Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

90 190

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Κατάλληλο για

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

ALTRA Παπούτσια για Τρέξιμο

8 styles.

ALTRA Παπούτσια για Τρέξιμο

Ανακάλυψε Κορυφαία ALTRA παπούτσια για τρέξιμο σε ανδρικά και γυναικεία μεγέθη και ξεκίνα να βελτιώνεις τις επιδόσεις σου και να ανεβάζεις τους στόχους σου, μέσα από το Cosmossport.gr, το No1 online store.Βρες τα καλύτερα μοντέλα σε ALTRA running ανδρικά και γυναικεία μέσα από μια μεγάλη γκάμα στις καλύτερες τιμές και με τις καλύτερες τεχνολογίες.

Ξεχώρισε Επιλέγοντας ALTRA Παπούτσια Τρεξίματος

Με τα running παπούτσια ALTRA το τρέξιμο σου γίνεται πιο ξεκούραστο και διασκεδαστικό. Είτε θέλεις παπούτσια τρεξίματος για καθημερινό τρέξιμο είτε για αγώνες δρόμου και συγκεκριμένα για ανώμαλο δρόμο με ένα ALTRA παπούτσι τρεξίματος θα κάνεις την ανατροπή. Ο σχεδιασμός τους είναι αυτός που τα ξεχωρίζει αφού σου χαρίζουν άψογη εφαρμογή και την ιδανική διαπνοή που χρειάζονται τα πόδια σου. Προηγμένες τεχνολογίες όπως τεχνολογία EVA για αντικραδασμική προστασία και τεχνολογία FootShape Fit που προσφέρει ακρίβεια στην εφαρμογή είναι αυτό που χαρίζει στα πόδια σου ξεχωριστή αίσθηση άνεσης. Η ενδιάμεση τους σόλα ALTRA Ego τα καθιστά ανθεκτικά ακόμα και για τα πιο απαιτητικά μονοπάτια. Το δέσιμο με κορδόνια σου χαρίζει επιπλέον σταθερότητα και εξατομικευμένη εφαρμογή!

Το Design που Ξεχωρίζει τα ALTRA Παπούτσια για Τρέξιμο

Ο low cut σχεδιασμός τους και το αθλητικό design τους είναι αυτό που τα διαφοροποιεί από τα κοινά παπούτσια τρεξίματος. Το φουτουριστικό design τους με την υπογραφή πάντα του brand ολοκληρώνει το αθλητικό σου στυλ. Είτε θέλεις γυναικεία είτε ανδρικά ALTRA παπούτσια για τρέξιμο στο Cosmossport.gr θα βρεις το ιδανικό, συνδυάζοντάς είτε με το αγαπημένο σου κολάν ή φόρμα, είτε ακόμα και το αγαπημένο σου τζιν για εσένα που θέλεις ένα άνετο casual look στην απαιτητική σου καθημερινότητα.

Διάλεξε Top Ανδρικά & Γυναικεία ALTRA Παπούτσια Τρεξίματος Store!

Ανακάλυψε μία μεγάλη συλλογή σε ανδρικά και γυναικεία παπούτσια για τρέξιμο και βγες στους δρόμους με ανεξάντλητη ενέργεια. Μοναδικά χρώματα, μοντέλα και ποικιλία μεγεθών σε περιμένει να τα ανακαλύψεις μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Λίγα Λόγια για την ALTRA

Η ιδέα για την δημιουργία της ALTRA ξεκίνησε όταν το 2009 ο Golden Harmen αναζητούσε το σωστό παπούτσι έτσι ώστε να μην τραυματίζονται οι δρομείς. Η ALTRA είναι μια εταιρεία αθλητικών παπουτσιών που εξειδικεύεται στα παπούτσια τρεξίματος, πάντα με γνώμονα την άνεση! Φιλοσοφία της είναι να δημιουργήσει δρομικά παπούτσια έχοντας πλέον μια από τις πιο πλήρεις σειρές για τρέξιμο σε δρόμο, χώμα και ορεινό τρέξιμο! Οι καινοτομίες τις ALTRA και ο επαναστατικός σχεδιασμός των παπουτσιών (Zero Drop, FootShape Toebox) την κατατάσσει σε λιγότερο από μια 10ετία ζωής στις κορυφαίες 10 εταιρείες παγκοσμίως! Περίπου το 77% των πελατών που δοκίμασαν τα ALTRA παπούτσια είπαν ότι σίγουρα θα τα αγόραζαν ξανά, ένα ποσοστό πολύ αξιοσημείωτο.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.