Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

10 90

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Special Sizes

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Στήριξη

περισσότερα... λιγότερα

Ενίσχυση

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικεία Μπουστάκια

252 styles.
από 7

Γυναικεία Μπουστάκια

Είτε προπονείσαι σκληρά, είτε όχι, χρειάζεσαι σωστή υποστήριξη! Επέλεξε τον δικό σου αθλητικό μπουστάκι /σουτιέν για μοναδική υποστήριξη και άνεση και απέκτησε μοναδική sporty εμφάνιση! Η Γυναικεία συλλογή σε περιμένει με αμέτρητα σχέδια και ειδικές τεχνολογίες, στο No 1 online store Cosmossport.gr, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές!

Βρες Το Κατάλληλο Γυναικείο Αθλητικό Μπουστάκι

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που έχει παρατηρηθεί στα γυναικεία αθλητικά σουτιέν είναι η λάθος επιλογή μεγέθους. Στις περισσότερες περιπτώσεις το μέγεθος είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο με αποτέλεσμα να βλάπτεις το στήθος σου.
Η επιλογή αθλητικού σουτιέν είναι πολύ σημαντική καθώς καθορίζει την αποδοτικότητα και την άνεση που θα έχεις στην προπόνησή σου. Ένα αθλητικό γυναικείο μπουστάκι /σουτιέν σου παρέχει την υποστήριξη που χρειάζεσαι σε κάθε είδος προπόνησης. Για να βρεις το ιδανικό αθλητικό μπουστάκι με την κατάλληλη υποστήριξη, πρέπει να λάβεις υπόψιν σου τους εξής παράγοντες:

Για γυναίκες με μεγάλο στήθος (cup C ή μεγαλύτερο): Κατάλληλο είναι ένα αθλητικό μπουστάκι όπου τα cups θα ξεχωρίζουν μεταξύ τους ή κάποιο με φαρδύ λάστιχο για καλύτερη υποστήριξη.

Για γυναίκες με μικρότερο στήθος: Ιδανικό είναι ένα αθλητικό bra που αγκαλιάζει σφιχτά το στήθος, κατασκευασμένο από ένα σταθερό διαπνέον ύφασμα, είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Για ευαίσθητο δέρμα: Προτίμησε ένα αθλητικό μπουστάκι χωρίς ραφές, που μπορεί να σε ενοχλούν ή να τρίβονται επάνω στο δέρμα σου, προσφέροντάς σου απαλή αίσθηση και ελευθερία κινήσεων.

Το Στυλ που Μπορείς να Βρεις σε Αθλητικό Μπουστάκι

Ένα γυναικείο αθλητικό μπουστάκι πέρα ότι μπορεί να σου δώσει την υποστήριξη και την άνεση που χρειάζεσαι, μπορεί ταυτόχρονα να σου προσφέρει και το στυλ που θέλεις ανάλογα τις ανάγκες σου. Υπάρχει ποικιλία στο στυλ που μπορείς να επιλέξεις σε αθλητικό γυναικείο μπουστάκι. Πιο συγκεκριμένα, στο Cosmossport θα βρεις:

Μπουστάκι με αθλητική πλάτη: Αν είσαι έτοιμη για μια δυναμική προπόνηση ή αισθάνεσαι ότι το στήθος σου χρειάζεται επιπλέον υποστήριξη και καλύτερο κράτημα, τότε κατάλληλη επιλογή είναι ένα μπουστάκι με αθλητική πλάτη (Racerback). Είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να συμβάλλει στη μέγιστη δυνατή ενίσχυση και προστασία του στήθους σου από τους κραδασμούς και τις αναπηδήσεις γιατί το κρατάει σφιχτά στη θέση του.

