηση άνεσης, χάρη στην εμβληματική και άνετη Dr. Martens αερόσολα, ενώ η δερμάτινη σύνθεσή τους προστατεύει τα μικρά ποδαράκια από τις βροχερές μέρες. Παρόλο που διαθέτουν κορδόνια η εφαρμογή τους είναι εύκολη με το φερμουάρ στα πλαϊνά. Βρες το ιδανικό παιδικό Dr. Martens στο Κορυφαίο store.

Η Κατασκευή Τους

Τα Dr. Martens έχουν περάσει από διάφορα στάδια, τα αρχικά ήταν τα δερμάτινα Dr. Martens, μετά δημιουργήθηκαν από συνθετικό δέρμα και τα τελευταία χρόνια με πιο οικολογική συνείδηση εμφανίστηκαν τα vegan Dr. Martens το οποία είναι κατασκευασμένα χωρίς ζωικά προϊόντα. Κοινό χαρακτηριστικό των Dr. Martens είναι η σόλα τους που είναι ανθεκτική στην ολίσθηση, στην τριβή, ενώ στα τελευταία μοντέλα η σόλα είναι επιπλέον ανθεκτική ακόμα και στο λάδι. Άλλο ένα χαρακτηριστικό των Dr. Martens παπουτσιών είναι ότι είναι εξαιρετικά άνετα χωρίς να πιέζουν το πόδι καθώς διαθέτουν άνετη εφαρμογή.

Πως να δέσεις τις Dr Martens Αρβύλες σου;

Δέσε τις Dr. Martens αρβύλες με διαφορετικό τρόπο και δημιούργησε ξεχωριστά styles. Μπορείς να δέσεις τα κορδόνια Dr Martens σε σχήμα χιαστί, δένοντάς τα όπως τα κλασικά κορδόνια. Εάν θέλεις να δώσεις πιο παιχνιδιάρικη εμφάνιση δέσε τα κορδόνια Dr Martens με διχρωμία συνδυάζοντας δύο διαφορετικά χρωματικά ζευγάρια σε κορδόνια κάνοντάς τα χιαστί. Εάν θέλεις μια χαλαρή εμφάνιση μπορείς να δέσεις τις αρβύλες Dr Martens μέχρι την μέση κατά μήκος, αφήνωντας την γλώσσα του παπουτσιού να πέφτει προς τα κάτω. Εάν θέλεις σφιχτή εφαρμογή μπορείς να δέσεις τα κορδόνια από τις γαλότσες Dr Martens μέχρι πάνω, ενώ εάν θέλεις να δώσεις πιο trendy έμφαση στο στυλ σου μπορείς να δέσεις τις Dr Martens αρβύλες φτιάχνοντας στο τελείωμα έναν μεγάλο φιόγκο.

Πως να αφαιρέσεις τις γρατζουνιές από τα Dr Martens Boots σου;

Θέλεις να διατηρήσεις τα Dr Martens boots σου σαν καινούργια; Τότε μπορείς εύκολα να αφαιρέσεις τις γρατζουνιές ακολουθώντας μερικά από τα tips μας. Αρχικά για τις απαλές γρατζουνιές μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα καθαριστικό για όλες τις χρήσεις ή ένα απαλό πανί ή μαλακή βούρτσα και τρίψε μαλακά στην περιοχή αφαιρώντας εύκολα και γρήγορα την γρατζουνιά. Εάν από την άλλη η γρατζουνιά είναι έντονη και επίμονη μπορείς να βρέξεις τα Dr Martens boots σου με υγρό πανί και να τα στεγνώσεις με αέρα. Στην συνέχεια μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μαλακό πανί για τρίψιμο και ένα βερνίκι παπουτσιών που θα δώσει φρέσκια όψη στα boots Dr Martens.

