Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Επίπεδο Αντίστασης

περισσότερα... λιγότερα

Διαστάσεις

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

2 195

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Λάστιχα, Ελατήρια & Ιμάντες

από 2
45 styles.
από 2

Λάστιχα, Ελατήρια & Ιμάντες

Βρες λάστιχα γυμναστικής, gymtubes και ιμάντες TRX για το είδος γυμναστικής που προτιμάς από κορυφαία top brands. Θέλεις να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση; Επίλεξε να κάνεις γυμναστική με λάστιχα σε όποια κατηγορία και αν βρίσκεσαι είτε είσαι αρχάριος είτε αθλητής, σε επώνυμα Brands, μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή του No 1 online store. Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές σε περιμένουν και φυσικά με την δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Το ήξερες ότι;

Τα λάστιχα γυμναστικής και τα gymtubes χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια από φυσικοθεραπευτές και από επαγγελματίες αθλητές και γυμναστές στοχεύοντας στην μυϊκή ενδυνάμωση και μυϊκή υπερτροφία. Τα λάστιχα γυμναστικής, τα gymtubes, τα ελατήρια και οι ιμάντες έχουν ελαστική αντίσταση και αυξάνουν αποδεδειγμένα την μυϊκή δύναμη, περισσότερο από κάποιο μηχάνημα για βάρη, επιβαρύνοντας λιγότερο τις αρθρώσεις προστατεύοντας από τραυματισμούς. Εκτός από την αύξηση μυϊκής δύναμης βοηθάνε και στην ενίσχυση μυϊκής ελαστικότητας και της αρθρικής ευκαμψίας. Τα λάστιχα γυμναστικής προσαρμόζονται σύμφωνα με τον σωματότυπο του ασκούμενου και με τις κατάλληλες τεχνικές η αντίσταση μπορεί να μειωθεί ή να αυξηθεί. Η γυμναστική με λάστιχα,η γυμναστική με gymtubes και  η γυμναστική με ιμάντες ή ελατήρια μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε από ηλικιωμένα άτομα, ασθενείς, είτε από αρχάριους αθλούμενους ή έμπειρους επαγγελματίες.

Ποια είναι η σωστή επιλογή;

Τα λάστιχα γυμναστικής ανάλογα με τον βαθμό δυσκολίας χωρίζονται με το χρώμα. Για πιο ελαφριά αντίσταση κατάλληλο είναι το κίτρινο, για μεσαία αντίσταση είναι το πράσινο και για πιο σκληρή αντίσταση είναι το μαύρο και το μπλε. Η άσκηση που θα επιλέξεις να εκτελέσεις εξαρτάται από το είδος γυμναστικής που προτιμάς, τον στόχο που έχεις και φυσικά την φυσική σου κατάσταση. Για γυμναστική με ιμάντες μπορείς να επιλέξεις ιμάντες με λαβή, με προσθαφαιρούμενες λαβές ή με προσθαφαιρούμενο άγκιστρο πόρτας και μπορείς να κάνεις ασκήσεις όπως TRX τις οποίες μπορείς να τις εκτελέσεις εύκολα στο σπίτι μόνος σου τοποθετώντας τους ιμάντες στην πόρτα. Για γυμναστική με λάστιχα μπορείς να εκτελέσεις ασκήσεις yoga, pilates, aerobic, ενδυνάμωσης ή συνδυαστικές cross training ασκήσεις. Για ενδυνάμωση σε συγκεκριμένα μέρη του σώματος μπορείς να επιλέξεις ελατήριο στήθους με λάστιχο ή gymtubes. Επίσης, μπορείς να επιλέξεις ρολό γυμναστικής με λάστιχο ή αλλιώς λάστιχο κορδέλα ώστε να επιλέξεις εσύ το μήκος, το είδος και τη δυσκολία που θέλεις για την προπόνηση σου. Τα λάστιχα γυμναστικής είναι ένα καινοτόμο και χρήσιμο είδος, αφού γυμνάζουν ολόκληρο το σώμα και υπάρχει  μεγάλη ποικιλία ασκήσεων για εκτέλεση και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και για προθέρμανση ή αποθεραπεία.

Είναι εύκολη η τοποθέτηση;

Για τα λάστιχα γυμναστικής και τα gymtubes δεν υπάρχει καμία δυσκολία ως προς την τοποθέτηση αφού δεν πιάνουν ιδιαίτερο χώρο, μπορούν να αποθηκευτούν ακόμα και σε απλή τσάντα γυμναστηρίου και είναι εύκολα στην μεταφορά. Επίσης είναι το πιο ‘’εύκολο’’ είδος γυμναστικής ως προς την χωρητικότητα αφού μπορείς μ’ αυτά να γυμναστείς ακόμα και στην καρέκλα του σπιτιού σου ή όρθιος/α εκτελώντας Squats (καθίσματα) ή ξαπλωμένος ή εκτελώντας ταυτόχρονα ασκήσεις ποδιών και χεριών.

Top Brands σε Λάστιχα, Gymtubes, Ιμάντες, Ελατήρια Γυμναστικής

Επίλεξε λάστιχα γυμναστικής, gymtubes, ιμάντες γυμναστικής, ελατήρια γυμναστικής για άντρες και γυναίκες από Κορυφαία Brands όπως Amila, Zeus, Sanctband, Athlopaidia, SKLZ, TRX, καθώς και πολλά χρώματα ανάλογα με τον βαθμό δυσκολίας που θες όπως για ελαφριά αντίσταση : κίτρινο, κόκκινο για λάστιχα και πράσινο κίτρινο κόκκινο για ιμάντες, για μέτρια αντίσταση : κόκκινο πράσινο για λάστιχα και κόκκινο για ιμάντες και για βαριά αντίσταση: μαύρο, κόκκινο, μπλε για λάστιχα κι μωβ, κόκκινο, μαύρο, μπλε για ιμάντες.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.