Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

1 45

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Παιδικές Σαγιονάρες & Slides

από 3
93 styles.
από 3

Παιδικές Σαγιονάρες & Slides

Το κλασικό καλοκαιρινό παπούτσι που θα συνοδεύσει τους μικρούς μας φίλους στις πιο τρελές τους περιπέτειες. Από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους και τα πρώτα τους βήματα, την παιδική τους ηλικία οι μικροί μας φίλοι χρειάζονται άνεση, ασφάλεια και πρώτης ποιότητας σαγιονάρες & slides για παιδιά, που δεν θα προκαλέσουν τραυματισμούς στα πόδια τους. Επίλεξε για το μικρό σου τις κατάλληλες παιδικές σαγιονάρες και slides μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή, του No 1 online store, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Διάλεξε Το Στυλ Που Τους Ταιριάζει

Ποιος είπε ότι οι μικροί μας φίλοι δεν έχουν προσωπική άποψη στο στυλ; Ανάλογα με τα αγαπημένα τους χρώματα και τους αγαπημένους τους παιδικούς ήρωες μπορούν να επιλέξουν τις ιδανικές slides & flip flops. Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Φυσικά υπάρχουν και οι slides με μονόχρωμο σχεδιασμό χωρίς σχέδιο για τους φίλους μας που δεν θέλουν σχέδια. Οι slides & σαγιονάρες είναι κατάλληλες όχι μόνο για την παραλία ή την πισίνα προστατεύοντας τα μικρά ποδαράκια τους από το ζεστό έδαφος αλλά είναι κατάλληλες και για τις καλοκαιρινές απογευματινές βόλτες με τους γονείς για παγωτό ή με τους φίλους τους για ατελείωτο παιχνίδι. Από το πρωί μέχρι τις απογευματινές ώρες είναι κατάλληλες για να φορεθούν από τους μικρούς μας φίλους που θέλουν ανάλαφρη αίσθηση και διαπνοή στα πόδια τους. Πέρα από τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορούν να φορεθούν και τον χειμώνα στο κολυμβητήριο ή μετά από το μπάνιο στο σπίτι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποτελεί μια safe επιλογή απόλυτη άνεσης.

Διάλεξε Την Κατάλληλη Εφαρμογή Για Τα Μικρά Τους Ποδαράκια

Πριν διαλέξεις μέγεθος για το μικρό σου μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών μας αν δεν μπορείς να πας με το μικρό σου για δοκιμή σε φυσικό κατάστημα. Για τους μικρούς μας φίλους που θέλουν εξαιρετικά άνετη αίσθηση μια καλή επιλογή είναι οι σαγιονάρες & slides με φαρδιά ή κανονική εφαρμογή, ούτως ώστε να έχει το περιθώριο ώστε το πόδι τους να έχει περισσότερο χώρο και άνεση. Για το καλοκαιρινό παιχνίδι με τους φίλους στην παραλία κατάλληλες είναι αυτές που διαθέτουν στενή εφαρμογή για πιο σταθερή αίσθηση, κρατώντας το πόδι σταθερό τους προς αποφυγή τραυματισμών. Το υλικό που κατασκευάζονται ποικίλει. Η επιλογή είναι προτίμηση του μικρού σου ανάλογα με το τι αισθάνεται πιο άνετα στο πόδι και στο δέρμα του. Μπορείς να βρεις σαγιονάρες & slides κατασκευασμένες από υλικό όπως...καουτσούκ, οικολογικό. πολυεστέρα, πολυουρεθάνιο και συνθετικό.

Διάλεξε Slides & Σαγιονάρες Ανάμεσα Από Τα Top Brands και Σε Μοναδικά Χρώματα

Ήρθε η στιγμή οι μικροί μας φίλοι να επιλέξουν σαγιονάρες ή slides μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως... άσπρο, μαύρο, μπλε, μωβ, ροζ, κόκκινο, γκρι, κίτρινο, πορτοκαλί, ασημί, πράσινο, πολύχρωμο με print σχεδιασμό, allover print και πολλά άλλα. Επίλεξε μέσα από τα κορυφαία Top Brands Havaianas, Nike, Dupe, Tommy Jeans, Arena, Crocs, Champion, LOTTO, Quiksilver, O'Neill, Levi's και πολλά άλλα μόνο στο No1 Online Store στο Cosmossport.gr!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.