Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

15 170

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Lacoste

από 5
163 styles.
από 5

Lacoste

Ο René Lacoste - κορυφαίος αθλητής, με πολλές διακρίσεις στο Τένις - κατάφερε να καθιερωθεί το επίθετό του, ως ένα από τα κορυφαία διαχρονικά brands ρουχισμού στο χώρου του Τένις και όχι μόνο. Το χαρακτηριστικό "κροκοδειλάκι" εμφανίζεται ως λογότυπο σε όλα τα είδη του οίκου. Ανακάλυψε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ Lacoste για άνδρες, γυναίκες, παιδιά, για αγόρι, για κορίτσι και για βρέφη στο No 1 online store!

[question]Τι στιλ σε Lacoste Ρούχα θα βρω στο Cosmossport.gr;[/question] [answer]Νιώσε την απόλυτη κομψότητα και άνεση επιλέγοντας ρούχα Lacoste για άνδρες και γυναίκες μέσα από την μεγάλη συλλογή του Cosmos Sport. Για κάθε εποχή, θα βρεις αυτό που θέλεις, πιο συγκεκριμένα για τον χειμώνα μπορείς να επιλέξεις Lacoste φόρμες, ζακέτες, πλεκτές μπλούζες, μακρυμάνικες μπλούζες, Polo μακρυμάνικες, μπλούζα με κουκούλα και μπλούζα φούτερ, χαρίζοντάς σου μοναδικό στυλ και άνεση. Για το καλοκαίρι μπορείς να βρεις Lacoste T-shirts, Polo κοντομάνικα αλλά και σορτς-βερμούδες όπου είναι ιδανικά για τις casual αλλά και τις lifestyle εμφανίσεις σου. Μπορείς ακόμα να έχεις μια σικ εμφάνιση στην παραλία επιλέγοντας σορτς μαγιό Lacoste τα οποία είναι ανθεκτικά και σου προσφέρουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Τα ρούχα από την Lacoste είναι εξαιρετικής ποιότητας δίνοντας μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των υλικών της, με προτεραιότητα πάντα στην άνεση. Η Lacoste βγάζει ρούχα και για σένα που θέλεις να στηρίξεις την βιώσιμη ανάπτυξη, χρησιμοποιώντας βιώσιμα υλικά στα ρούχα της. Η εφαρμογή των ρούχων της διαφέρει ανάλογα με την επιλογή σου σε oversized, φαρδιά, στενή και κανονική εφαρμογή. Με τα ρούχα της Lacoste μπορείς να έχεις ένα elegant στυλ, δημιουργώντας Top συνδυασμούς. Πέρα από τα ρούχα της θα βρεις εσώρουχα Lacoste υψηλής ποιότητας τα οποία θα γίνουν No1 επιλογή σου και δεν θα θέλεις να τα αποχωριστείς χάρη στην εξαιρετικά απαλή τους αίσθηση.

[question]Γιατί να επιλέξω Lacoste Παπούτσια;[/question] [answer]Η Lacoste εστιάζει στο να σου χαρίσει exclusive & elegant στιλ μαζί με άνεση. Τα παπούτσια Lacoste είναι αγαπητά εδώ και δεκαετίες για τις επίσημες εμφανίσεις αλλά και για την καθημερινότητα. Στην συλλογή του Cosmossport.gr θα βρεις Lacoste παπούτσια και Lacoste μποτάκια σε ανδρικά και γυναικεία μεγέθη για κάθε ηλικία. Για την καθημερινότητά σου μπορείς να επιλέξεις Lacoste παπούτσια σε low cut σχεδιασμό με φλατ ή chunky σόλα, συνδυάζοντάς το με το αγαπημένο σου jean. Για το urban style σου, μπορείς να επιλέξεις Lacoste παπούτσια κατασκευασμένα από premium δέρμα συνδυάζοντάς τα ακόμα και με το αγαπημένο σου κοστούμι ή σετ. Για ένα winter elegant look μπορείς να επιλέξεις Lacoste μποτάκια, ενώ για exclusive καλοκαιρινές εμφανίσεις με άνεση μπορείς να επιλέξεις ένα λευκό Lacoste παπούτσι τονίζοντας το urban look σου. Τέλος για την παραλία ή την χαλαρή καλοκαιρινή σου βόλτα μπορείς να επιλέξεις Lacoste slides για να έχεις κομψό στυλ κάθε στιγμή.

