Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

14 256

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

THE NORTH FACE Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ

287 styles.
από 8

Τι The North Face Παπούτσια, Ρούχα & Αξεσουάρ θα βρω στο Cosmos Sport;

Από Παπούτσια & Αξεσουάρ μέχρι Ζακέτες, Φούτερ και T-Shirts, βρες όλη τη συλλογή της Τhe North Face στο Cosmossport.gr σε Ανδρικά, Γυναικεία & Παιδικά μεγέθη, για τις πιο extreme προσωπικότητες! Ανακάλυψε The North Face παπούτσια, μποτάκια, παντόφλες και slides για κάθε δραστηριότητα και σε πολλά διαφορετικά μεγέθη και στιλ. Επίλεξε το τέλειο The North Face αξεσουάρ για ό,τι κι αν κάνεις μέσα από την συλλογή μας από backpacks, καπέλα, τσαντάκια, σκουφάκια, πορτοφόλια και πολλά άλλα! Βρες Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές στο Cosmossport.gr, το No1 online store + στα φυσικά καταστήματά μας με Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Ποιά είναι η Ιστορία της The North Face;

Η THE NORTH FACE Inc. ιδρύθηκε το 1966 στο San Francisco και εξειδικεύεται στο χώρο του Outdoor όπως το hiking, το snowboard-ski, το trail running και γενικά τις περισσότερες δραστηριότητες που μπορούν να γίνουν στο βουνό. THE NORTH FACE ονομάζεται η πλευρά κάθε βουνού στο βόρειο ημισφαίριο που είναι γενικά η πιο ψυχρή, πιο παγωμένη και πιο δεινή διαδρομή προς αναρρίχηση. Αλλά ο θρύλος της The North Face® αρχίζει, κάπως ειρωνικά, σε μια παραλία. Πιο συγκεκριμένα, στη συνοικία North Beach του Σαν Φρανσίσκο, δύο ενθουσιώδες πεζοπόροι, ο Douglas Tompkins και η σύζυγός του Susie Tompkins, αποφάσισαν να ακολουθήσουν τα πάθη τους και ίδρυσαν ένα μικρό ορειβατικό κατάστημα λιανικής πώλησης. Το κατάστημα πουλήθηκε δύο χρόνια αργότερα στον Kenneth Klopp. Για ένα διάστημα, το κατάστημα προσφέρει μόνο εξαιρετικά επιλεκτικά εμπορεύματα, στόχευε σε ορειβάτες και αναρριχητές. Μέχρι τη δεκαετία του '80, προστέθηκαν στολές του σκι, ακολουθούμενες από εξοπλισμό κατασκήνωσης. Η North Face είναι πλέον μια εξ’ ολοκλήρου θυγατρική εταιρεία της VF Corporation. Έχει την έδρα της στην Alameda της Καλιφόρνια, εκεί όπου βρίσκεται και η εταιρική αδελφική μάρκα JanSport. Σε συνδυασμό, οι δύο μάρκες κατασκευάζουν σχεδόν το ήμισυ όλων των μικρών σακιδίων που πωλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το λογότυπο της The North Face, το οποίο δημιούργησε ο σχεδιαστής από την Καλιφόρνια David Alcorn το 1971, θυμίζει το Half Dome, έναν τεράστιο γρανιτικό μονόλιθο στο Εθνικό Πάρκο Yosemite. Η The North Face διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την υπαίθρια κοινότητα μέσω χορηγών αθλητών, συμπεριλαμβανομένης της Lizzy Hawker, που κέρδισε το Ultra Trail Tour du Mont Blanc. Τα προϊόντα της απευθύνονται σε όλους. Από τον πιο έμπειρο alpinist και ultra runner μέχρι εκείνον που σκέφτεται να ξεκινήσει ερασιτεχνικά μία δραστηριότητα βουνού. Σήμερα, η THE NORTH FACE έχει καταφέρει να είναι η μεγαλύτερη εταιρία outdoor εξοπλισμού καθώς και μεγάλος χορηγός σε σημαντικά αθλητικά event και φεστιβάλ.

Τι The North Face Παπούτσια θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr θα βρεις παπούτσια THE NORTH FACE για άνδρες, γυναίκες & παιδιά, για κάθε ανάγκη, εμπλουτισμένα με πολλές τεχνολογίες. Για μια έντονη καθημερινότητα και για τις αθλητικές σου δραστηριότητες θα βρεις αθλητικά παπούτσια THE NORTH FACE που θα σου προσφέρουν διαπνοή, στήριξη, μαλακό πάτημα, αντικραδασμική προστασία και με τεχνολογία VECTIV σχεδιασμένη να μεγιστοποιεί την ενέργεια. Για το running σου θα βρεις THE NORTH FACE παπούτσια για τρέξιμο που θα σου προσφέρουν extra ώθηση για ενέργεια με τεχνολογία VECTIV, με σόλα με τεχνολογία Rocker για ώθηση και με τεχνολογία OrthoLite που απορροφάει τους κραδασμούς για ξεκούραστο πάτημα. Σου αρέσει η πεζοπορία και να ανακαλύπτεις νέα μονοπάτια; Μπορείς να επιλέξεις ανδρικά, γυναικεία και παιδικά THE NORTH FACE μποτάκια πεζοπορίας με Heatseeker επένδυση που διατηρεί το πόδι σου ζεστό, με Grip σόλα που απορροφά πλήρως τους κραδασμούς σε κάθε είδος εδάφους και με HydroSeal τεχνολογία που διατηρεί το παπούτσι αδιάβροχο, ούτως ώστε να μην σε σταματάει τίποτα. Για τις καλοκαιρινές σου πεζοπορίες θα βρεις THE NORTH FACE σανδάλια με ανθεκτικό άνω μέρος κατασκευασμένα από EVA υλικό για απορρόφηση των κραδασμών και με PU εμποδίζοντας το πόδι να γλιστρήσει. Για τις μέρες που θέλεις να χαλαρώσεις στην παραλία φορώντας κάτι άνετο στα πόδια σου επίλεξε τις THE NORTH FACE σαγιονάρες ή slides που είναι ανάλαφρες, ανθεκτικές με πάτο EVA για αντικραδασμική προστασία και στήριξη στην καμάρα. Τέλος για τις μέρες που χαλαρώνεις στο σπίτι και θέλεις να φορέσεις κάτι άνετο που θα σου προσφέρει άνετη και ζεστή αίσθηση μπορείς να επιλέξεις THE NORTH FACE παντόφλες με σόλα από ελαστικό καουτσούκ, αντικραδασμική προστασία και αδιάβροχη σύνθεση.

