Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

16 174

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Columbia Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ

από 3
85 styles.
από 3

Columbia Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ

Θέλεις να νιώθεις ζεστασιά και άνεση στις περιπέτειες σου το χειμώνα και το φθινόπωρο; Όταν πέφτουν τα πρώτα χιόνια και έρχεται η ώρα να πας εκδρομή με την παρέα; Η Columbia έχει ό,τι χρειάζεσαι! Από γάντια, κασκόλ και σκούφους, σε ισοθερμικά, φόρμες, μπλούζες φούτερ, μπουφάν και ζακέτες, σε παπούτσια που θα σου εξασφαλίσουν σταθερό κράτημα σε κάθε σου βήμα.
Ανακάλυψε την συλλογή της Columbia σε Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ για την ορειβασία και το trail, σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά μεγέθη και στιλ, στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές και Κορυφαίες Προσφορές!

Η Ιστορία του Brand Columbia

Με έδρα το Πόρτλαντ του Όρεγκον, η Columbia Sportswear είναι μια παγκόσμια μάρκα που κατασκευάζει εξοπλισμό ενεργού τρόπου ζωής ενισχυμένο με κορυφαίες τεχνολογίες. Τα ρούχα, τα υποδήματα και τα αξεσουάρ μας αντικατοπτρίζουν την κληρονομιά της στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό και το αδάμαστο πνεύμα μας.
Όλα ξεκίνησαν το 1937 όταν οι γονείς του Γκερτ διέφυγαν από τη Ναζιστική Γερμανία και εγκαταστάθηκαν στο Πόρτλαντ, όπου αγόρασαν έναν μικρό κατασκευαστή καπέλων, που τον ονόμασαν Columbia Hat Company. Σηματοδοτώντας ένα νέο ξεκίνημα για την οικογένεια, η επιχείρηση τελικά πέρασε από τον πατέρα της Gert στον σύζυγό της Neal και στη συνέχεια στην ίδια τη Gert το 1970, όταν έγινε από νοικοκυρά σε στέλεχος μια νύχτα μετά τον ξαφνικό θάνατο του Neal.
Η περσόνα «Tough Mother» του ιδρυτή μας Gert Boyle ζει στο brand Columbia. Η θρυλική τελειομανία της ("It's perfect. Now make it better.") και τα υψηλά πρότυπα στα οποία τηρούσε η ίδια και οι άλλοι μας καθοδηγούν ακόμα και σήμερα.
Η Columbia, είναι τόσο παθιασμένοι με την ύπαιθρο όσο κι εσείς. Ο εξοπλισμός της είναι διαθέσιμος σε όλο τον κόσμο, ενώ εδρεύει στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό, όπου τα καταπράσινα δάση, τα χιονισμένα βουνά, οι κακοτράχαλες ακτές και οι ανοιχτοί χώροι λειτουργούν ως παιδική χαρά. Τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ Columbia είναι έτοιμα να σε συνοδεύσουν σε κάθε σου εξόρμηση.

Διάλεξε Columbia Ρούχα

Βρες τώρα ρούχα Columbia για άνδρες και παιδιά, για αγόρι ή για κορίτσι. Τα ρούχα από την Columbia ήρθαν να σε συνοδεύσουν σε κάθε σου εξόρμηση ή δραστηριότητα στην ύπαιθρο ή στην πόλη με απόλυτη άνεση και ελευθερία κινήσεων και φυσικά διατηρώντας την θερμοκρασία του σώματός σου σε καλά επίπεδα. Διαθέτουν τεχνολογίες που τα αναβαθμίζουν από τα κλασικά ρούχα. Για τις χειμερινές μέρες που η θερμοκρασία είναι χαμηλή μπορείς να επιλέξεις ένα Columbia ισοθερμικό, μπουφάν ή μπλούζα φούτερ. Για την καθημερινότητά σου μπορείς να επιλέξεις Columbia φόρμες για μοναδική αίσθηση άνεσης συνδυάζοντάς την με μια Columbia μακρυμάνικη μπλούζα και ζακέτα. Η εφαρμογή των ρούχων Columbia διαφέρει ανάλογα το είδος σε στενή ή κανονική. Εάν δυσκολεύεσαι στην επιλογή μεγέθους, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών, αφού κάνεις τις μετρήσεις μπορείς να επιλέξεις μέγεθος. Σε περίπτωση που έχεις αστοχία στο μέγεθος, μπορείς να κάνεις την επιστροφή σου εντελώς δωρεάν εντός 60 ημερών.

