Brand

περισσότερα... λιγότερα

Χωρητικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

4 160

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικείες Τσάντες Ώμου

από 2
38 styles.
από 2

Γυναικείες Τσάντες Ώμου

Γυναικείες τσάντες ώμου, είτε για την προπόνηση, είτε για τις lifestyle εμφανίσεις! Βρες την ιδανική τσάντα ώμου για 'σένα, μέσα από τη μεγάλη συλλογή με κορυφαία Brands του Νο 1 online store, όπως Nike, Adidas, Emerson, Mi-Pac, Parkland, Oakley, The North Face κ.ά, πάντα σε μοναδικές τιμές & προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Επίλεξε Την Ιδανική Γυναικεία Τσάντα Ώμου

Τα γυναικεία τσαντάκια ώμου είναι must have αξεσουάρ για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Σε προβληματίζει όμως πως θα επιλέξεις όμως το κατάλληλο γυναικείο τσαντάκι ώμου; Σου έχουμε μερικά tips. Αρχικά για το καθημερινό σου στυλ μπορείς να επιλέξεις μια υφασμάτινη τσάντα ώμου ώστε να χωράει τα απαραίτητα πράγματα που χρειάζεσαι για τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Από την άλλη για το αθλητικό σου στυλ, μπορείς να επιλέξεις μια τσάντα ώμου η οποία θα χωράει τον αθλητικό σου εξοπλισμό με άνεση, τονίζοντας ταυτόχρονα το στυλ σου. Για το lifestyle σου κατάλληλη τσάντα ώμου γυναικεία είναι μια που είναι κατασκευασμένη είτε από δέρμα είτε από υλικά που την κάνουν να ξεχωρίζει όπως gitter. Για τον περίπατό σου που θέλεις τα χέρια σου ελεύθερα, μπορείς να επιλέξεις μια γυναικεία τσάντα ώμου mini, η οποία μπορεί να φορεθεί και χιαστί, προσφέροντάς σου στυλ και άνεση.

Πως να Συνδυάσω μια Γυναικεία Τσάντα Ώμου;

Οι γυναικείες τσάντες ώμου μπορούν να φορεθούν με διάφορους συνδυασμούς. Για ένα casual στυλ μπορείς να συνδυάσεις μια τσάντα ώμου με το αγαπημένο σου τζιν και T-shirt. Για το αθλητικό σου στυλ μπορείς να φορέσεις το γυναικείο τσαντάκι ώμου με το αθλητικό σου κολάν και crop top. Για το urban style σου, μπορείς να φορέσεις την γυναικεία τσάντα ώμου με ένα φόρεμα ή φούστα και το αγαπημένο σου τοπ. Για τις χαλαρές σου μέρες μπορείς να φορέσεις ένα σετ φόρμας με το αγαπημένο σου τσαντάκι ώμου απολαμβάνοντας την βόλτα σου.

Βρες Top Γυναικείες Τσάντες Ώμου από το Κορυφαίο Store!

Επίλεξε τώρα γυναικείες τσάντες ώμου μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων όπως animal print, ασημί, άσπρο, γκρι, κόκκινο, μαύρο, μπλε, μωβ, πολύχρωμο, πορτοκαλί, ροζ, χακί και πολλά άλλα. Ανακάλυψε τσάντες ώμου γυναικείες μέσα από Top Brands όπως Nike, adidas Originals, adidas Performance,  Under Armour, Tommy Jeans, Reebok Sport, Puma, Basehit, Cabin Zero, Emerson, Invicta, Napapijri, Timberland, Vorgee και πολλά άλλα, μόνο στο No1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Βρες Top Brands Τσάντες Ώμου

Nike Τσάντες Ώμου

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.