Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος / Ηλικία

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

4 45

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Παιδικά Κολάν

από 3
104 styles.
από 3

Παιδικά Κολάν

Με συμπιεσμένη εφαρμογή ή όχι, με prints και ειδικές τεχνολογίες που θα βοηθήσουν τα μικρά σας να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να αναβαθμίσουν το sporty style τους, ανακαλύψτε την μεγαλύτερη συλλογή από Παιδικά Κολάν! Βρείτε τη στο No 1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές. Μην ξεχνάτε τη δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Παιδικά Κολάν για Κάθε Περίσταση

Δώσε την ευκαιρία στους αυριανούς πρωταθλητές να ανακαλύψουν τον κόσμο και να ξεπεράσουν τα όρια τους με το κατάλληλο κολάν για παιδιά. Ένα κολάν αγκαλιάζει ομοιόμορφα το σώμα και γίνεται ένα με αυτό, ώστε τίποτα να μην μπαίνει εμπόδιο στην ευκινησία τους και στην ενέργειά τους. Ένα αθλητικό παιδικό κολάν είναι must όχι μόνο για την γυμναστική στο σχολείο αλλά και για τις αθλητικές εξωσχολικές τους δραστηριότητες. Τα παιδικά αθλητικά κολάν είναι κατάλληλα όχι μόνο για κορίτσια αλλά και για αγόρια, ενώ είναι ιδανικά για τον στίβο και για το τρέξιμο. Πέρα από τις αθλητικές δραστηριότητες τα παιδικά κολάν είναι κατάλληλα για τις ημέρες στο σχολείο που οι μικροί μας φίλοι επιζητούν την άνεση, χωρίς να χρειάζεται να τα ανασηκώνουν για να φτιάξουν την εφαρμογή τους. Ένα καλό κολάν μπορεί να δώσει στο μικρό σου την αίσθηση ότι δεν φοράει τίποτα, προσφέροντας απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Η επιλογή παιδικού κολάν μπορεί να είναι σύμμαχος για το μικρό σου, ακόμα και στις εξορμήσεις σας στη φύση, αφού θα του προσφέρει άνεση για ασταμάτητο παιχνίδι. Τέλος ένα κολάν μπορεί να είναι ιδανικό για τις μικρές μας φίλες, αφού ένα κολάν για κορίτσια μπορεί να απογειώσει το στυλ του στις περιστάσεις που χρειάζεται ένα καλό ντύσιμο.

Διάλεξε την Ιδανική Εφαρμογή και Ύφασμα σε Κολάν Παιδικό

Οι μικροί μας φίλοι πρώτα αναζητάνε την άνεση, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θέλουν να αισθάνονται όμορφα με αυτό που φοράνε. Το στυλ του παιδικού κολάν που θα επιλέξεις εξαρτάται από το τι αισθάνεται άνετα το παιδί. Μπορείς να βρεις παιδικά κολάν ψηλόμεσα, με χαμηλή μέση, με μήκος 3/4, 7/8, biker παιδικά κολάν και κολάν με μακρύ μήκος. Για τις αθλητικές τους δραστηριότητες κατάλληλο είναι ένα παιδικό κολάν με στενή εφαρμογή για σταθερή αίσθηση, ενώ ιδανικότερα είναι τα κολάν που διαθέτουν τεχνολογία που απομακρύνουν την υγρασία από το δέρμα. Για το σχολείο must είναι ένα βαμβακερό παιδικό κολάν με διαπνέον ύφασμα και κανονική εφαρμογή, που θα τους προσφέρει απαλή και ανάλαφρη αίσθηση. Για τα κορίτσια θα βρεις κολάν που μπορούν να τα συνοδεύσουν στις lifestyle εμφανίσεις τους, με στενή εφαρμογή, με γυαλιστερό ή λίκρα ύφασμα και ζωηρά χρώματα. Για το παιχνίδι με τους φίλους τους ιδανικά είναι τα κολάν με ελαστικότητα στο ύφασμα και με άνετη εφαρμογή, για απόλυτη ελευθερία και ασταμάτητη ενέργεια.

Πως Μπορούν Να Συνδυαστούν τα Παιδικά Κολάν

Ένα παιδικό κολάν μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους. Χάρισε στο μικρό σου κολάν για κάθε στυλ και περίσταση προσφέροντας τους μοναδικό στυλ. Τα παιδικά κολάν για sporty look μπορούν να συνδυαστούν με ένα φούτερ ή ένα στενό t-shirt ή μπουστάκι. Για το casual look μπορούν να συνδυαστούν με μακρυμάνικη μπλούζα και ζακέτα ή με μπλούζα με κουκούλα. Για το urban look μπορείς να βρεις παιδικό κολάν για κορίτσι, που μπορεί να συνδυαστεί με φόρεμα, φούστα ακόμα και με σορτς και την αγαπημένη της μπλούζα.

Η Σωστή Επιλογή Μεγέθους

Οι περισσότεροι θα έχετε παρατηρήσει ότι οι περισσότερες εταιρείες παραγωγής παιδικών ενδυμάτων, διαθέτουν ζυγά μεγέθη μετά την ηλικία των 5 ετών. Έτσι, τα νούμερα αυξάνονται κατά δύο έτη της ηλικίας τους, δηλαδή 6, 8, 10 κ.τ.λ. Πρόκειται για ένα γενικό κανόνα που αφορά τα περισσότερα παιδιά με κανονική γραμμή και συνηθισμένη ανάπτυξη. Για τα μεγαλύτερα παιδιά τα νούμερα βγαίνουν σε S,M,L,XL που αντιστοιχούν με συγκεκριμένες ηλικίες. Για μεγαλύτερη ακρίβεια στο νούμερο όμως καλό θα ήταν να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε προϊόν μιας και η εφαρμογή διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία. Φυσικά πριν επιλέξεις νούμερο θα πρέπει να κάνεις τις αντίστοιχες μετρήσεις. Σε περίπτωση αστοχίας στο νούμερο, δεν χρειάζεται να ανησυχείς αφού στο Cosmossport έχεις δυνατότητα επιστροφής εντελώς δωρεάν.

Βρες Top Παιδικά Κολάν στο Κορυφαίο Store!

Επίλεξε τώρα άνετα και κομψά παιδικά κολάν για τους μικρούς/ες αθλητές και αθλήτριες αλλά και για τους μικρούς/ες fashion icon σε παιδικά μεγέθη για κορίτσια & αγόρια. Η ζωή θέλει χρώμα και τα παιδιά το ξέρουν αυτό καλύτερα από μας, γι' αυτό βρες κολάν για παιδιά σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, μπλε, μπεζ, μωβ, γκρι, κόκκινο, πράσινο, ροζ, πολύχρωμο και πολλά άλλα και σε μοναδικούς σχεδιασμούς και prints. Ανακάλυψε επίσης παιδικό κολάν μέσα από τα Top Brands όπως Nike, adidas Originals, adidas Performance, Jordan, Under Armour, Tommy Jeans, Vans, THE NORTH FACE, Champion, Puma, Bibili, Body Action, BODYTALK, Ellesse, Go Dance, Name it, PCP, Target και πολλά άλλα, μόνο στο No1 online store Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.