Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

27 300

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Κατάλληλο για

περισσότερα... λιγότερα

Drop

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Running Παπούτσια

297 styles.
από 9

adidas Running Παπούτσια

Βρες τα κορυφαία adidas παπούτσια για τρέξιμο, σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά στυλ και νούμερα.
Η καλύτερη ποιότητα με τις μέγιστες αποδόσεις, με επιστημονικές ανατομικές προδιαγραφές, και όλα αυτά σε συνδυασμό με στιλ και ομορφιά. Επέλεξε τα δικά σου adidas running παπούτσια, μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή, του No 1 online store, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Ξεπέρασε τα Όρια & Διάλεξε για το Running σου adidas Running Παπούτσια

Με δέσμευση την ποιότητα, την άνεση και την βιωσιμότητα η adidas είναι στο πλευρό σου. Σε κάθε προπόνηση για τρέξιμο, απλό περπάτημα ή αγώνες ένα running adidas παπούτσι δεν μπορεί να μην βρίσκεται στην συλλογή σου. Ανάλογα το έδαφος που τρέχεις μπορείς να επιλέξεις τα κατάλληλα παπούτσια τρεξίματος adidas. Για το καθημερινό σου τρέξιμο μπορείς να επιλέξεις running adidas παπούτσια με εξωτερική σόλα Continental για πρόσφυση και ανθεκτικότητα και με ενδιάμεση σόλα Lightstrike με Boost για απορρόφηση των κραδασμών. Για εσένα που ψάχνεις running παπούτσια για τους αγώνες σου με εκρηκτικές ταχύτητες μπορείς να επιλέξεις κάποιο ζευγάρι adidas Duramo ή Ultraboost. Σίγουρα χρειάζεσαι αντικραδασμική προστασία, τέλεια πρόσφυση, υποστήριξη και διαπνοή. Το PRIMEKNIT της adidas αγκαλιάζει το πόδι, προσφέροντας υποστήριξη. Όσον αφορά τα Ultraboost είναι ιδανικά χάρη στην άνεση και στην επιστροφή ενέργειας, που σου δίνει παραπάνω ώθηση για να μην τα παρατήσεις, λεπτό! Άλλη μια τεχνολογία που θα βρεις στην adidas είναι το Torsion System που προσφέρει σταθερότητα. Για εσένα που θέλεις ένα απλό παπούτσι τρεξίματος adidas για κάθε στιγμή μπορείς να επιλέξεις adidas running παπούτσια με εύκαμπτη σόλα ή σόλα που προσφέρει αντικραδασμική προστασία. Γενικότερα όποιο κι αν είναι το στυλ τρεξίματός σου και οι ανάγκες σου στο Cosmossport θα βρεις adidas παπούτσια για τρέξιμο σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, για αγόρι, για κορίτσι αλλά και βρεφικά μεγέθη.

Πριν Διαλέξεις τα Κατάλληλα adidas Running Παπούτσια, Γνώρισε Κάποια Κριτήρια

Η σωστή επιλογή ενός adidas running παπουτσιού είναι μεγάλη υπόθεση, όμως υπάρχουν βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να γνωρίζεις:

Βάρος: Τυπικά, τα πιο ελαφριά παπούτσια έχουν και πιο ελαφριά αντικραδασμική προστασία, το οποίο σημαίνει ότι θα νιώθεις ανάλαφρα και γρήγορα τα πόδια σου. Αν όμως θέλεις να τρέξεις σε μεγάλες αποστάσεις η extra αντικραδασμική προστασία και κατά συνέπεια ένα πιο βαρύ παπούτσι, είναι καλύτερη επιλογή.

Drop: Το drop είναι η διαφορά ύφους από τη φτέρνα στα δάχτυλα και διαφέρει από παπούτσι σε παπούτσι. Το υψηλότερο drop μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερα χτυπήματα στη φτέρνα. Τα περισσότερα παπούτσια συνήθως έχουν drop από 8mm έως 12mm, λιγότερα παπούτσια έχουν drop 6mm, ενώ κάποια παπούτσια μπορεί να έχουν ακόμα και 0mm drop - συνήθως τα πιο μίνιμαλ σχέδια.

Αντικραδασμική Προστασία: Κάθε παπούτσι είναι σημαντικό να διαθέτει τεχνολογία που προσφέρει αντικραδασμική προστασία, καθώς σημαίνει ότι αποροφώνται οι κραδασμοί και το πάτημα είναι πιο ασφαλές. Άρα αν είσαι runner που θες να τρέχεις χωρίς να σταματήσεις τις αρθρώσεις, πρέπει να κοιτάξεις για παπούτσια που θα διαθέτουν αντικραδασμική προστασία.

Πρόσφυση: Αν είσαι runner που τρέχεις σε διάφορες επιφάνειες - ακόμα και υγρές - τότε θα πρέπει να δώσεις μεγάλη σημασία στην πρόσφυση του παπουτσιού, που σημαίνει να μη γλιστράει η εξωτερική σόλα στην επιφάνεια που τρέχεις.

Ευκαμψία: Η ευκαμψία στο παπούτσι υποδηλώνει το πόσο ομαλά θα ακολουθήσει το πόδι κατά την επαφή του με το έδαφος και την κίνηση που κάνει από την πλήρη στήριξη μέχρι την κλίση πριν φτάσει στο έδαφος. Αυτό μετριέται εργαστηριακά με ειδικό μηχάνημα προσομοίωσης του ποδιού και λυγίζοντας το παπούτσι αντίστοιχα 60 φορές σε 20 δευτερόλεπτα. Η δύναμη που απαιτείται για να επιτευχθεί αυτό δείχνει πόσο εύκαμπτο είναι το παπούτσι.