Επίλεξε Παπούτσια Columbia

Τα παπούτσια από την Columbia ήρθαν να σε συνοδεύσουν όχι μόνο στην καθημερινότητά σου, αλλά και σε κάθε σου trail ή εξόρμηση, ακόμα και στα πιο δύσβατα μονοπάτια. Ο σχεδιασμός τους με υλικά πρώτης ποιότητας όπως δέρμα, σουέτ και πλέγμα για διαπνοή τα κάνει να ξεχωρίζουν. Οι τεχνολογίες που διαθέτουν όπως η Omni-Tech™ για αδιάβροχη προστασία των ποδιών σου ή η ελαφριά ενδιάμεση σόλα Techlite που προσφέρει αντικραδασμική προστασία, πρόσφυση και υψηλή απόδοση ενέργειας ήρθαν να σε απογειώσουν. Επίσης για εσένα που θέλεις να διαβείς τα πιο ΄΄άγρια΄΄ μονοπάτια μπορείς να επιλέξεις Columbia παπούτσια με ειδική σόλα που δεν γλιστράει και προσφέρει απαλό βάδισμα σε ανώμαλο έδαφος. Για εσένα που θέλεις παραπάνω στήριξη στον αστράγαλο μπορείς να επιλέξεις Columbia μποτάκια με πλούσιες τεχνολογίες, που δένουν με κορδόνια για σταθερή αίσθηση. Είτε θες παπούτσια, είτε μποτάκια Columbia, μπορείς να βρεις αυτό που χρειάζεσαι στο Cosmossport.gr σε ανδρικά μεγέθη με κανονική ή άνετη εφαρμογή. Φυσικά πριν επιλέξεις το νούμερο που θέλεις, συμβουλεύσουν τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε παπούτσι.

Επίλεξε Αξεσουάρ Columbia

Βρες τώρα το κατάλληλο Columbia αξεσουάρ για σένα ανάμεσα σε σκούφος ή περιλαίμιο. Για το κρύο και τον άνεμο χρειάζεσαι φυσικά την κατάλληλη προστασία. Για τις χειμερινές εξορμήσεις στα χιόνια ή στην ύπαιθρο , αλλά και για την καθημερινότητά σου μπορείς να επιλέξεις ένα Columbia σκούφο για άνδρες ή για γυναίκες, όπου είναι κατασκευασμένος με απαλό και ζεστό ύφασμα, για μοναδική αίσθηση. Για εσένα που θέλεις το trail σου να είναι σε εξωτερικό χώρο, για εσένα που θέλεις βόλτα με το ποδήλατο ή την μηχανή σου, μπορείς να εξοπλιστείς με ένα περιλαίμιο Columbia το οποίο πέρα ότι θα σε προστατεύσει από τον άνεμο και το κρύο, θα σου προσφέρει εξαιρετικά απαλή αίσθηση. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου μπες στο site μας και βρες αυτό που ψάχνεις.

Βρες Columbia Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τώρα μία μεγάλη συλλογή σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ Columbia καλύπτοντας την κάθε ανάγκη σου, χωρίς να σε σταματάει τίποτα από τις αγαπημένες σου δραστηριότητες, μέσα από μοναδικά χρώματα όπως χακί, πολύχρωμο, μαύρο, μπλε, πορτοκαλί, πράσινο, μωβ, καφέ, γκρι, κόκκινο, ροζ και πολλά άλλα, μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Columbia ΤΟP Συλλογές

Columbia Μπουφάν Columbia Fleece

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.