Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Μήκος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

6 57

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Στήριξη

περισσότερα... λιγότερα

Ενίσχυση

περισσότερα... λιγότερα

Πάνω Μέρος

περισσότερα... λιγότερα

Κάτω Μέρος

περισσότερα... λιγότερα

Ολόσωμα

περισσότερα... λιγότερα

Τιράντες

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

BodyTalk Ρούχα

309 styles.
από 9

BodyTalk Ρούχα

Μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες αθλητικών ρούχων, η Bdtk από το 1996 έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις απλές γραμμές της, καταφέρνοντας να ταιριάξει με κάθε τύπο σώματος.
"Το motto μας είναι Train for [pleasure]. Ο κάθε ένας από εμάς γυμνάζεται για διαφορετικούς λόγους και για τη δική του ευχαρίστηση. Η Bdtk πρεσβεύει την ελευθερία του να επιλέγει κανείς τι είναι αυτό που τον ευχαριστεί!", λέει χαρακτηριστικά η Bodytalk στην ιστοσελίδα της.
Ανακάλυψε αθλητικά ρούχα BodyTalk για το γυμναστήριο, αλλά και την βόλτα σου, για άνδρες, γυναίκες & παιδιά από την μεγάλη συλλογή μας. H BDTK έχει μία μοναδική ποικιλία στο athleisure στυλ. Διάλεξε BodyTalk Αθλητικές Φόρμες, Ζακέτες, Κολάν, Βερμούδες, Μπουφάν και άλλα είδη στο νούμερο και το σχέδιο που σου ταιριάζει. Βρες εντυπωσιακά prints και ειδικές τεχνολογίες σε Απίστευτες Τιμές και Μοναδικές Προσφορές, στο Νο1 ελληνικό Αθλητικό Online Store, με τη δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφών!

Μερικά Λόγια για Την BodyTalk

Η Bodytalk γεννήθηκε το 1996 από μια απεριόριστη αγάπη και θαυμασμό για αυτό το εκπληκτικό εργαλείο που έχουμε όλοι μας: το σώμα. Όχι για το σούπερ γυμνασμένο σώμα, ή το αψεγάδιαστο σώμα, ή το σώμα που βλέπεις στις φωτογραφίσεις μόδας, όχι. Η Bodytalk εκτιμάει τη μοναδικότητα που έχει το κάθε σώμα, και θέλει να απογειώσει όλες τις δυνατότητες που σου δίνει. Για να απολαμβάνεις κάθε στιγμή τον κόσμο γύρω σου και τη ζωή συνολικά. Το moto της είναι ''Γυμνάσου για σένα''. Όχι για το τι θα πει η παρέα σου, οι πρώην σου, οι γείτονες ή κάτι άσχετα τυπάκια στον δρόμο. Γυμνάσου γιατί αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Μακροπρόθεσμα, βλέποντας τα οφέλη της άσκησης πάνω σου, αλλά κυρίως βραχυπρόθεσμα, για την ευφορία που αισθάνεσαι πάντα κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση. Χορεύοντας με τα αγαπημένα σου τραγούδια, τρέχοντας σε μια νέα διαδρομή, τεντώνοντας όλους τους μύες σου κάνοντας γιόγκα, ή δοκιμάζοντας τις δυνάμεις και την τακτική σου σε κάποια πολεμική τέχνη. Όλα αυτά (και άπειρα άλλα) σε φέρνουν σε επαφή με το τώρα, απογειώνουν τις ενδορφίνες σου και σε κάνουν να αισθάνεσαι στα καλύτερά σου. Προπόνηση = Ευχαρίστηση. Τόσο απλά. Η Bodytalk σχεδιάζει ρούχα ακριβώς γι’ αυτό!

Βρες τα Ιδανικά BodyTalk Ρούχα που Ταιριάζουν Στο Στυλ σου

Θέλεις το ιδανικό σύνολο για το γυμναστήριο; Τώρα μπορείς να επιλέξεις αθλητικά ρούχα BodyTalk που θα ανανεώσουν το sporty look σου. Για τους άνδρες μπορείς να βρεις άνετες BodyTalk φόρμες, ζακέτες, T-shirts και φούτερ με διάφορους σχεδιασμούς και χρώματα. Οι γυναίκες μπορούν να αναδείξουν την σιλουέτα τους επιλέγοντας ένα BodyTalk κολάν, φόρμα, μπλούζα ή ζακέτα που θα τα συνδυάσουν με τα αγαπημένα τους sneakers. Για τους μικρούς μας φίλους, για αγόρι μπορείς να βρεις μοναδικά σετ BodyTalk και φόρμες και μπλούζες ενώ για τις μικρές μας φίλες μπορείς να βρεις φανταστικά BodyTalk κολάν κοριτσίστικα και μπλούζες σε ζωηρά χρώματα, κατασκευασμένα από ποιοτικά υφάσματα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις τον αγαπημένο συνδυασμό και να πας στην προπόνησή σου με αυτοπεποίθηση!

