Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγιστο Βάρος Χρήστη

περισσότερα... λιγότερα

Κατάλληλο για

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

3 270

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Πατίνια, Skateboards & Rollers

από 5
158 styles.
από 5

Πατίνια, Skateboards & Rollers

Θες η μετακίνησή σου να είναι διασκεδαστική; Ανακάλυψε τώρα τη μεγάλη γκάμα από Πατίνια, Skateboards & Rollers, καθώς και Προστατευτικά και Επιγονατίδες για άνδρες, γυναίκες και παιδιά στο No1 e-shop αθλητικών, Cosmossport.gr. Απόκτησε το δικό σου σε Απίστευτες Τιμές & Προσφορές!

Διάλεξε Πατίνια και Rollers Για Τους Μικρούς Μας Φίλους

Με τα rollers και τα πατίνια οι μικροί μας φίλοι μπορούν να αναπτύξουν τις κινητικές τους ικανότητες. Υπάρχει ποικιλία σε χρώματα και μεγέθη των rollers. Τα πατίνια rollers με τους τέσσερις τροχούς, προσφέρουν σταθερότητα και ισορροπία. Σημαντικό για την σωστή επιλογή των rollers είναι πέρα από τα ρουλεμάν να υπάρχει δέσιμο με κορδόνια και κούμπωμα ασφαλείας. Η σωστή επιλογή μεγέθους έχει να κάνει με το μέγεθος που φοράει το παιδί σου στα αθλητικά παπούτσια, όμως καλό θα ήταν η επιλογή ενός μεγέθους παραπάνω για πατίνια σταθερού μεγέθους. Για παιδικά πατίνια μπορείς να επιλέξεις ανάλογα την ηλικία του το ιδανικό. Για τους πιο μικρούς μας φίλους ιδανικά είναι τα πατίνια που διαθέτουν μικρό κάθισμα και τρεις ρόδες εξασφαλίζοντας την ασφάλειά τους. Για τους μικρούς μας φίλους έως 8 ετών μπορείς να επιλέξεις πατίνι που γίνεται τσάντα. Αυτό το πατίνι είναι αναδιπλούμενο προσφέροντάς τους αξέχαστες στιγμές παιχνιδιού και διασκέδασης, αποθηκεύοντας ταυτόχρονα τα μικροαντικείμενά τους για απόλυτη οργάνωση. Για τους μικρούς μας φίλους που θέλουν περισσότερη κίνηση, μπορείς να επιλέξεις πατίνι με τρεις ρόδες και τιμόνι που στρίβει και φρένο στο πίσω μέρος για ασφάλεια. Φυσικά όλα τα πατίνια για τους μικρούς μας φίλους θα τα βρεις σε μοναδικά χρώματα και μοναδικό design.

Βρες τα κατάλληλα Rollers για Παιδιά

Τα rollers διαφέρουν ανάλογα με τη δραστηριότητα για την οποία είναι σχεδιασμένα. Κάποια είναι κατάλληλα για απλό rollerskating όπου ο βασικός στόχος είναι οι βόλτες (πχ. fitness rollers και πατίνια με 4 ρόδες), άλλα είναι σχεδιασμένα για πιο έμπειρους χρήστες ή/και αγώνες (πχ. speed, aggressive, freeskates και derby). Κάποια πατίνια με 4 ρόδες είναι κατάλληλα για χορό εκτός από βόλτες ενώ άλλα είναι κατάλληλα για άσκηση, μετακινήσεις και μεγαλύτερες βόλτες. Τα πατίνια με 4 ρόδες έχουν κλασική εμφάνιση, προσδίδοντας αίσθηση περισσότερης σταθερότητας σε σχέση με τα rollers επειδή το baseplate τους είναι πιο φαρδύ. Τα inline skates (τα πατίνια με τις ρόδες στη σειρά) διαθέτουν βελτιωμένους, τέσσερις τροχούς σε μια σειρά. Οι ρόδες τους βγαίνουν σε ποικιλία μεγεθών ανάλογα με το άθλημα που θέλει να κάνει κάποιος, από πολύ μικρές για aggressive , μεσαίες για recreation και πολύ μεγάλες για speed skating. Είναι ιδανικά για υπαίθριο πατινάζ και είναι πιο εύκολα στην εκμάθηση. Στο Cosmossport.gr θα βρεις πατίνια rollers με τέσσερις ή τρεις ρόδες. Όσες περισσότερες ρόδες διαθέτει προσδίδει περισσότερη σταθερότητα. Τα rollers πατίνια είναι ασφαλή αφού διαθέτουν φρένο στο πίσω μέρος επομένως το παιδί σου με μια κίνηση μόνο, μπορεί να μειώσει την ταχύτητα και να είναι ασφαλές.

