Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

14 51

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Jordan T-Shirts

από 4
138 styles.
από 4

Jordan T-Shirts

Ψάχνεις Jordan T-shirts, Κοντομάνικα Μπλουζάκια για να αναβαθμίσεις το sporty & casual style σου; Βρες Jordan Κοντομάνικες Μπλούζες και T Shirts για Άνδρες, Γυναίκες, Παιδιά (Αγόρι ή Κορίτσι) και ανανέωσε το μπασκετικό αθλητικό σου στυλ. Εκατοντάδες Jordan μπλούζες με κοντό μανίκι, σε υπέροχα σχέδια χρώματα σε περιμένουν.

Ανακάλυψε Jordan t-shirts στο No1 online store και στα φυσικά καταστήματά μας, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής, τα πιο μοντέρνα T-shirts και δώσε extra πόντους στα Sporty Outfits σου!

Αυτό Που Ξεχωρίζει τα Jordan T-Shirts

Η μαλακή σύνθεση τους και η ποιότητα των υλικών από τα οποία είναι κατασκευασμένα είναι αυτά που τα ξεχωρίζει. Ένα Jordan T-shirt μπορεί να είναι σύμμαχός σου όχι μόνο στην καθημερινότητά σου αλλά και στην πιο απαιτητική σου προπόνηση. Για μια θερμή και έντονη ημέρα μπορείς να διαλέξεις ένα Jordan T-shirt με τεχνολογία που απομακρύνει την υγρασία από το δέρμα σου, για στεγνή και ανάλαφρη αίσθηση. Τα μοντέρνα prints και σχέδια είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό που τα ξεχωρίζει. Θα βρεις classic Jordan T-shirts, sporty και μοντέρνα τα οποία είναι έτοιμα να πάνε το στυλ σου σε next level, χωρίς να στερείσαι στιγμή από την άνεσή σου.

Διάλεξε Τώρα Το Στυλ Που Σου Ταιριάζει σε Jordan T-Shirt

Για ένα casual look μπορείς να επιλέξεις ένα Jordan T-shirt σε ήπια χρώματα χωρίς έντονο λογότυπο ή με έντονο λογότυπο εάν θες πιο fashion style. Για μια χαλαρή βόλτα σου μετά την δουλειά Jordan t-shirt ή ένα Jordan top με έντονο design που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και να τονίσεις το στυλ σου, συνδυάζοντάς το με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι ή chinos. Για τις αθλητικές σου δραστηριότητες ή το γυμναστήριο μπορείς να επιλέξεις ένα μονόχρωμο Jordan αθλητικό t-shirt προπόνησης με τεχνολογίες που θα σε βοηθήσουν να έχεις στεγνή και ανάλαφρη αίσθηση και το με λογότυπο της αγαπημένης σου σπορ μάρκας, συνδυάζοντάς το με το αγαπημένο σου σορτς-βερμούδα.

Βρες την Κατάλληλη Εφαρμογή σε T-Shirts Jordan

Στην καθημερινότητά σου μπορείς να επιλέξεις ένα Jordan t-shirt με κανονική εφαρμογή ώστε να έχεις άψογη αίσθηση και άνεση. Για τον περίπατο ή για ένα street style μπορείς να επιλέξεις ένα Jordan t-shirt με χαλαρή εφαρμογή για άνεση και αίσθηση χαλαρή, διατηρώντας ταυτόχρονα της πλήρη ελευθερία κινήσεων. Για τις αθλητικές σου δραστηριότητες μπορείς να επιλέξεις ένα Jordan κοντομάνικο με στενή εφαρμογή, αγκαλιάζοντας το σώμα σου, προσδίδοντας σταθερή αίσθηση, αναδεικνύοντας ομοιόμορφα την σιλουέτα σου. Σε αθλητικές Jordan μπλούζες με κοντό μανίκι, επίσης, μπορείς να βρεις Jordan t-shirts για τρέξιμο, τένις και άλλα αθλήματα, με διάφορες τεχνολογίες που θα σου χαρίσουν μοναδική άνεση.

Διάλεξε το Σωστό Μέγεθος σε Jordan T-Shirt

Είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεσαι άνετα με αυτά που φοράς, ακόμα πιο σημαντικό είναι να βρεις το μέγεθος που σου ταιριάζει. Κάθε Jordan κοντομάνικη μπλούζα διαθέτει τη δική της εφαρμογή στο μέγεθος, ανάλογα τον σχεδιασμό. Για σένα που θέλεις να πραγματοποιήσεις την αγορά σου ηλεκτρονικά, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε μπλουζάκι Jordan της ιστοσελίδας μας. Σε περίπτωση που δεν πετύχεις το νούμερο, έχεις την δυνατότητα της εντελώς δωρεάν επιστροφής.

Βρες Το Δικό Σου Ιδανικό Jordan T-Shirt στο Kορυφαίο Store!

Ανακάλυψε Jordan T-shirts σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά (αγορίστικα ή κοριτσίστικα) μεγέθη και σε πολλά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, μπεζ, μπλε, μωβ, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, χακί και πολλά άλλα, μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.