Καταστήματα & Σημεία Παραλαβής!

Η ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΟΡ Α.Ε, είναι η αγαπημένη αλυσίδα πώλησης επώνυμων αθλητικών ειδών για Αθλητές με 65 Καταστήματα & 250+ Σημεία Παραλαβής! Τα καταστήματα Cosmos Sport είναι η αγαπημένη αλυσίδα πώλησης επώνυμων αθλητικών ειδών για Αθλητές, που αναπτύσσεται διαρκώς για να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Σε αυτά θα βρεις 90+ μάρκες όπως NIKE, adidas, JORDAN, The North Face, Reebok, Vans, Converse, Tommy Hilfiger κ.λ.π που καλύπτουν ανάγκες κάθε αθλητικής δραστηριότητας αλλά και καθημερινού athleisure-lifestyle. Στα καταστήματα βρίσκεις επίσης υπηρεσίες όπως Click n Collect του No1 e-Shop Cosmossport.gr, το μοναδικό σχήμα προνομίων GO COSMOS, δωροεπιταγές για αγαπημένα πρόσωπα και φυσικά το χαμόγελο 800 ανθρώπων που περιμένουν να σε εξυπηρετήσουν!

Το Cosmossport.gr έχει βραβευτεί επί 7 συναπτά έτη ως το "καλυτερο e-Shop αθλητικών ειδών", από τα e-volution awards, τον θεσμό που επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Από τον Νοέμβριο του 2021 η Cosmos Sport έγινε κομμάτι της παγκόσμιας οικογένειας των JD Sports Fashion Plc, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες Sportswear & Outdoor στον κόσμο.

Κοντινά
Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί. Η αποστολή adidas γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 60 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.