Πως θα Βρεις την Κατάλληλη Εφαρμογή και Μέγεθος στα Rollers

Γενικά τα πατίνια με ροδάκια πρέπει να ταιριάζουν ακριβώς στο πόδι. Το πατίνι πρέπει να σε ακολουθεί στις κινήσεις του ποδιού. Δεν πρέπει να προσφέρει σφιχτή αίσθηση με αποτέλεσμα να καταπονείται το πόδι αλλά ούτε και να είναι μεγαλύτερο, γιατί πάλι υπάρχει πιθανότητα τραυματισμών. Έχε υπόψιν ότι όλα τα πατίνια απο κάποιο διάστημα και μετά (μερικές βδομάδες) "ανοίγουν" από την χρήση οπότε η επιλογή μεγέθους και εφαρμογής είναι πολύ σημαντική. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιλεχθεί πατίνι που κόβει την κυκλοφορία του αίματος ή σε χτυπάει σε κάποιο κόκκαλο. Τα πατίνια με τροχούς πρέπει λοιπόν να εφαρμόζουν άψογα στο πόδι.

Τι Πρέπει να Προσέξεις Πριν την Αγορά Πατινιών;

Πρώτα απ' όλα είναι σημαντικό να αγοράσεις οπωσδήποτε προστατευτικά για γόνατα, καρπούς και αγκώνες. Εάν το παιδί σου ξεκινάει τώρα τα πρώτα του βήματα με τις τροχοσανίδες και τα πατίνια με τροχούς δεν έχει τόσο σημασία να δοθεί βάση στις τεχνολογίες του πατινιού. Το πατίνι καλό είναι να περιέχει ενσωματωμένο φρένο/τακάκι (συνήθως είναι στο δεξί πατίνι) γιατί είναι ο πιο εύκολος τρόπος για φρενάρισμα στην αρχή. Τέλος πρέπει να επιλεχθεί ένα προστατευτικό κράνος σε περίπτωση πτώσης, για αποφυγή τραυματισμού.

Προστατευτικά & Επιγονατίδες που Είναι Απαραίτητες

Η προστασία είναι το άλφα και το ωμέγα για μια ευχάριστη εμπειρία rolling. Αρχικά μπορείς να επιλέξεις ένα κράνος με ρυθμιζόμενο ιμάντα που προστατεύει το κεφάλι σε περίπτωση ατυχήματος. Έπειτα μπορείς οι επιγονατίδες είναι απαραίτητες για την ασφάλεια και προστασία των αρθρώσεων και τον κραδασμών στα γόνατα. Ακόμα και σε περίπτωση πτώσης, προστατεύει το δέρμα από πιθανούς τραυματισμούς. Οι επιγονατίδες είναι πολύ σημαντικό να ταιριάζουν άψογα στο πόδι, συνεπώς θα πρέπει η επιλογή μεγέθους να γίνει πολύ προσεκτικά. Τέλος στο Cosmossport.gr καθώς και στα φυσικά μας καταστήματα μπορείς να βρεις σετ προστατευτικών για να έχεις ο, τι χρειάζεσαι ολοκληρωμένα. Μην αμελείς την αγορά προστατευτικών διότι είναι απαραίτητη, βρες επιγονατίδες, περικάρπια, προστατευτικά κράνη και πολλά άλλα.

Βρες Πατίνια, Skateboards & Rollers στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τώρα την συλλογή μας σε Πατίνια, Skateboards, Rollers αλλά και σε προστατευτικά μέσα από διάφορα μεγέθη και χρώματα όπως πολύχρωμο, πράσινο, πορτοκαλί, ασημί, μαύρο, μπλε, πράσινο, μωβ, γκρι, κόκκινο, κίτρινο, ροζ, άσπρο και πολλά άλλα. Βρες πατίνια, skates, rollers για κορίτσια, για αγόρια, rollers με 4 ρόδες και άλλα μέσα από Top Brands όπως Athlopaidia, Micro, Amila, Nike, Asics, Chilli Pro Scooter, Coolslide, MCDAVID, Nilox, POWERSLIDE, Rollerblade, Y-Volution και πολλά άλλα, μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.