Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

12 185

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Τύπος Σόλας

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικεία Σανδάλια και Πέδιλα

από 3
99 styles.
από 3

Γιατί να επιλέξω Γυναικεία Σανδάλια;

Η τάση του φετινού καλοκαιριού είναι μία! Επίλεξε στiλάτα Σανδάλια σε κορυφαία Brands και διάφορα χρώματα όπως άσπρο, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, μωβ, ροζ, χακί, χρυσό, πορτοκαλί, πράσινο, πολύχρωμο και άλλα και σχέδια όπως animal print και tie dye, μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή του No1 online store! Ανακάλυψέ τα από τα Top Brands όπως Nike, Tommy Jeans, Havaianas, Puma, Birkenstock, Buffalo, Camper, Crocs, Dr. Martens, Ellesse, HI-TEC, Joma, melissa, SCHOLL, Skechers, TOMS, Ugg, Teva και άλλα μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Hot Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Τι υλικό να επιλέξω σε Γυναικεία Πέδιλα;

Τα πέδιλα και τα σανδάλια για γυναίκες είναι must σε κάθε γκαρνταρόμπα! Επίλεξε τα ιδανικά για σένα μέσα από την μεγάλη συλλογή γυναικείων σανδαλιών στο Cosmossport.gr. Για να επιλέξεις τα κατάλληλα πρέπει να σκεφτείς ποιο υλικό νιώθεις καλύτερα στα πόδια σου. Μπορείς να βρεις γυναικεία πέδιλα και σανδάλια κατασκευασμένα από δέρμα. Τα δερμάτινα γυναικεία πέδιλα και σανδάλια είναι ιδανικά για εσένα που θέλεις μια μαλακή αίσθηση στα πόδια σου. Ωστόσο μπορείς να βρεις γυναικεία σανδάλια και πέδιλα κατασκευασμένα από βιώσιμα υλικά όπως ανακυκλωμένα ή vegan, στηρίζοντας την βιώσιμη ανάπτυξη.

Σε τι στιλ να πάρω τα Γυναικεία Σανδάλια μου;

Ανάλογα με το στυλ που θέλεις μπορείς να επιλέξεις τα γυναικεία σανδάλια και πέδιλα. Για την καθημερινότητά σου μπορείς να επιλέξεις γυναικεία πέδιλα και σανδάλια που ρυθμίζονται και κλείνουν με αγκράφα, ενώ για την πεζοπορία και τις εξορμήσεις σου, μπορείς να επιλέξεις υφασμάτινα που κλείνουν με velcro και έχουν εύκολη εφαρμογή. Για το lifestyle σου μπορείς να επιλέξεις platform ή με chunky σόλα γυναικεία σανδάλια και πέδιλα. Για τις μέρες που θέλεις να είσαι χαλαρή και θέλεις να φορέσεις κάτι γρήγορο μπορείς να επιλέξεις γυναικεία σανδάλια τα οποία μπορείς να το φορέσεις ακόμα και στην παραλία. Είτε λοιπόν για το καθημερινό σου στυλ είτε για το urban στυλ σου θα βρεις το ιδανικό ζευγάρι.

Πότε να φορέσω Σανδάλια Γυναικεία Μαύρα;

Κάνε το δικό σου total black επιλέγοντας μαύρα γυναικεία σανδάλια για όλες τις ώρες. Για τις πρωινές ώρες και για τις casual εμφανίσεις σου μπορείς να επιλέξεις γυναικεία μαύρα σανδάλια με φλατ σολα, ενώ για μια πιο urban- lifestyle εμφάνιση, μπορείς να επιλέξεις γυναικεία σανδάλια με chunky ή platform σόλα. Για εσένα που θέλεις να δώσεις μια αθλητική και comfy πινελιά στο στυλ σου, μπορείς να επιλέξεις μαύρα γυναικεία σανδάλια από καουτσούκ τα οποία έχουν και αδιάβροχη προστασία ώστε να τα φοράς ακόμα και στο κολυμβητήριο! Γυναικεία μαύρα σανδάλια με φλατ, chunky, platform ή τρακτερωτή σόλα σε περιμένουν μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store.

Θα βρω Γυναικεία Σανδάλια Ανατομικά στο Cosmossport.gr;

Η έντονη καθημερινότητα και οι πολλές ώρες ορθοστασίας χρήζουν την ανάγκη για άνετα και ανατομικά σανδάλια τα οποία είναι ιδανικά τόσο για το καλοκαίρι, όσο και για την άνοιξη. Την άνοιξη μπορείς να συνδυάσεις τα αγαπημένα σου γυναικεία ανατομικά σανδάλια με τις αγαπημένες σου κάλτσες για ένα στυλ ιδιαίτερο που ξεχωρίζει κρατώντας τα πόδια σου σε καλή θερμοκρασία. Τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες από την άλλη ανέδειξε το πεντικιούρ σου με τα πιο άνετα γυναικεία ανατομικά σανδάλια που θα βρεις στο Cosmossport.gr, το No1 online store. Το πλεονέκτημα στα ανατομικά γυναικεία σανδάλια είναι ότι είναι σαν να πατάς στα σύννεφα χάρη στον μαλακό τους πάτο και στην ανάλαφρη κατασκευή που δεν βαραίνει τα πόδια σου. Βρες ανατομικά σανδάλια για γυναίκες που θα ολοκληρώσουν κάθε casual & urban εμφάνισή σου, σε ζωηρά και απαλά χρώματα.

Με τι να συνδυάσω τα Γυναικεία Δερμάτινα Σανδάλια μου;

Για μια απογευματινή ή βραδινή καλοκαιρινή έξοδο ιδανική και άνετη επιλογή είναι να επιλέξεις γυναικεία δερμάτινα σανδάλια. Θα βρεις γυναικεία δερμάτινα σανδάλια με χαμηλή, πλατφόρμα ή chunky σόλα, με λουράκια που δένουν με σκρατς ή με κούμπωμα αγκράφας. Φόρεσε το αγαπημένο στενό σου τζιν με το αγαπημένο σου top και από κάτω απογείωσε το στυλ σου με γυναικεία δερμάτινα σανδάλια. Για μια πιο ανάλαφρη εμφάνιση, μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου loose φόρεμα το οποίο θα συνοδεύεται με τα αγαπημένα σου δερμάτινα σανδάλια. Για μια πιο εκρηκτική εμφάνιση από την άλλη μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου στενό φόρεμα με τα ψηλά δερμάτινα σανδάλια σου χωρίς να έχεις τον φόβο ότι θα σε τραυματίσουν χάρη στο δέρμα που διαθέτουν!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.