Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

14 30

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

PCP Ρούχα

4 styles.

PCP Ρούχα

Βρες τώρα τα PCP ρούχα, σε χρώματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και το καθημερινό σου στυλ! PCP Biker Shorts, Hoodies, Κολάν & Φόρμες σε Hot Τιμές και Super Προσφορές, στο Νο1 online store στο Cosmossport.gr!

Η Ιστορία της PCP

Η PCP Clothing εταιρεία ξεκίνησε από την οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής ανδρικών ενδυμάτων που ιδρύθηκε το 1959 από τον παππού Πέτρο Παπαχρήστου. Η PCP Clothing είναι ένα διεθνές brand ειδών ένδυσης ανωτέρας ποιότητας που απευθύνεται σε γυναικείο και αντρικό κοινό και ιδρύθηκε από την Πέλλα Χριστίνα Παπαχρήστου στην Ελλάδα το 2014. Ο μεγάλος αδερφός της Πέλλας, Πέτρος Παπαχρήστου αφού τελείωσε το μεταπτυχιακό του στην Αγγλία πάνω στην διοίκηση επιχειρήσεων, κατά την επιστροφή του ανέλαβε την επιχείρηση ως Operations Manager. Η παραγωγή γίνεται εξ ολοκλήρου στην Θεσσαλονίκη όπου είναι και τα κεντρικά και αρνούνται να συμβιβαστούν με κατώτερης ποιότητας υφάσματα αλλά και κακές συνθήκες εργασίας. Κατά την διάρκεια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα η PCP Clothing άρχισε να ξανά ανθίζει δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας. Η ομάδα της PCP αποτελείται από 70% γυναίκες φέρνοντας στο προσκήνιο χειροποίητες τεχνικές και στυλ. Η εταιρεία PCP στηρίζει την βιωσιμότητα και την ηθική παραγωγή κατασκευάζοντας το 90% της παραγωγής της στην Ελλάδα.

Το στυλ τους

Τα PCP ρούχα έχουν ένα ιδιαίτερο σχεδιασμό αφού διαφέρουν από τα συνηθισμένα! Μπορείς να συνδυάσεις την κομψότητα με την άνεση. Μπορείς να βρεις Ανδρικά, Γυναικεία, Παιδικά και Unisex PCP ρούχα που μπορείς να διαλέξεις το κατάλληλο ανάλογα την περίσταση. Εάν θες μια άνετη casual εμφάνιση μπορείς να διαλέξεις PCP φόρμα ή φούτερ οι οποίες έχουν άνετη εφαρμογή και σου δίνουν την απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Εάν θες μια sporty γυναικεία εμφάνιση ή θες να κάνεις βόλτα με το αγαπημένο σου ποδήλατο μπορείς να επιλέξεις PCP κολάν ή PCP biker shorts. Φυσικά τα κολάν της PCP σου δίνουν την επιλογή να τα συνδυάσεις και στην απογευματινή σου βόλτα. Για τις μικρές μας φίλες μπορείς να διαλέξεις PCP κολάν είτε για το σχολείο είτε για τις εξωσχολικές δραστηριότητες τους παραμένοντας in style.

Η εφαρμογή και η Σύνθεσή τους

Η εφαρμογή των ρούχων της PCP διαφέρει. Όσον αφορά τα κολάν και τα biker shorts έχουν πιο στενή εφαρμογή χωρίς να σε περιορίζει στην κίνηση, ενώ το νούμερο τους είναι One size και καλύπτει αρκετούς σωματότυπους. Οι φόρμες και τα φούτερ της PCP διαθέτουν πιο άνετη εφαρμογή για ανάλαφρη αίσθηση, όπως και τα παιδικά ρούχα της PCP. Η σύνθεση των κολάν PCP συνήθως είναι από συνθετικό υλικό (πολυαμίδιο, λύκρα, ελαστάν, κλπ), ενώ τα φούτερ και οι φόρμες είναι από βιώσιμα υλικά όπως οργανικό βαμβάκι, στηρίζοντας με την σύνθεσή τους την βιώσιμη ανάπτυξη.

Βρες Το Δικό Σου PCP Αξεσουάρ

Η PCP έχει φροντίσει να σου προσφέρει μοναδικό στυλ και με τα αξεσουάρ της. Μπορείς να είσαι in style ακόμα και στην παραλία με τις μοναδικές PCP πετσέτες οι οποίες διατίθενται σε πολλά χρώματα όπως κόκκινο, γκρι, μαύρο, μωβ, πράσινο, ανοιχτό γαλάζιο και πολλά άλλα. Το ύφασμα τους είναι εξαιρετικά μαλακό και υψηλής ποιότητας αφού είναι κατασκευασμένες από βαμβάκι. Το minimal design τους είναι ένα ακόμα στοιχείο που τις κάνει να ξεχωρίζουν.

Βρες τα δικά σου PCP Ρούχα και Αξεσουάρ στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μία μεγάλη συλλογή σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και Unisex PCP Ρούχα και Αξεσουάρ σε διάφορα χρώματα όπως μαύρο, άσπρο, κόκκινο, μπλε, πράσινο, κίτρινο, μωβ, ροζ, πορτοκαλί, γκρι, χακί, πολύχρωμα και πολλά άλλα στο No1 online store, Cosmossport.gr, σε Hot Τιμές & Super Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.