Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

8 30

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Παιδικά Αθλητικά Μπουστάκια

26 styles.

Παιδικά Αθλητικά Μπουστάκια

Είτε προπονούνται σκληρά, είτε όχι, χρειάζονται σωστή υποστήριξη! Βοηθήστε τα μικρά σας να επιλέξουν τον κατάλληλο αθλητικό στηθόδεσμο, ώστε να αποκτήσουν μοναδική sporty εμφάνιση! Η Παιδική συλλογή σε περιμένει με αμέτρητα σχέδια και ειδικές τεχνολογίες, στο No 1 online store, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές!

Βρες Το Κατάλληλο Παιδικό Αθλητικό Μπουστάκι

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που έχει παρατηρηθεί στα παιδικά αθλητικά μπουστάκια είναι η λάθος επιλογή μεγέθους. Η επιλογή μεγέθους σε παιδικό αθλητικό μπουστάκι για κορίτσια, είναι πολύ σημαντική καθώς καθορίζει την αποδοτικότητα και την άνεση που θα έχει στην προπόνησή της. Ένα αθλητικό παιδικό μπουστάκι παρέχει την υποστήριξη που χρειάζεται σε κάθε είδος προπόνησης, ειδικότερα όταν αρχίζει να σχηματίζεται και να μεγαλώνει το στήθος. Για να βρεις το ιδανικό αθλητικό παιδικό μπουστάκι με την κατάλληλη υποστήριξη και το σωστό μέγεθος, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών.

Το Στυλ που Μπορείς να Βρεις σε Αθλητικό Μπουστάκι

Ένα παιδικό αθλητικό μπουστάκι πέρα ότι μπορεί να δώσει την στήριξη και την άνεση που χρειάζεται η μικρή σου, ενώ μπορεί ταυτόχρονα να προσφέρει μοναδικό στυλ στις προπονήσεις της. Υπάρχει ποικιλία στο στυλ που μπορείς να επιλέξεις σε αθλητικό παιδικό μπουστάκι. Πιο συγκεκριμένα, στο Cosmossport θα βρεις:

Μπουστάκι με αθλητική πλάτη: Για μια δυναμική προπόνηση , χρειάζεται επιπλέον υποστήριξη και καλύτερο κράτημα, συνεπώς μια καλή επιλογή είναι ένα μπουστάκι με αθλητική πλάτη (Racerback). Είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να συμβάλλει στη μέγιστη δυνατή ενίσχυση και προστασία του στήθους από τους κραδασμούς και τις αναπηδήσεις γιατί το κρατάει σφιχτά στη θέση του.

Μπουστάκι με τιράντες: Τα συγκεκριμένα μπουστάκια προσφέρουν καλύτερη κατανομή του βάρους των μαστών συγκριτικά με τα αμιγώς αθλητικά και μπορεί να τα προσαρμόσει στο σώμα της, όπως θα έκανε με τις τιράντες ενός οποιουδήποτε ρούχου. Αυτά με τις φαρδιές τιράντες προσφέρουν καλύτερο και πιο σταθερό κράτημα ή εναλλακτικά αυτά των οποίων οι τιράντες είναι «χιαστί» στην πλάτη. Αυτά τα μπουστάκια είναι ιδανικά για στίβο ή ρυθμική γυμναστική.

Οι Τεχνολογίες Που Μπορείς να Συναντήσεις

Ένα αθλητικό μπουστάκι μπορεί να απογειωθεί με τις τεχνολογίες που διαθέτει, κάνοντας την προπόνησή της μικρής να φαίνεται παιχνίδι. Στο Cosmossport μπορείς να βρεις παιδικό αθλητικό μπουστάκι με τεχνολογία AEROREADY ή τεχνολογία Dri Fit οι οποίες απομακρύνουν την υγρασία από το δέρμα για στεγνή και ανάλαφρη αίσθηση. Επιπλέον στο No1 online store μπορείς να βρεις ένα παιδικό μπουστάκι που να συνδυάζει εφαρμογή συμπίεσης και χιαστί πλάτη για άνετη και σταθερή αίσθηση.


Το Ύφασμα που της Ταιριάζει σε Αθλητικά Μπουστάκια

Η επιλογή υφάσματος είναι προσωπική υπόθεση, ανάλογα με το τι αισθάνεται η μικρή σου καλά στο δέρμα της. Για ανάλαφρη αίσθηση κατάλληλο είναι ένα μπουστάκι με mesh ή διαπνέον ύφασμα. Για απαλή αίσθηση ιδανικό είναι ένα μπουστάκι κατασκευασμένο από βαμβακερό ύφασμα. Για εσένα που θέλεις να στηρίξεις την βιώσιμη ανάπτυξη μπορείς να επιλέξεις ένα παιδικό μπουστάκι με ύφασμα Primegreen, μια σειρά από ανακυκλωμένα υλικά , ύφασμα από οργανικό βαμβάκι ή ύφασμα κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα ή vegan υλικά. Για ανθεκτικότητα ενδείκνυται ένα κοριτσίστικο μπουστάκι από ένα μείγμα συνθετικών υλικό όπως νάιλον, σπάντεξ, πολυεστέρα και άλλα.

Επίλεξε Top Παιδικά Μπουστάκια Μέσα Από το Κορυφαίο Store!

Είτε θες παιδικό μπουστάκι με στρογγυλή λαιμόκοψη με V, με χοντρές ή λεπτές τιράντες, με ελαφριά, μέτρια ή μέγιστη υποστήριξη, με ενίσχυση η χωρίς θα το βρεις στο Cosmossport.gr. Επίλεξε το ιδανικό παιδικό μπουστάκι για κορίτσια από τα Top Brands όπως Nike, adidas Performance, Under Armour, BODYTALK και άλλα, αλλά και από μοναδικά χρώματα όπως μαύρο, γκρι, κόκκινο, ροζ, κίτρινο, άσπρο, πολύχρωμο και πολλά άλλα μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.