Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

28 140

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Birkenstock Arizona

30 styles.

Birkenstock Arizona Γυναικεία, Ανδρικά, Παιδικά

Η πιο elegant επιλογή για το φετινό καλοκαίρι δεν είναι άλλη από τα Birkenstock Arizona. Ανακάλυψε Birkenstock Arizona σανδάλια και νιώσε την καινοτομία χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες που διαθέτουν και την άνεση που θα σε συνοδεύσει σε κάθε σου βήμα! Βρες Birkenstock Arizona ανδρικά και γυναικεία, σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων για να ολοκληρώσεις με μοναδική κομψότητα το καλοκαιρινό σου outfit! Ενίσχυσε τη συλλογή σου επιλέγοντας το νέο σου ζευγάρι Birkenstock Arizona, μόνο από το Cosmossport.gr, το No1 online store, σε μοναδικές προσφορές και φυσικά με δυνατότητα δωρεάν επιστροφής!

Τι ξεχωριστό έχουν τα Birkenstock Arizona;

Αυτό που ξεχωρίζει τα Birkenstock Arizona είναι ο ανατομικός τους πάτος, κατασκευασμένος από φελλό που προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού σου, προσφέροντάς σου την στήριξη και την άνεση που θέλεις. Επιπλέον χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τα Arizona είναι τόσο ο ανατομικός σχεδιασμός, όσο και η επιλογή υψηλής ποιότητας υλικών τους από δέρμα και άλλα premium υλικά. Οι παντόφλες Arizona διαθέτουν πολυλειτουργικότητα και είναι κατάλληλες τόσο για καθημερινή χρήση όσο και για περιπάτους στην παραλία ή το πάρκο, καθώς και για εξωτερικές δραστηριότητες.

Τι διαφορετικό έχουν τα Birkenstock Arizona Eva;

Τα Birkenstock Arizona Eva είναι η κλασική εκδοχή των Birkenstock Arizona, η διαφοροποίησή τους είναι ότι κατασκευάζονται με διαφορετικό υλικό και έχουν μερικές μετατροπές ως προς το σχεδιασμό τους. Αν και διατηρούν το γνώριμο στυλ και την ανατομική σχεδίαση των κλασικών Arizona, υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις ως προς τη κατασκευή τους. Τα Birkenstock Arizona Eva κατασκευάζονται από υλικό EVA το οποίο είναι ανάλαφρο, ανθεκτικό και αδιάβροχο, έτσι είναι ιδανικά για χρήση σε περιβάλλοντα με νερό. Άλλη μια διαφορά που έχουν είναι ότι χάρη στο υλικό EVA είναι πιο ελαφριά από τα κλασικά. Συνοψίζοντας, τα Arizona Eva προσφέρουν την ανατομική στήριξη και το στυλ των κλασικών Arizona με την προσθήκη επιπλέον ανάλαφρης αίσθησης και αντοχής λόγω του υλικού EVA.

Θα βρω Birkenstock Arizona Γυναικεία στο Cosmossport.gr;

Στο Cosmossport.gr, θα βρεις Birkenstock Arizona γυναικεία σανδάλια που θα σε συνοδεύσουν σε κάθε σου δραστηριότητα. Τις γυναικείες παντόφλες Arizona μπορείς να τα φορέσεις τόσο τις πρωινές ώρες στη πόλη ή στη παραλία, προσφέροντάς σου στήριξη, άνεση & ανάλαφρο βήμα, όσο και στον απογευματινό σου περίπατο δίνοντας μια alternative αισθητική στο look σου. Επίλεξε μέσα από τη μεγάλη συλλογή μας το ιδανικό σανδάλι Birkenstock Arizona για γυναίκες και ανανέωσε τη καλοκαιρινή σου συλλογή.

Τι χρώματα σε Birkenstock Arizona Ανδρικά θα βρω;

Βρες ανδρικά Birkenstock Arizona σε μια ποικιλία χρωμάτων που καλύπτουν το κλασσικό σου στυλ και το μοντέρνο και τολμηρό σου στυλ. Ειδικότερα στο Cosmossport.gr, θα βρεις Birkenstock Arizona για άνδρες σε χρώματα όπως μαύρο, καφέ, γκρι, μπλε και άλλα που θα υπογράψουν τη δική του πινελιά στο style σου. Επίλεξε Birkenstock Arizona ανδρικά που θα σου χαρίσουν άνεση και στυλ μέσα από το online store μας.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.