Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

19 160

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Nike Sneakers

227 styles.
από 7

Nike Sneakers

Η ιδανική λύση για όλες τις ώρες της ημέρας. Με άνεση και στυλ που συνδυάζονται με όλες σου τις εμφανίσεις. Επίλεξε τα δικά σου sneakers Nike σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά στυλ, μέσα από την μεγάλη συλλογή σε casual παπούτσια της Nike, του No 1 online store, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Βρες Μοναδικά Nike Παπούτσια Που Σου Ταιριάζουν

Τα Nike αποτελούν κορυφαία αθλητικά παπούτσια σε παγκόσμιο επίπεδο. Η υψηλή τους ποιότητα ξεκινάει από το παρελθόν και απογειώνεται στο σήμερα με τα νέα μοντέλα, τους μοντέρνους σχεδιασμούς, την άνεση και τις νέες τεχνολογίες. Είτε θες casual, running, μπάσκετ, baseball, skateboarding, τένις, ποδοσφαιρικά, για περπάτημα ή καθημερινά ανδρικά, παιδικά και γυναικεία Nike, μπορείς να τα βρεις στην Nike συλλογή μας. Η εφαρμογή τους διαφέρει ανάλογα το μοντέλο, συνήθως έχουν σταθερή εφαρμογή που δίνουν στήριξη στο πόδι και δένουν με κορδόνια. Παλαιότερα κυριαρχούσε η αερόσολα η οποία προσφέρει μοναδική άνεση και αίσθηση, στην πορεία η Nike εμφάνισε παπούτσια όπως τα Nike Space Hippie 04 που διαθέτουν απαλή ενδιάμεση σόλα από αφρό Crater που συνδυάζει υλικό Nike Grind με διάφορους αφρούς για σταθερότητα και μοναδική αισθητική. Υπάρχουν φυσικά και αρκετά Nike παπούτσια εμπνευσμένα από την κληρονομιά του μπάσκετ όπως τα μποτάκια Nike Blazer Mid '77 με σόλα από καουτσούκ με μοτίβο ψαροκόκαλο. Υπάρχει συνεπώς μια μεγάλη ποικιλία στον σχεδιασμό των Nike παπουτσιών είτε με αερόσολα, είτε από καουτσούκ είτε από αφρό με κοινό στόχο την άνεση, το ανάλαφρο βήμα και την αντικραδασμική προστασία.

Η Εφαρμογή Τους

Η εφαρμογή των Nike sneakers στενή με κανονική, όμως ανάλογα το μοντέλο διαφέρει η εφαρμογή. Για την ακρίβεια μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών της ιστοσελίδας μας. Κάθε sneaker Nike διαθέτει το δικό του μεγεθολόγιο, έτσι αφού κάνεις τις αντίστοιχες μετρήσεις από το πόδι σου, τότε μπορείς να κάνεις την αντιστοιχία με τον οδηγό μεγεθών. Εάν επισκεφτείς κάποιο φυσικό μας κατάστημα τότε καλό θα ήταν κατά την δοκιμή να φοράς τις κάλτσες με τα οποία θα τα φοράς συνήθως σε απογευματινή ώρα. Για σένα που πραγματοποιείς ηλεκτρονικά τις αγορές σου, σε περίπτωση αστοχίας μεγέθους, έχεις εντελώς δωρεάν την δυνατότητα επιστροφής.

Ανακάλυψε τα Nike Sneakers στο Κορυφαίο Store!

Βρες κι εσύ μια μεγάλη συλλογή σε sneakers Nike για άνδρες, γυναίκες και παιδιά για να ολοκληρώσεις το casual, sporty & urban style σου. Στο Cosmossport.gr θα βρεις Nike sneakers στα πιο In σχέδια, μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων όπως  ασημί, άσπρο, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, μωβ, πολύχρωμο, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, χρυσό και πολλά άλλα μόνο, στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.