Μάθε τον τύπο Καμάρας σου

Ακόμα ένα σημαντικό κριτήριο για να επιλέξεις το απόλυτο adidas running παπούτσι, είναι να γνωρίζεις τον τύπο καμάρας του πέλματός σου.

Χαμηλή Καμάρα: Αν το πέλμα σου εφάπτεται σχεδόν ή πλήρως με το έδαφος, τότε ο τύπος καμάρας σου είναι Χαμηλή Καμάρα.

Μεσαία Καμάρα: Αν το μεσαίο τμήμα του πέλματός σου δεν είναι ούτε γεμάτο, αλλά ούτε λεπτό ή ανύπαρκτο, τότε ανήκεις στην κατηγορία της μεσαίας ή κανονικής καμάρας.

Υψηλή Καμάρα: Αν το μεσαίο τμήμα του πέλματός σου δεν εφάπτεται στο έδαφος, τότε διαθέτεις υψηλή καμάρα.

Τι είναι ο πρηνισμός;

Ο πρηνισμός είναι ο τρόπος με τον οποίο το πόδι στρέφεται προς το εσωτερικό όταν περπατάς ή τρέχεις. Αποτελεί μέρος της φυσικής κίνησης και βοηθά το κάτω μέρος του ποδιού να αντιμετωπίσει τη δύναμη πρόσκρουσης. Ορισμένοι άνθρωποι έχουν μεγαλύτερο (υπερπρηνισμός) ή μικρότερο πρηνισμό (υποπρηνισμός) σε σχέση με άλλους.

Ο τύπος πρηνισμού είναι σημαντικός παράγοντας όταν επιλέγεις παπούτσια για τρέξιμο, καθώς με το σωστό τύπο παπουτσιού, μπορείς να αποφύγεις ανεπιθύμητους τραυματισμούς και επιπλέον καταπόνηση στις αρθρώσεις.

Τι είναι ο υπερπρηνισμός;

Ο υπερπρηνισμός παρατηρείται, όταν το πόδι στρέφεται προς το εσωτερικό σε υπερβολικό βαθμό. Στην περίπτωση αυτή, το βάρος μεταφέρεται στην εσωτερική πλευρά του ποδιού
Όσοι εμφανίζουν υποπρηνισμό, προκαλούν αυξημένη φθορά στην εξωτερική πλευρά της φτέρνας των παπουτσιών, ενώ η εσωτερική μένει σχεδόν ανέπαφη.

Πώς να Επιλέξεις το Σωστό Μέγεθος Ενός adidas Running Παπουτσιού

Σε όποια επιφάνεια κι αν τρέχει, είτε τρέχεις επειδή αγαπάς το τρέξιμο, είτε επειδή είναι τρόπος ζωής σου είτε ετοιμάζεσαι για μαραθώνιο, είναι πολύ σημαντικό να βρεις το σωστό μέγεθος running παπουτσιού. Αρχικά το καλύτερο είναι να τα δοκιμάσεις σε κάποιο φυσικό μας κατάστημα απογευματινή ώρα φορώντας τις κάλτσες με τις οποίες τρέχεις. Επειδή τα πέλματα πρήζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και όταν τρέχεις, γι' αυτό η καταλληλότερη ώρα είναι το απόγευμα. Ιδανικό είναι τα παπούτσια τρεξίματος να είναι μισό νούμερο μεγαλύτερα, με το μεγάλο δάχτυλο να μην ακουμπάει στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού. Τα παπούτσια πρέπει να εφαρμόζουν σωστά δίχως να σε στενεύουν ή να γλιστράει η φτέρνα, για αποφυγή τραυματισμών. Πριν τα αγοράσεις φόρεσε τα παπούτσια σε εσωτερικό χώρο και περπάτησε με αυτά για μερικά λεπτά, μέχρι να βεβαιωθείς ότι σου ταιριάζουν στο πόδι. Έλεγξε αν η σόλα του παπουτσιού που θέλεις σου παρέχει την υποστήριξη και την ελευθερία που χρειάζεται το πόδι σου. Για εσένα που θέλεις να πραγματοποιήσεις ηλεκτρονικά την αγορά σου, έλεγξε τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει το κάθε παπούτσι τρεξίματος, αφού κάθε εταιρεία έχει διαφορετικά εφαρμογή και μεγεθολόγιο. Σε περίπτωση αστοχίας στο νούμερο, φυσικά μπορείς να κάνεις εντελώς δωρεάν την επιστροφή σου είτε ηλεκτρονικά, είτε σε κάποιο φυσικό μας κατάστημα.

Επίλεξε adidas Παπούτσια για Τρέξιμο από το Κορυφαίο Store!

Είτε τρέχεις στην άσφαλτο, σε ανώμαλο δρόμο ή σε διάδρομο θα βρεις τα ιδανικά για σένα ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, για αγόρι, για κορίτσι και βρεφικά adidas παπούτσια τρεξίματος σε πολλά χρώματα όπως ασημί, άσπρο, γκρι, μαύρο, κόκκινο, μπεζ, μπλε, μωβ, ροζ, πράσινο, πορτοκαλί, χακί και πολλά άλλα μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

adidas Running Παπούτσια, Top Collection!

adidas EQ Run adidas Ultra Boost adidas Ultra Boost 22 adidas Duramo adidas Supernova adidas Runfalcon

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.