Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

49 84

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Camper

4 styles.

Camper

Ανακάλυψε τη συλλογή παπουτσιών της Campper για άνδρες και γυναίκες , σε Μοναδικές Τιμές & Απίστευτες Προσφορές, μόνο στο No 1 online store + στα καταστήματα Cosmos Sport!

Η Ιστορία της Camper

Η Camper ιδρύθηκε από τον Lorenzo Fluxa το 1975 ανταποκρινόμενος στην αυξανόμενη ζήτηση για νέο, φρέσκο στιλ στα παπούτσια. Ο Fluxa, ο οποίος κατάγεται από οικογένεια υποδηματοποιών, χρησιμοποίησε την παραδοσιακή τεχνογνωσία του ως βάση για μια τολμηρή νέα εταιρεία. Από την αρχή, η λέξη "casual" είχε ιδιαίτερη σημασία για την εταιρεία, έτσι δημιούργησαν χαλαρά αλλά κομψά στιλ που καλύπτουν όλο το φάσμα των καθημερινών και επίσημων παπουτσιών. Μια εταιρεία που οραματίζεται πρωτοποριακά παπούτσια που καταρρίπτουν τα σύνορα μεταξύ σπορ και επίσημου στιλ. Το Camaleon, ήταν το πρώτο παπούτσι της εταιρείας, αποτελώντας την επιτομή της απλότητας, της επινοητικότητας και της καθημερινής χάρης που αποπνέει η μεσογειακή κληρονομιά της. Το Pelotas, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα εμβληματικά παπούτσια της Camper, με τζίρο πάνω από 11 εκατομμύρια ζευγάρια από τότε που κυκλοφόρησε στην αγορά το 1995. Το 1988 η εταιρεία αμφισβήτησε την άποψη ότι τα παπούτσια πρέπει να είναι πανομοιότυπα. Έτσι ξεκίνησε η ιστορία των TWINS, παπουτσιών όπου το δεξί είναι διαφορετικό από το αριστερό. Αργότερα το μοντέλο Runner, το οποίο δημιουργήθηκε το 1982, ήταν το πρώτο βήμα στον κόσμο του σπορ στιλ. Αποτελώντας την τελευταία λέξη της καινοτομίας στο σχεδιασμό παπουτσιών, το άνετο urban καθημερινό παπούτσι επανεμφανίζεται κάθε σεζόν σε ολοκαίνουργια χρώματα και υλικά που συνδέουν αρμονικά το παρόν με το παρελθόν. Μετέπειτα ακολούθησαν τα παπούτσια Wabi & Peu, Beetle, Toðer και άλλα μοντέλα που έγιναν αγαπητά στον κόσμο. Συνοψίζοντας η Camper αποτελεί μια εταιρεία που δεν σταματάει να εξελίσσεται και να δημιουργεί νέα μοντέλα παντρεύοντας το καθημερινό με το επίσημο στυλ.

Επίλεξε Παπούτσια Camper

Στο site μας θα βρεις παπούτσια και μποτάκια Camper έτοιμα να σε συνοδεύσουν από την καθημερινότητα μέχρι και το lifestyle σου. Για εσένα που θέλεις ένα αθλητικό καθημερινό στυλ μπορείς να επιλέξεις Camper παπούτσια με low cut σχεδιασμό, τα οποία είναι κατασκευασμένα από premium ύφασμα που προσφέρουν ευελιξία και άνεση. Για τις κρύες χειμερινές μέρες ή για τις εξορμήσεις σου στο βουνό, μπορείς να επιλέξεις Camper μποτάκια τα οποία είναι κατασκευασμένα από δέρμα με βιώσιμα υλικά. Για το lifestyle σου μπορείς να επιλέξεις Camper δερμάτινα παπούτσια που δένουν με κορδόνια και έχουν χαμηλό σχεδιασμό, συνδυάζοντάς τα με το αγαπημένο σου παντελόνι. Για τις χαλαρές μέρες που δεν θέλεις να βγεις από το σπίτι και έχεις cozy mood, δεν έχεις παρά να επιλέξεις Camper παντόφλες που θα προσφέρουν άνεση και ζεστασιά στα πόδια σου. Όποιο κι αν είναι το στυλ σου λοιπόν μπες στο Cosmossport.gr και βρες γυναικεία και ανδρικά Camper παπούτσια για κάθε ανάγκη.

Διάλεξε Camper Σανδάλια

Αυτό που χρειάζεσαι για την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι να φοράς Camper σανδάλια όπου προσφέρουν στα πόδια σου απόλυτη διαπνοή και ανάλαφρη αίσθηση. Αυτό που ξεχωρίζει τα σανδάλια Camper είναι η Premium κατασκευή τους και οι τεχνολογίες που διαθέτουν, προσφέροντας στο πόδια σου μαλακό πάτημα και αντικραδασμική προστασία. Άλλο ένα που ξεχωρίζει τα σανδάλια Camper είναι το design τους. Σου δίνουν την επιλογή να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θα βρεις σανδάλια που κλείνουν με Velcro ή με αγκράφα τα οποία προσφέρουν επιπλέον υποστήριξη στα πόδια σου. Γυναικεία, Ανδρικά, Παιδικά ( για αγόρια, κορίτσια) και βρεφικά σανδάλια Camper σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις και να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

Βρες Camper Προϊόντα Περιποίησης Παπουτσιών

Η Camper έχει δημιουργήσει μια σειρά από καθαριστική προϊόντα παπουτσιών και από προϊόντα περιποίησης με σκοπό να διατηρείς πάντα τα αγαπημένα σου παπούτσια φρέσκα, καθαρά και να φαίνονται σαν καινούργια. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις σπρευ περιποίησης που ανανεώσει τα παπούτσια σου και διατηρεί την φρεσκάδα τους, βερνίκι χρώματος για παπούτσια και καθαριστικό γάντι. Μην το σκέφτεσαι απόκτησε τώρα τα δικά σου καθαριστικά Camper και έχε τα παπούτσια σου πάντα λαμπερά.

Βρες Παπούτσια, Μποτάκια, Σανδάλια & Προϊόντα Περιποίησης Camper

Ανακάλυψε μέσα από την συλλογή μας Camper παπούτσια, μποτάκια, σανδάλια, παντόφλες και προϊόντα περιποίησης για άνδρες, γυναίκες, παιδιά (αγόρι, κορίτσι) και βρεφικά σε χρώματα όπως floral, άσπρο, γκρι, χακί, καφέ, κόκκινο, κίτρινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, μωβ, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ και πολλά άλλα, μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.