Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Μέγιστο Βάρος Χρήστη

περισσότερα... λιγότερα

Βάρος Ποδηλάτου

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

139 799

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Αυτονομία (max Απόσταση)

περισσότερα... λιγότερα

Μέγιστη Ταχύτητα

περισσότερα... λιγότερα

Μέγιστη Κλίση

περισσότερα... λιγότερα

Διάμετρος Τροχού

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ηλεκτρικά Πατίνια & Scooters

12 styles.

Ηλεκτρικά Πατίνια & Σκούτερ

Επίλεξε το δικό σου οικολογικό μεταφορικό μέσο για να φτάνεις εύκολα & γρήγορα εκεί που θες πάνω σε ένα ηλεκτρικό πατίνι! Ανακάλυψε κάθε όμορφη πλευρά της πόλης σου με άνεση και χωρίς κούραση χάρις στα Ηλεκτρικά Πατίνια για ενήλικες και για παιδιά! Το δικό σου ηλεκτρικό πατίνι με μπαταρία και με κάθισμα ή χωρίς, σε περιμένει τώρα στο No1 online store!

Γιατί να Αγοράσω Ένα Ηλεκτρικό Πατίνι ή Scooter;

Τα ηλεκτρικά πατίνια και τα scooters είναι πρακτικά παρέχοντάς σου εύκολη και γρήγορη μετακίνηση, ενώ είναι φιλικά προς το περιβάλλον συμβάλλοντας στην μείωση των ρύπων. Σου προσφέρουν την ευελιξία της γρήγορης και εύκολης μετακίνησης χωρίς να ''κολλάς'' στην κίνηση του δρόμου. Είναι σταθερά, ενώ ο σκελετός τους δεν είναι ιδιαίτερα βαρύς και το κόστος φόρτισης της μπαταρίας είναι μικρό. Με ένα ηλεκτρικό πατίνι ή scooter μπορείς να διανύσεις ικανοποιητικές αποστάσεις μέσα στην πόλη και μπορεί να γίνει το όχημα της πόλης σου.

Για Ποιες Ηλικίες Είναι Κατάλληλα τα Ηλεκτρικά Πατίνια;

Τα περισσότερα ηλεκτρικά πατίνια ενδείκνυνται για ενήλικες ή εφήβους, όμως στο Cosmossport.gr θα βρεις ηλεκτρικά πατίνια παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων. Τα ηλεκτρικά πατίνια για παιδιά αντέχουν λιγότερο βάρος χρήστη έχουν μικρότερη χωρητικότητα μπαταρίας ναι είναι πιο ελαφριά, ενώ το τιμόνι τους είναι πιο κοντό. Τα ηλεκτρικά πατίνια ενηλίκων από την άλλη έχουν μεγαλύτερη αντοχή στο βάρος χρήστη, μεγαλύτερη χωρητικότητα είναι πιο γρήγορα και το τιμόνι τους είναι ψηλότερο. Η χρήση φυσικά των ηλεκτρικών πατινιών πρέπει να γίνεται προσεκτικά με την τήρηση κανόνων ασφαλείας.

Υπάγονται τα Ηλεκτρικά Πατίνια & τα Scooters στον Κ.Ο.Κ;

Στην παρούσα νομοθεσία δεν έχει θεσμοθετηθεί νομικό πλαίσιο λειτουργίας των ηλεκτρικών πατινιών και scooters σε δημόσιους χώρους. Όμως η χρήση προστατευτικού εξοπλισμού, κυρίως του κράνους, είναι υποχρεωτική για την οδήγησή τους, η οποία επιτρέπεται κατά βάση σε ποδηλατόδρομους.

Top Brands σε Ηλεκτρικά Πατίνια & Scooters

Βρες το τέλειο ηλεκτρικό πατίνι ή Scooter για εσένα από Κορυφαία Brands όπως Blaupunkt, Urban Glide, Nilox και Micro, με σέλα ή χωρίς και από πολλά χρώματα όπως μαύρο, κόκκινο, μπλε και πολλά άλλα!

Διάλεξε Top Ηλεκτρικά Πατίνια και Scooter στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε το καινούργιο σου ηλεκτρικό πατίνι ή σκούτερ από την μεγάλη μας συλλογή, στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.