[question]Τι Lacoste Αξεσουάρ έχει το Cosmossport.gr;[/question] [answer]Ένα αξεσουάρ από την Lacoste αποτελεί ένα fashion item και στο No1 online store θα βρεις Lacoste αξεσουάρ για άνδρες & γυναίκες. Ανεξαρτήτου εποχής μπορείς να επιλέξεις Lacoste κάλτσες, συνδυάζοντάς τες είτε με τα αγαπημένα σου Lacoste sneakers είτε με τα αγαπημένα σου slides δίνοντας στο στυλ σου μια ξεχωριστή πινελιά. Επίσης στο Cosmossport.gr μπορείς να βρεις Lacoste σακίδια πλάτης τα οποία πέρα από οργάνωση έρχονται να ολοκληρώσουν το outfit σου. Τέλος χειμώνα ή καλοκαίρι μέσα από την Lacoste συλλογή θα βρεις μοναδικά καπέλα τα οποία θα σε προστατεύσουν από τις ακτίνες του ηλίου, χαρίζοντάς σου ταυτόχρονα μοναδικό στυλ.

[question]Ποια είναι η Ιστορία της Lacoste;[/question] [answer]Η Lacoste SA είναι μια γαλλική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1933 από τον τενίστα René Lacoste και τον επιχειρηματία André Gillier. Πουλάει ρούχα, υποδήματα, αθλητικά ενδύματα, γυαλιά, δερμάτινα είδη, αρώματα, πετσέτες και ρολόγια. Η εταιρεία μπορεί να αναγνωριστεί από το λογότυπο του πράσινου κροκόδειλου. Ο René Lacoste, ο ιδρυτής της εταιρείας, είχε το παρατσούκλι "ο Κροκόδειλος" από τους θαυμαστές λόγω της επιμονής του στο γήπεδο του τένις. Το 2005, σχεδόν 50 εκατομμύρια προϊόντα Lacoste πωλήθηκαν σε περισσότερες από 110 χώρες. Η εταιρεία άρχισε να γίνεται όλο ένα και πιο γνωστή λόγω των συμβολαίων μεταξύ της Lacoste και αρκετών τενιστών, συμπεριλαμβανομένων των πρώην Αμερικανών τενιστών Andy Roddick και John Isner, του Γάλλου βετεράνου Richard Gasquet και του Ελβετού χρυσού Ολυμπιονίκη Stanislas Wawrinka. Η Lacoste είχε επίσης αρχίσει να αυξάνει την παρουσία της στον κόσμο του γκολφ, όπου σημειώθηκε δύο φορές Masters Tournament. Ο πρωταθλητής José María Olazábal και ο Σκωτσέζος παίκτης του γκολφ Colin Montgomerie έχουν δει να φορούν φανέλες Lacoste σε τουρνουά. Ο Bernard Lacoste αρρώστησε βαριά στις αρχές του 2005, γεγονός που τον οδήγησε να μεταφέρει την προεδρία του Lacoste στον μικρότερο αδερφό του και στενότερο συνεργάτη του για πολλά χρόνια, Michel Lacoste. Ο Bernard πέθανε στο Παρίσι στις 21 Μαρτίου 2006. Τον Ιούνιο του 2007, η Lacoste παρουσίασε τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου της για την αγορά των ΗΠΑ. Τον Νοέμβριο του 2012, η ​​Lacoste αγοράστηκε οριστικά από την ελβετική οικογενειακή ομάδα Maus Frères. Τον Μάρτιο του 2016, η εταιρεία άνοιξε ένα νέο κατάστημα ναυαρχίδα στη Fashion Street στη Βουδαπέστη. Το 2017, ο τενίστας Novak Djokovic ονομάστηκε πρεσβευτής της μάρκας και «ο νέος κροκόδειλος» (δίπλα στον Rene Lacoste) για τη Lacoste. Η υποχρέωση αυτή περιλαμβάνει πενταετές συμβόλαιο καθώς και πολλαπλές εμφανίσεις σε διαφημιστικές καμπάνιες. Τον Σεπτέμβριο του 2019, η Lacoste διόρισε τον Κινέζο τραγουδιστή / ηθοποιό Z.Tao ως εκπρόσωπο της επωνυμίας τους για την Ασία-Ειρηνικό ως την πρώτη προσπάθεια της μάρκας να διορίσει κάποιον για την περιοχή. Μέχρι και σήμερα η εταιρεία Lacoste έχει πλούσια επιχειρηματική δράση και συνεχίζει να καινοτομεί με τα ellegant προϊόντα της και να είναι αγαπητή και από τις No1 μάρκες ένδυσης και υπόδησης ανά τον κόσμο.

Βρες Lacoste Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μια μεγάλη συλλογή σε Lacoste Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, για αγόρι, για κορίτσι και βρεφικά μέσα από πολλά χρώματα όπως άσπρο, ασημί, γκρι, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπλε, μπεζ, μωβ, πολύχρωμο, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ και πολλά άλλα, μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Lacoste TOP Styles

Lacoste T-Shirts Lacoste Φούτερ και Hoodies

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.