Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

9 152

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Skating Παπούτσια, Αξεσουάρ & Εξοπλισμός

από 2
71 styles.
από 2

Skating Παπούτσια, Αξεσουάρ & Εξοπλισμός

Kickflip, Heelflip, Varial Heelflip, Ollie, Roll in... Όποιο κι αν είναι το αγαπημένο σου trick, καν' το με στυλ! Ανακάλυψε την μεγαλύτερη συλλογή από παπούτσια, ρούχα κι αξεσουάρ για skating, στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Μοναδικές Τιμές κι Απίστευτες Προσφορές!

Πως ξεκίνησε το Skateboard?

Τα πρώτα πατίνια (inline skates), έχουν ρίζες από Σκανδιναβία και Βόρεια Ευρώπη αφού το πατινάζ στον πάγο ήταν εύκολος τρόπος για να ταξιδέψει κάποιος σε μικρές αποστάσεις. Το 17ο αιώνα το πατινάζ στον πάγο ήταν γνωστή μέθοδος μεταφοράς για τους Ολλανδούς. Τα πρώτα πατίνια εμφανίστηκαν στο Λονδίνο. Η εξέλιξη τους ήταν από πατινάζ στον πάγο, σε πατινάζ αναψυχής, πατινάζ για γυμναστική και μετέπειτα συνδέθηκαν με την ανάπτυξη της τεχνολογίας. Ο πρώτος που εφηύρε τα inline skate ήταν ο John Joseph Merlin. Μια από τις εφευρέσεις του ήταν τα πατίνια με μονή σειρά από μεταλλικούς τροχούς. Η πρώτη σανίδα εμφανίστηκε την δεκαετία 1940 με 1950 στην Καλιφόρνια χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιος είναι ο δημιουργός του. Η πρώτη σανίδα αποτελούνταν από ξύλινα κουτιά με ροδάκια σαν σκούτερ. Αργότερα έγιναν πολλές μετατροπές στην σανίδα με αποτέλεσμα να γίνει γνωστό το skate παγκοσμίως. Το 1959 βγήκε προς πώληση το πρώτο skate. Το 1963 με 1965 πουλήθηκαν 50 εκατομμύρια σανίδες. Μετά από αρκετούς τραυματισμούς και  θανάτους το skate απαγορεύτηκε όμως οι θαμώνες του skate προσπαθούσαν να βρουν τρόπο να τα κάνουν πιο ποιοτικά με νέα υλικά. Το 1976 χτίστηκε το πρώτο πάρκο για skate, μετέπειτα ακολούθησαν κι άλλα. Ο Wes Humpston και ο Jim Muir ήταν οι πρώτοι που έβγαλαν μια σειρά από σανίδες με γραφικά. Μετέπειτα ακολούθησαν και άλλοι. Το skateboard σε άδειες πισίνες έκανε τους  προχωρημένους skaters να πραγματοποιήσουν φιγούρες στον αέρα. Το 1984 αφού είχαν κλείσει πολλά πάρκα skate αντικαταστάθηκε με το street style skating. Οι ράμπες που δημιουργήθηκαν απέκτησαν φήμη. Αργότερα εμφανίστηκε το freestyle skateboarding όπου χορηγήθηκε σε διαγωνισμούς. Προς το τέλος της δεκαετίας το skateboarding έκανε στροφή προς το street skating και ενώ το vertical παραγκωνίστηκε. Κάποιοι επαγγελματίες skaters αποφάσισαν να ανοίξουν τις δικές τους εταιρείες. Ένας από αυτούς ήταν ο Steve Rocco που ξεκίνησε την World Industries. Η προσοχή της νέας γενιάς ήταν στραμμένη στο ollie και σε άλλα κόλπα. Το 1991 λόγω οικονομικής ύφεσης είχε αντίκτυπο με σημαντικές οικονομικές απώλειες. Μια hardcore ομάδα όμως έμεινε σταθερή. Το 1995 ξανά έρχεται στο προσκήνιο με εταιρείες να κατασκευάζουν skateboard παπούτσια όπως η vans. Έως το τέλος του '90 το skate παραμένει στο streetstyle και στην βιομηχανία. Σήμερα το skateboard είναι εξίσου αγαπητό, όμως θέλει εξάσκηση, αργά και σταθερά βήματα με προσοχή.

