Μέγεθος / Ηλικία

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

7 18

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Παιδικά Ισοθερμικά

7 styles.

Παιδικά Ισοθερμικά Ρούχα

Βρες Παιδικά Ισοθερμικά Ρούχα, σε διάφορα είδη όπως μπλουζάκια, t-shirts, κολάν, κορμάκια και φανελάκια, από τα κορυφαία brands όπως Target και Champion. 

Ψάχνετε ανάλαφρη ζεστασιά, σταθερή εφαρμογή και απόλυτη στήριξη, για τα μικρά σας, ενώ προπονούνται; Τα Παιδικά Ισοθερμικά είναι μία πολύ καλή επιλογή και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές, μόνο στο No 1 e-shop!

Επίλεξε Ισοθερμικά Ρούχα για Παιδιά

Οι μικροί μας φίλοι είναι πολύ σημαντικό να είναι άνετοι και ζεστοί, είτε βρίσκονται στο σχολείο, στις εξωσχολικές δραστηριότητες, στην προπόνηση ή στις χειμερινές τους εξορμήσεις. Τα ισοθερμικά παιδικά ρούχα δεν πρέπει να λείπουν από καμία παιδική ντουλάπα. Προσφέρουν στο παιδί σου μοναδική αίσθηση ζεστασιάς, χωρίς να τα περιορίζουν στη φυσική τους κίνηση. Επίσης μπορούν να φορεθούν κάτω από τα ρούχα τους, πιο συγκεκριμένα μπορούν να φορέσουν ένα παιδικό ισοθερμικό κολάν ενώ από πάνω φοράνε την φόρμα τους. Επιπλέον μπορούν να φορέσουν μια παιδική ισοθερμική μακρυμάνικη μπλούζα ενώ από πάνω έχουν επιλέξει να φοράνε ένα ζεστό φούτερ. Στο Cosmossport.gr θα βρεις ρούχα ισοθερμικά για αγόρι και για κορίτσι για εξαιρετική αίσθηση.

Η Εφαρμογή στα Ρούχα Ισοθερμικά για Παιδιά

Η εφαρμογή των παιδικών ισοθερμικών ρούχων διαφέρει σε στενή ή κανονική, ανάλογα με το κομμάτι που θα επιλέξεις. Για σφιχτή και σταθερή εφαρμογή μπορείς να επιλέξεις παιδικά ισοθερμικά με στενή εφαρμογή, ενώ για εφαρμογή που δεν πιέζει μπορείς να επιλέξεις ισοθερμικά με κανονική εφαρμογή. Για μεγαλύτερη ακρίβεια όμως μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε κομμάτι και να επιλέξεις το ιδανικό για το μικρό σου, κάνοντας τις αντίστοιχες μετρήσεις.

Βρες Ισοθερμικά Ρούχα Παιδικά Μέσα από το Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τώρα ισοθερμικά ρούχα για παιδιά μέσα από χρώματα όπως μαύρο και μέσα από Top Brands όπως Target και άλλα, μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.