Μπουστάκι με τιράντες: Τα συγκεκριμένα μπουστάκια προσφέρουν καλύτερη κατανομή του βάρους των μαστών συγκριτικά με τα αμιγώς αθλητικά και μπορείς να τα προσαρμόσεις καλύτερα στο σώμα σου, όπως θα έκανες με τις τιράντες ενός οποιουδήποτε σουτιέν. Προτίμησε αυτά με τις φαρδιές τιράντες για καλύτερο και πιο σταθερό κράτημα ή εναλλακτικά αυτά των οποίων οι τιράντες είναι «χιαστί» στην πλάτη. Αυτά τα μπουστάκια είναι ιδανικά για ένα γρήγορο περπάτημα, για yoga ή pilates.

Τα μπουστάκια T-backs ή αλλιώς τα μπουστάκια με αθλητική πλάτη: Στην πλειονότητά τους είναι μονοκόμματα και για να τα βάλεις ή να τα βγάλεις χρειάζεται λίγη προσπάθεια γιατί είναι αρκετά σφιχτά. Καλύπτουν συνήθως το μεγαλύτερο τμήμα της πλάτης και θα σε βολέψουν πολύ αν έχεις μικρό στήθος. Ωστόσο, δεν προσφέρουν καλή υποστήριξη αν έχεις πλούσιο μπούστο, ενώ δεν έχουν δυνατότητα προσαρμογής στις τιράντες ή στην περίμετρο του στήθους και αν έχεις μεγάλη πλάτη το πιο πιθανό είναι να σε περιορίζουν και να σε ενοχλούν.

Μπουστάκι με σούστα: Αν έχεις πλούσιο στήθος τότε σίγουρα τα μπουστάκια με σούστα θα σου προσφέρουν καλύτερη υποστήριξη και θα σε βολέψουν περισσότερο. Το βασικότερο πλεονέκτημά τους είναι ότι μπορείς να προσαρμόσεις το λάστιχο στην περίμετρό τους ανάλογα με το σώμα σου. Το κομμάτι αυτό από το μπουστάκι είναι το πιο βασικό για να έχεις την ιδανική ενίσχυση και υποστήριξη στο στήθος σου και είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σου ακριβείς αναλογίες.

Μπουστάκι με ενίσχυση: Αυτά τα μπουστάκια είναι ιδανικά για γυναίκες με μικρότερο στήθος που θέλουν να τονίσουν το μπούστο τους, έχοντας παράλληλα στήριξη. Ιδανική επιλογή είναι να διαθέτει cups που αφαιρούνται, για τις μέρες που θέλεις να έχεις φυσική αίσθηση στο στήθος και στην προπόνησή σου.

Μερικά Tips για την Επιλογή Γυναικείου Αθλητικού Bra

Είναι σύνηθες φαινόμενα να γίνονται λανθασμένες επιλογές στα αθλητικά μπουστάκια με αποτέλεσμα να αγοράζεις κάτι που είτε δεν σου κάνει είτε δεν σε βολεύει. Μερικά tips για το κατάλληλο γυναικείο sports bra είναι να βρεις τις κατάλληλες τιράντες (straps), το σωστό καπ (cup) και το band.

Για τις Τιράντες

Για να δοκιμάσεις το κράτημα που προσφέρουν οι τιράντες μπορείς να κρατήσεις τη μία από αυτές από το πάνω μέρος και το κέντρο του αντίστοιχου cup. Όσο λιγότερο τραβιέται το cup τόσο πιο σταθερό είναι το κράτημα που προσφέρει το μπουστάκι στο στήθος σου. Επίσης ιδανική επιλογή είναι να βρεις αθλητικό μπουστάκι με ρυθμιζόμενες τιράντες για άψογη εφαρμογή

Για το Cup

Κάνε ένα παρόμοιο test για να δοκιμάσεις τα cups κρατώντας το καθένα από αυτά από το πάνω και το κάτω μέρος αντίστοιχα. Όσο λιγότερη είναι η κίνηση που δημιουργείται από το τράβηγμα τόσο καλύτερο είναι το μπουστάκι για το στήθος σου. Επιπλέον, πρόσεξε τα cups να αγκαλιάζουν σωστά το στήθος σου είτε πρόκειται για Compression είτε για Encapsulation μπουστάκι. Αν σε πιέζει υπερβολικά ή προεξέχει μέρος των μαστών σου τότε δοκίμασε καλύτερα ένα μέγεθος μεγαλύτερο.