Διάλεξε το Skateboard που σου ταιριάζει

Το Skateboard ή αλλιώς τροχοσανίδα είναι η επίπεδη σανίδα που πατάς κατά την διάρκεια του skateboarding. Τα μεγέθη διαφέρουν μεταξύ 7 “-8.5” , ενώ η κατασκευή τους μπορεί να είναι από ξύλο, πλαστικό και άλλα υλικά. Το φάρδος που θα επιλέξεις έχει να κάνει με τον αναβάτη. Οι μεγαλύτεροι αναβάτες προτιμούν να κάνουν skateboard σε skate parks με πιο φαρδιά σανίδα. Από την άλλη για το skateboarding σε δρόμο ιδανική είναι η πιο στενή σανίδα. Εάν θέλεις να κάνεις κόλπα με μεγαλύτερη ευκολία πρέπει να δώσεις βάση στο κοίλωμα της σανίδας. Το κοίλωμα δίνει περισσότερο έλεγχο και αυξάνει την δύναμη της τροχοσανίδας προσφέροντας ευελιξία. Για τους αρχάριους skaters καλό θα ήταν να επιλέξουν ένα σανίδι που να ταιριάζει στα μέτρα τους βάση βάρους, ύψους και μεγέθους ποδιού που να είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά. Ιδανικές σανίδες για αρχάριους είναι αυτές με μεσαίες κοίλες. Ένας μέσος skateboarder μπορεί να βελτιώσει τον εξοπλισμό του διαλέγοντας μια σανίδα με μαλακές κοίλες . Οι σανίδες αυτές παρέχουν περισσότερη σταθερότητα και άνεση. Για έμπειρους skateboarders που γνωρίζουν ακριβώς τι θέλουν ιδανικές είναι οι σανίδες με απότομες κοίλες που ανυψώνονται περισσότερο στην άκρη. Αυτές είναι ιδανικές για flips και ollies κόλπα. Άλλος ένας σημαντικός παράγοντας για την σωστή επιλογή τροχοσανίδας είναι το μήκος. Τα άτομα που είναι βαρύτερα χρειάζονται  σανίδα με 8,25 ίντσες και πάνω για τη σωστή διανομή του βάρους. Για παιδιά από 9 χρονών και κάτω ιδανική σανίδα σε φάρδος είναι αυτή που αποτελείται από 7,3-7,5 ίντσες. Πιο συγκεκριμένα για μέγεθος της σανίδας για παιδιά με νούμερο παπουτσιού 35-40, ιδανική είναι η σανίδα με 7,5-7,8 ίντσες. Επίσης για τους μικρούς μας φίλους ενδείκνυνται και οι κυματοσανίδες / Waveboard (Caster Board ή Ripstik) οι οποίες προσφέρουν ευελιξία κινήσεων. Για ενήλικες με 40-45 νούμερο παπουτσιού ιδανική είναι η σανίδα με 7,8-9 ίντσες, ενώ για  πάνω από 45 νούμερο παπουτσιού 8 ίντσες. Τα decks με φάρδος 8,25-9 ίντσες είναι κατάλληλα για ράμπες αφού έχουν πιο ομαλή προσγείωση. Τέλος πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορείς να επιλέξεις την σανίδα με το ιδανικό design που σε εκφράζει περισσότερο.

Βρες Τα Ιδανικά Skate Παπούτσια Για Εσένα

Για το skateboard χρειάζεσαι ειδικά παπούτσια που θα σου προσφέρουν την ευελιξία που χρειάζεσαι και θα γίνονται ένα με την κίνηση του ποδιού σου. Τα παπούτσια αυτά θα πρέπει να είναι ανθεκτικά και ταυτόχρονα ανάλαφρα. Μπορείς να διαλέξεις adidas ή vans παπούτσια που ενδείκνυνται για skate και διαθέτουν ελαφριά σόλα με αντικραδασμική προστασία δίνοντάς σου ώθηση για περισσότερα κόλπα με την σανίδα.

Διάλεξε Πατίνια και Rollers Για Τους Μικρούς Μας Φίλους

Με τα rollers και τα πατίνια οι μικροί μας φίλοι μπορούν να αναπτύξουν τις κινητικές τους ικανότητες. Υπάρχει ποικιλία σε χρώματα και μεγέθη των rollers. Τα πατίνια rollers με τους τέσσερις τροχούς, προσφέρουν σταθερότητα και ισορροπία. Σημαντικό για την σωστή επιλογή των rollers είναι πέρα από τα ρουλεμάν να υπάρχει δέσιμο με κορδόνια και κούμπωμα ασφαλείας. Η σωστή επιλογή μεγέθους  έχει να κάνει με το μέγεθος που φοράει το παιδί σου στα αθλητικά παπούτσια, όμως καλό θα ήταν η επιλογή ενός μεγέθους παραπάνω για πατίνια σταθερού μεγέθους. Για παιδικά πατίνια μπορείς να επιλέξεις ανάλογα την ηλικία του το ιδανικό. Για τους πιο μικρούς μας φίλους ιδανικά είναι τα πατίνια που διαθέτουν μικρό κάθισμα και τρεις ρόδες εξασφαλίζοντας την ασφάλειά τους. Για τους μικρούς μας φίλους εώς 8 ετών μπορείς να επιλέξεις πατίνι που γίνεται τσάντα. Αυτό το πατίνι είναι αναδιπλούμενο προσφέροντάς τους αξέχαστες στιγμές παιχνιδιού και διασκέδασης, αποθηκεύοντας ταυτόχρονα τα μικροαντικείμενά τους για απόλυτη οργάνωση. Για τους μικρούς μας φίλους που θέλουν περισσότερη κίνηση, μπορείς να επιλέξεις πατίνι με τρεις ρόδες και τιμόνι που στρίβει και φρένο στο πίσω μέρος για ασφάλεια. Φυσικά όλα τα πατίνια για τους μικρούς μας φίλους θα τα βρεις σε μοναδικά χρώματα και μοναδικό design.

Αξεσουάρ Που Είναι Απαραίτητα

Η προστασία είναι το άλφα και το ωμέγα για μια ευχάριστη εμπειρία με το skateboard ή το πατίνι. Αρχικά μπορείς να επιλέξεις κράνος το οποίο προστατεύει το κεφάλι σε περίπτωση ατυχήματος. Έπειτα μπορείς να επιλέξεις επιγονατίδες και άλλα προστατευτικά μέσα τα οποία δεν προλαμβάνουν μόνο την περίπτωση τραυματισμών αλλά προσφέρουν επιπλέον υποστήριξη.

Διάλεξε Top Skateboard, Πατίνια, Rolles, Αξεσουάρ και Ανταλλακτικά στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε Skateboard, Πατίνια, Rolles, Αξεσουάρ και Ανταλλακτικά σε μοναδικά brands όπως Athlopaidia, Micro, POWERSLIDE, Rollerblade, Y-Volution, Krook, adidas Originals και σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, γκρι, καφέ, κίτρινο, μαύρο, κόκκινο, μωβ, πολύχρωμο, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ και άλλα στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.