Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

49 110

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

New Balance 574 Παπούτσια

18 styles.

New Balance 574 Παπούτσια

Η collection παπουτσιών 574 από την New Balance, για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, για αγόρια και κορίτσια, είναι must για ένα απλό αλλά κομψό καθημερινό look! Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός των 574 και οι ξεχωριστοί χρωματικοί συνδυασμοί τους, τους επιτρέπουν να συνδυαστούν με διαφορετικά στύλ ντυσίματος προσφέροντας έναν μοναδικό τόνο στην καθημερινή σου εμφάνιση.

Επίλεξε Αυτά που σου Ταιριάζουν

Διάλεξε τα ανδρικά, γυναικεία και παιδικά New Balance 574 παπούτσια μέσα από τις συλλογές Classic, Sport, Sport V2 και Core Plus για να απογειώσεις το στυλ σου ό,τι κι αν κάνεις. Κατασκευασμένα από premium υλικά όπως nubuck δέρμα και σουέτ που σε συνδυασμό με το πλέγμα ολοκληρώνουν το look με τον πιο ρετρό τρόπο. Βρες τα παπούτσια New Balance 574 σε πολλά χρώματα όπως κόκκινο, μαύρο, γκρι, κίτρινο, άσπρο, πράσινο, ροζ καθώς και με διάφορους σχεδιασμούς όπως λεοπάρ, μεταλλικά και πολλά άλλα!

Άνεση Πάνω Απ' Όλα

Τα παπούτσια New Balance 574 εξασφαλίζουν άνεση σε κάθε βήμα χάρις στη ενδιάμεση σόλα από αφρό EVA και την τεχνολογία ENCAP® που προσφέρει υποστήριξη και αντοχή. Το δέσιμο με κορδόνια σου προσφέρει σταθερότητα και άνεση καθώς σου επιτρέπει να τα δέσεις όσο σφιχτά θέλεις εσύ. Για τους μικρούς μας φίλους το κλείσιμο με βέλκρο (σκριτς σκρατς) υποσχεται απόλυτη σταθερότητα και τέλεια εφαρμογή κατά την διάρκεια του παιχνιδιού!

Διάλεξε Top New Balance 574 Παπούτσια στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε την μεγάλη συλλογή παπουτσιών New Balance 574 σε ανδρικα, γυναικεία και παιδικά νούμερα και σχέδια, στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Καταγωγή του 574

Το 1988 η New Balance εμπνεύστηκε από δύο εικονικά sneakers της για να δημιουργήσει το 574. Παρόλο που δεν στόχευσαν στη διαφήμιση του νέου αυτού παπουτσιού, δεν άργησε να γίνει αγαπημένη επιλογή. Αν και αρχικά δημιουργήθηκε ως running παπούτσι, σήμερα φοριέται ως το πλέον καθημερινό παπούτσι που θα ταιριάξει με κάθε εμφάνιση.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.