BodyTalk Ρούχα Για Casual Style

Πέρα από την αθλητική κουλτούρα της BodyTalk, τα ρούχα της είναι ιδανικά και για την καθημερινότητά σου. Όσο έντονη κι αν είναι φορώντας ρούχα BodyTalk θα έχεις άνετη αίσθηση και στυλ μοναδικό. Για τους μικρούς μας φίλους, για κορίτσια και για αγόρια θα βρεις φόρμες και σετ που θα τα συνοδεύσουν στο σχολείο, ενώ θα βρεις και μπλούζες κομψές που μπορούν να τα συνοδεύσουν ακόμα και στο παιδικό πάρτι. Για γυναίκες και άνδρες μπορείς να βρεις κομψές μπλούζες και μπουφάν που θα χαρίσουν απόλυτη ελευθερία σε κάθε τους κίνηση. Στην BodyTalk πέρα από ρούχα θα βρεις εσώρουχα και μαγιό κατασκευασμένα με πρώτης ποιότητας υλικά, που θα σου προσφέρουν απαλή αίσθηση και άνεση.

Επίλεξε την Εφαρμογή & το Μέγεθος που σου Ταιριάζει

Για να νιώθεις όμορφα με αυτό που φοράς πρέπει να έχεις επιλέξει την κατάλληλη εφαρμογή. Η κανονική εφαρμογή θα σου δώσει σιγουριά και αυτοπεποίθηση, χωρίς να αναρωτιέσαι για το νούμερο που θα επιλέξεις. Η στενή εφαρμογή θα αγκαλιάσει και θα αναδείξει το σώμα σου δίνοντας μοναδική αίσθηση, ενώ η χαλαρή εφαρμογή είναι must για τις μέρες που επιζητάς παραπάνω άνεση και έχεις πιο αργούς ρυθμούς τονίζοντας το street style σου. Όσον αφορά την σωστή επιλογή μεγέθους, αρχικά θα συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε προϊόν ξεχωριστά και θα κάνεις τις αντίστοιχες μετρήσεις. Σε περίπτωση που θέλεις αλλαγή στο νούμερο, το Cosmossport.gr, σου δίνει την δυνατότητα δωρεάν επιστροφής εντός 60 ημερών ή μπορείς απλά να επισκεφτείς το κοντινότερο κατάστημα Cosmos Sport στην περιοχή σου.

Φρόντισε τα BodyTalk Ρούχα σου Σωστά

Για εσένα που θέλεις το αγαπημένο σου σύνολο να κρατήσει καιρό και να φαίνεται σαν καινούργιο, δεν έχεις παρά να δώσεις την φροντίδα που χρειάζεται. Αρχικά όλα τα ρούχα διαθέτουν ετικέτα με οδηγίες χρήσης για την σωστή θερμοκρασία πλυσίματος, όπου μπορείς να συμβουλευτείς. Έπειτα καλό θα ήταν η πλύση των BodyTalk ρούχων να γίνεται με παρόμοια χρώματα και με το κατάλληλο απορρυπαντικό. Άλλο ένα tip κυρίως αν το BodyTalk ρούχο σου διαθέτει λογότυπο, είναι η πλύση να γίνεται από την ανάποδη μεριά του ρούχου. Τέλος καλό θα ήταν να αποφεύγονται τα σκληρά απορρυπαντικά και πολύ υψηλή θερμοκρασία σιδερώματος και κυρίως στα σημεία που έχει prints, ώστε να μην χαλάσουν.

Επίλεξε Top BodyTalk Ρούχα από το Κορυφαίο Store!

Επίλεξε BodyTalk ρούχα σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, (για αγόρι ή για κορίτσι) & βρεφικά μεγέθη, σε πολλά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, μπεζ, μπλε, μωβ, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, ροζ, πορτοκαλί, πράσινο, πολύχρωμο και πολλά άλλα μόνο στο No1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

  

TOP ΒodyTalk Styles

BodyTalk Ζακέτες ΒodyΤalk Φόρμες Bodytalk Φούτερ Bodytalk Κολάν BodyTalk Μπουφάν Bodytalk Μπουστάκια Bodytalk T-Shirts Bodytalk Μαγιό Bodytalk Ανδρικά Μαγιό Bodytalk Γυναικεία Μαγιό

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.