Πως να ξεχωρίσεις τα αυθεντικά Dr Martens από τα μη αυθεντικά;

Για να ξεχωρίσεις εάν τα Dr. Martens μποτάκια είναι αυθεντικά ή απομίμηση πρώτο και κύριο που θα κοιτάξεις είναι οι ραφές των Dr. Martens παπουτσιών. Στα γνήσια Dr. Martens παπούτσια θα βρεις κίτρινη κλωστή κατά βάση με κανονικές βελονιές με ακρίβεια, ενώ στα απομίμηση θα δεις λεπτές κλωστές κακής ποιότητας με όχι ακριβή πλέξη. Στην συνέχεια παρατήρησε την απόχρωση στο φινίρισμα της σόλας. Στα γνήσια παπούτσια Dr. Martens το η σόλα είναι ημιδιαφανές και κάνει απόχρωση από το πιο σκούρο στο ανοιχτό, ενώ στα μαϊμού Dr. Martens θα δεις μονόχρωμη σόλα όχι πρώτης ποιότητας και ανθεκτική. Το εσωτερικό στα Dr. Martens αρβυλάκια που είναι γνήσια θα δεις δερμάτινο φινίρισμα και χρώμα παρόμοιο με τα υπόλοιπα, ενώ στα απομίμηση Dr. Martens παπούτσια θα δεις συνθετικές σόλες που συνήθως κρατάνε και τις οσμές. Τέλος άλλο ένα χαρακτηριστικό είναι η τιμή των Dr. Martens παπουτσιών. Τα γνήσια Dr. Martens παπούτσια διαθέτουν υψηλότερη τιμή λόγω της υψηλής ποιότητας υλικών που χρησιμοποιούνε και εξαιτίας της άνεσης, των τεχνολογιών και της λείας υφής που σου παρέχουν. Στα απομίμηση Dr. Martens παπούτσια θα δεις χαμηλές τιμές και κακής ποιότητας υλικά στο άνω μέρος, ενώ σαν εφαρμογή ενδεχομένως να πιέζουν τα πόδια σου, δημιουργώντας τραυματισμούς.

Πως να μαλακώσεις τα Dr Martens παπούτσια σου;

Μόλις παρέλαβες τα ολοκαίνουργια Dr Martens παπούτσια σου και θέλεις να τα μαλακώσεις για να έχεις άνετο βήμα; Τότε μπορείς να ακολουθήσεις μερικές από τις συμβουλές μας. Αρχικά μπορείς να τοποθετήσεις εφημερίδες στα πλαϊνά του παπουτσιού και να βάλεις χοντρές κάλτσες στα πόδια σου κατά προτίμηση διπλές, αφήνοντας τα παπούτσια στο πόδι σου για μερικές ώρες στο σπίτι. Άλλη μια μέθοδος είναι να τοποθετήσεις τα Dr Martens παπούτσια σου σε δυο σφραγισμένες σακούλες νερού, αφήνοντάς τες στον καταψύκτη για όλο το βράδυ. Τα νερό της κατάψυξης θα μετατραπεί σε πάγο αυξάνοντας τον όγκο των παπουτσιών και θα τα κάνει πιο μαλακά. Άλλη μια ιδέα είναι να βάλεις χοντρές κάλτσες να φορέσεις τα Dr Martens παπούτσια σου και να ζεστάνεις με ζεστό αέρα από το πιστολάκι τα πόδια σου. Με αυτό τον τρόπο θα μαλακώσει το υλικό τους προσφέροντας το σχήμα που θέλεις για εύκολη εφαρμογή. Ακόμα μια ιδέα είναι να ρίξεις βραστό νερό στην μύτη του παπουτσιού και να ρίξεις βραστό νερό και στο εσωτερικό τους αδειάζοντάς το γρήγορα. Επανέλαβε αυτή την διαδικασία μερικές φορές και νιώσε τα παπούτσια Dr Martens να μαλακώνουν. Τέλος ένα κλασσικός και safe τρόπος είναι να τοποθετήσεις χοντρά ξύλινα καλαπόδια στο εσωτερικό τους ανοίγοντάς τα με ομοιόμορφο τρόπο.

Διάλεξε Top Dr. Martens Μποτάκια & Παπούτσια στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τα δικά σου ανδρικά και γυναικεία Dr. Martens μποτάκια, παπούτσια, αρβυλάκια και πολλά άλλα σε διάφορα μεγέθη και σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, κόκκινο, καφέ, μωβ, ροζ και άλλα πολλά στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

TOP Dr. Martens Styles

Dr. Martens Πέδιλα

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.