Band και Side Panels

Βάλε το δάχτυλό σου ανάμεσα στο στήθος σου και τράβηξε το μπουστάκι. Δεν θα πρέπει αυτό να μετακινηθεί παρά λίγα μόλις χιλιοστά. Στην αντίθετη περίπτωση, σου είναι μεγάλο! Στην περίπτωση που έχεις επιλέξει ένα μπουστάκι με σούστα στην πλάτη, τότε θα πρέπει να μπορείς να το κουμπώσεις στην πρώτη σούστα και όχι στην τελευταία ή κάποια από τις μεσαίες γιατί και σε αυτή την περίπτωση το μπουστάκι σου είναι μεγάλο. Τέλος, σήκωσε τα χέρια σου ψηλά πάνω από το κεφάλι. Αν το band μετακινείται από τη θέση του, τότε μάλλον χρειάζεσαι μικρότερο μέγεθος.

Οι Τεχνολογίες Που Μπορείς να Συναντήσεις

Ένα αθλητικό μπουστάκι μπορεί να απογειωθεί με τις τεχνολογίες που διαθέτει, κάνοντας την προπόνησή σου να φαίνεται παιχνίδι. Στο Cosmossport μπορείς να βρεις γυναικείο αθλητικό μπουστάκι με τεχνολογία AEROREADY ή τεχνολογία Dri Fit οι οποίες απομακρύνουν την υγρασία από το δέρμα για στεγνή και ανάλαφρη αίσθηση. Επίσης το μπουστάκι με HeatGear ύφασμα απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα σου για στεγνή αίσθηση. Επιπλέον στο No1 online store μπορείς να βρεις ένα γυναικείο μπουστάκι που να συνδυάζει εφαρμογή συμπίεσης και χιαστί πλάτη για άνετη και σταθερή αίσθηση.

Το Ύφασμα σου Ταιριάζει σε Αθλητικά Μπουστάκια

Η επιλογή υφάσματος είναι προσωπική υπόθεση, ανάλογα με το τι αισθάνεσαι εσύ καλά στο δέρμα σου. Εάν θέλεις μια ανάλαφρη αίσθηση μπορείς να επιλέξεις ένα μπουστάκι με mesh ή διαπνέον ύφασμα. Για απαλή αίσθηση ιδανικό είναι ένα μπουστάκι κατασκευασμένο από βαμβακερό ύφασμα. Για εσένα που θέλεις να στηρίξεις την βιώσιμη ανάπτυξη μπορείς να επιλέξεις ένα γυναικείο μπουστάκι με ύφασμα Primegreen, μια σειρά από ανακυκλωμένα υλικά , ύφασμα από οργανικό βαμβάκι ή ύφασμα κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα ή vegan υλικά. Για ανθεκτικότητα μπορείς να επιλέξεις ένα μπουστάκι από ένα μείγμα συνθετικών υλικό όπως νάιλον, σπάντεξ, πολυεστέρα και άλλα.

Επίλεξε Top Γυναικεία Μπουστάκια Μέσα Από το Κορυφαίο Store!

Είτε θες γυναικείο μπουστάκι με στρογγυλή λαιμόκοψη με V, με χοντρές ή λεπτές τιράντες, με ελαφριά, μέτρια ή μέγιστη υποστήριξη, με ενίσχυση η χωρίς θα το βρεις στο Cosmossport.gr. Επίλεξε το ιδανικό γυναικείο μπουστάκι για σένα ανάμεσα από τα Top Brands όπως Nike, adidas Performance, Under Armour, Reebok Classics, Reebok Sport, Asics, Champion, Puma, Body Action, BODYTALK, adidas Originals, Calvin Klein και πολλά άλλα, αλλά και σε μοναδικά χρώματα όπως μαύρο, άσπρο, γκρι, καφέ, κίτρινο, πράσινο, κόκκινο, μπλε, μωβ, πράσινο, ροζ, πολύχρωμο με prints και πολλά άλλα μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.