Τι Ρούχα The North Face θα ανακαλύψω;

Μέσα από την μεγάλη συλλογή του Cosmossport.gr θα βρεις ανδρικά, γυναικεία και παιδικά THE NORTH FACE ρούχα για τον χειμώνα και για το καλοκαίρι, σε πολλά μεγέθη και στιλ. Για τον χειμώνα θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας THE NORTH FACE ρούχα που θα σου προσφέρουν μοναδική αίσθηση ζεστασιάς χάρη στις τεχνολογίες που διαθέτουν. Για τις δροσερές μέρες επίσης, θα βρεις THE NORTH FACE ζακέτες ανδρικές και γυναικείες με επένδυση ή χωρίς, με εξαιρετικά απαλό και ζεστό ύφασμα που θα σου προσφέρουν απίστευτη άνεση και θα ολοκληρώσουν το outfit σου. Για την καθημερινότητα σου θα βρεις μοναδικές THE NORTH FACE μπλούζες, φούτερ ή T-shirt που μπορείς να τις συνδυάσεις με την αγαπημένη σου φόρμα ή σορτς βερμούδα THE NORTH FACE. Για τις sporty εμφανίσεις σου θα βρεις THE NORTH FACE κολάν με τεχνολογίες που θα ενισχύσουν τις αθλητικές σου επιδόσεις, ενώ για τις outdoor προπονήσεις σου θα βρεις αντιανεμικά THE NORTH FACE. Για τις lifestyle εμφανίσεις σου μπορείς να απογειώσεις το look σου με ένα Polo κοντομάνικο T-shirt THE NORTH FACE συνδυάζοντάς το τέλεια με το Cargo σορτς σου. Για τους μικρούς μας φίλους μπορείς να βρεις παιδικά THE NORTH FACE για αγόρι ή για κορίτσι, ρούχα ανάμεσα σε φόρμες, μπλούζες με κουκούλα, κολάν, μακρυμάνικες μπλούζες, ζακέτες και t-shirts τα οποία μπορούν να τα φορέσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ποιά The North Face Αξεσουάρ να επιλέξω;

Τώρα μπορείς να επιλέξεις μέσα από την μεγάλη μας συλλογή, THE NORTH FACE αξεσουάρ για κάθε ανάγκη, σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά στιλ. Αρχικά θα βρεις εκπληκτικές THE NORTH FACE τσάντες σε σακίδια πλάτης, τσάντες μέσης ακόμα και τσάντες ταξιδιού. Μια τσάντα μέσης είναι must για τις δραστηριότητες που δεν θέλεις να κουβαλάς βάρος και χρειάζεσαι μόνο τα απαραίτητα, ενώ ένα σακίδιο πλάτης THE NORTH FACE μπορεί να σε συνοδεύσει από το πρωί στη δουλειά σου μέχρι και το γυμναστήριο, τις εξορμήσεις και τις βόλτες σου. Για τις μέρες που ταξιδεύεις και χρειάζεσαι άνεση και οργάνωση μπορείς να επιλέξεις ένα THE NORTH FACE νεσεσέρ σε συνδυασμό με μια τσάντα ταξιδιού για να μην σου λείπει τίποτα. Πέρα από τις τσάντες θα βρεις μοναδικά αξεσουάρ για τον χειμώνα. Τώρα μπορείς να ζεσταθείς με THE NORTH FACE σκούφο, γάντια ή μαντήλια ώστε να μην σε κρατάει τίποτα μακριά από τις αγαπημένες σου δραστηριότητες. Όποια κι αν είναι η ανάγκη σου στο Cosmossport.gr θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Επίλεξε Top THE NORTH FACE Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ στο Κορυφαίο Store

Ανακάλυψε αυτό που χρειάζεσαι σε THE NORTH FACE Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μεγέθη και σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, γκρι, κόκκινο, καφέ, κίτρινο, μπεζ, μπλε, μωβ, πορτοκαλί, πολύχρωμο, πράσινο, ροζ, χακί και άλλα μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Ποιες Δημοφιλείς Συλλογές The North Face θα βρω;

The North Face Μπουφάν The North Face Σακίδια Πλάτης The North Face Παπούτσια The North Face Ζακέτες The North Face Φούτερ The North Face T-Shirts The North Face Σορτς The North Face Σκούφοι The North Face Τσάντες

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.