Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

6 25

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Champion Γυναικεία Ρούχα, Παπούτσια & Αξεσουάρ

από 4
128 styles.
από 4

Champion Γυναικεία Ρούχα, Παπούτσια & Αξεσουάρ

Θέλεις άνεση και στυλ στην καθημερινότητά σου; Ανακάλυψε μέσα από την μεγάλη συλλογή της Champion casual και sporty ρούχα & παπούτσια για Γυναίκες σε Απίστευτες Τιμές και Μοναδικές Προσφορές, μόνο στο Νο 1 online store + στα φυσικά καταστήματά μας!

Η ιστορία Της Champion

Η Champion αποτελείται από την αμερικανική κληρονομιά και ιδρύθηκε το 1919 από τους αδελφούς Feinbloom στο Ρότσεστερ της Νέα Υόρκη. Κατά την διάρκεια της δεκαετίας του 60 και 90 κατασκεύαζε αθλητικά ρούχα για το National College Athletic Association (NCAA), την δεκαετία του 70 το National Football League (NFL) και το National Basketball Association (NBA) την δεκαετία του 90. Το 1930 ξεκίνησε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Michigan. Μετέπειτα ξεκίνησαν συνεργασία και με άλλα πανεπιστήμια και κολέγια των ΗΠΑ. Η Champion σταδιακά κατέληξε να ντύνει όλες τις αθλητικές ομάδες των κολλεγίων. Το 1930 η εταιρεία αλλάζει και το όνομά της είναι Champion Knitting Mills Inc. όπου και έγινε διάσημη. Μπλούζες , T-shirt και κάλτσες έκαναν το brand γνωστό σε κάθε κολλέγιο της Αμερικής. Αργότερα η εταιρεία συνεργάστηκε με την αμερικανική στρατιωτική ακαδημία. Κατασκεύασε μάλλινα ρούχα, ειδικά σχεδιασμένα για τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που δούλευαν οι εργάτες. Σύντομα η αμερικανική στρατιωτική ακαδημία υιοθέτησε τα ρούχα της Champion στα μαθήματα φυσικής αγωγής και στις ασκήσεις εκπαίδευσης. Αυτό που έκανε ξεχωριστό το brand ήταν η τεχνολογική εξέλιξη στον τρόπο κατασκευής των ενδυμάτων. Το 1934 στο εργοστάσιο της Champion ανακαλύφθηκε η αντίστροφη ύφανση όπου έδωσε την δυνατότητα να κατασκευαστούν ποιοτικά και ανθεκτικά ενδύματα με απλές τεχνικές και χαμηλό κόστος. Το 1938 η τεχνική γίνεται φιλοσοφία ενώ 15 χρόνια μετέπειτα η διαδικασία ύφανσης παίρνει την τελική της μορφή. Τον 20ο αιώνα η Champion δημιούργησε αθλητικά ενδύματα όπως φούτερ με κουκούλα όπου αγαπήθηκε πολύ από αθλητές. Αργότερα κατασκεύασε t-shirt με διαπνέον ύφασμα από νάιλον που έγινε βασικό ύφασμα για τις μπασκετικές στολές σε όλο τον κόσμο. Απέκτησε αποκλειστικά δικαιώματα για να ντύσει 27 ομάδες του NBA. Έγινε επίσημος χορηγός ενδυμάτων της Dream Team των ΗΠΑ που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης στην Ισπανία. Η Champion ως γνωστό αθλητικό brand γιορτάζει την 60ή επέτειο από την πρώτη κατοχύρωσή τους με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το Sweatshirt Reverse Weave, η Champion επανακυκλοφόρησε το θρυλικό προϊόν στην Ευρώπη. Αυτό σηματοδότησε την ζήτησή της από τους επαγγελματίες μόδας που επηρεάστηκαν από την μουσική και τον πολιτισμό της δεκαετίας του 90. Η Champion πλέον είναι για γνωστή εταιρεία σε όλο τον κόσμο με την εφαρμογή όλων των τεχνικών στα ενδύματα της άλλα και στα υποδήματά της. Είναι αγαπητό brand από πολλούς καλλιτέχνες και αθλητές ανά τον κόσμο, και δεν είναι λίγες η φορές που προτιμήθηκαν τα ενδύματά της σε μουσικά video clips.

Βρες Μοναδικά Γυναικεία Champion Παπούτσια

Για εσένα που είσαι φαν των Champion παπουτσιών, μπορείς να βρεις ιδανικά γυναικεία παπούτσια ή sneakers τα οποία θα ολοκληρώσουν το casual look ή lifestyle look σου. Τα υλικά των Champion παπουτσιών είναι εξαιρετικής ποιότητας, διαθέτουν τεχνολογίες όπως αντικραδασμική προστασία για ανάλαφρο βήμα και ανθεκτική σόλα από καουτσούκ για σταθερότητα. Η σόλα τους διαφέρει ανάλογα το μοντέλο, μπορείς να βρεις σόλα χαμηλή ή chunky σόλα για περισσότερη ένταση στο look σου. Η εφαρμογή των Champion παπουτσιών συνήθως είναι κανονική ή άνετη χωρίς να πιέζει το πόδι σου. Το κάθε παπούτσι όμως έχει την δική του εφαρμογή, έτσι για μεγαλύτερη ακρίβεια στο νούμερο μπορείς να κάνεις τις μετρήσεις, σύμφωνα με τον οδηγό μεγεθών.

Βρες το Δικό σου Στυλ σε Γυναικεία Champion Ρούχα

Για να νιώθεις πάντα μοναδική με στυλ βρες το κατάλληλο ρούχο για κάθε στιγμή! Είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι Champion έχει προνοήσει για να καλύψει τις ανάγκες σου και να σου χαρίσει μοναδικό casual ή sporty look. Για τον χειμώνα μπορείς να επιλέξεις ζακέτες, φόρμες, μπουφάν, φούτερ και μπλούζες με μακρύ μανίκι. Για το καλοκαίρι μπορείς να ενισχύσεις το look σου με ένα από τα μοναδικά κολάν Champion ή με ένα t-shirt, tank top, σορτς, φόρεμα ή φούστα όπου μπορείς να τα συνδυάσεις ακόμα και για τις απογευματινές βόλτες στην πόλη. Η ποιότητα των ρούχων της Champion είναι υψηλή είτε βαμβακερά είτε συνθετικά, από νάιλον, πολυεστερικά και άλλα υλικά που θα σου δώσουν την απόλυτη αίσθηση άνεσης και ελευθερίας κινήσεων.

Διάλεξε τα Δικά σου Γυναικεία Champion Ρούχα & Παπούτσια Στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τα δικά σου παπούτσια & ρούχα Champion σε γυναικεία μεγέθη και σε μοναδικά χρώματα όπως μαύρο, άσπρο, γκρι, κόκκινο, ροζ, πράσινο, μπλε, πορτοκαλί, πολύχρωμο και πολλά άλλα μόνο, στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.