Χωρητικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

20 180

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Σακίδια Πλάτης

από 3
86 styles.
από 3

adidas Σακίδια Πλάτης

Ήρθε η ώρα να επιλέξεις νέο σακίδιο πλάτης adidas και δεν μπορείς να αποχωριστείς εύκολα το παλιό σου; Κανένα πρόβλημα στην μεγάλη συλλογή του Cosmossport.gr θα βρεις το ιδανικό adidas backpack που σε εξυπηρετεί, με θήκη laptop ή χωρίς, σε μικρό ( mini 0-12 L), μεσαίο ( medium 12-20 L) ή μεγάλο ( large 21-30 L) μέγεθος θα βρεις τα πιο μοντέρνα σχέδια. Για την καθημερινότητα, το trail ή το lifestyle σου και για τους μικρούς μας φίλους για το σχολείο, θα βρεις adidas τσάντες πλάτης για άνδρες, γυναίκες, παιδιά, για αγόρι και για κορίτσι μέσα από την μεγάλη συλλογή του No 1 online store, Cosmossport.gr σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές!

Σακίδια Πλάτης adidas ο Σύντροφός σου Κάθε Στιγμή της Ημέρας

Τα σακίδια της adidas είναι κατάλληλα για κάθε στιγμή της ημέρας. Έχουν στιλ και είναι λειτουργικά, γεγονός που τ κάνει ιδανικά για πολύωρη χρήση κατά τη διάρκεια μιας μακράς και πολυάσχολης ημέρας. Διατίθενται σε πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα, με αποτέλεσμα να μπορείς να επιλέξεις αυτό που θα μπορείς να το κρατήσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, στο γραφείο, στο γυμναστήριο και σε κάθε άλλη σου δραστηριότητα. Μπορείς να έχεις ένα σακίδιο adidas κάθε στιγμή μαζί σου το οποίο θα φιλοξενεί με άνεση και ασφάλεια όλα τα αντικείμενα και τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι κατά τη διάρκεια μιας πολύ απαιτητικής μέρας. Διαθέτουν ειδικές θήκες για το κινητό, τα κλειδιά σου, θήκες για παγούρι νερού και φυσικά αποθηκευτικό χώρο για λερωμένο εξοπλισμό που απομονώνει την υγρασία και την βρωμιά. Εκτός από το ότι είναι ανθεκτικά και λειτουργικά, τα σακίδια πλάτης adidas είναι εντυπωσιακά, αυθεντικά και σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Ήρθε η ώρα να πας για γυμναστική ή ταξίδι αναψυχής; Τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα μεγάλο σακίδιο πλάτης της adidas που θα σε συνοδεύσει σε κάθε σου κίνηση με απόλυτη ασφάλεια, στιλ αλλά και σιγουριά ότι όλα τα απαραίτητα αντικείμενά σου είναι προφυλαγμένα. Θέλεις ένα σακίδιο για το μικρό σου; Δεν έχεις παρά να επιλέξεις παιδικό adidas σακίδιο πλάτης για το σχολείο και τις εξωσχολικές του δραστηριότητες.

Τι Ξεχωρίζει τις adidas Τσάντες Πλάτης;

Τα backpack adidas κατασκευάζονται από κορυφαίας ποιότητας υλικά εκ των οποίων πολλά από αυτά προέρχονται από ανακυκλωμένα υλικά. Το γεγονός αυτό τα εντάσσει στην κατηγορία της οικολογικής μόδας με αποτέλεσμα να απευθύνονται και σε αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν την άνεση και το στιλ με την προστασία του περιβάλλοντος, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση των πόρων. Μπορείς έτσι να βρεις σάκους adidas για κάθε στιλ. Οι adidas σάκοι πλάτης είναι μαλακοί, ευρύχωροι και ανθεκτικοί ενώ βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη, εξυπηρετώντας κάθε ανάγκη. Υπάρχουν σακίδια με εσωτερική θήκη στην οποία μπορείς να αποθηκεύεις τον εξοπλισμό που έχεις ήδη χρησιμοποιήσει και θέλεις να τον απομονώσεις. Πολλά σακίδια πλάτης adidas διαθέτουν λαβές μεταφοράς, θήκες λαπ τοπ, ρυθμιζόμενους ιμάντες και μαλακή επένδυση που κάνουν τη μεταφορά τους πιο εύκολη και ευχάριστη.

Βρες adidas Σακίδια Πλάτης στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε και εσύ σακίδια πλάτης adidas ανδρικά, γυναικεία, παιδικά αλλά και βρεφικά μέσα από την μεγάλη γκάμα του Cosmossport.gr σε μοναδικά σχέδια και χρώματα όπως άσπρο, γκρι, κόκκινο, μαύρο, μπλε, μπεζ, μωβ, πολύχρωμο, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, χακί και πολλά άλλα μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές και Φυσικά με Δωρεάν Δυνατότητα Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.