Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

7 85

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Προϊόντα σε Έκπτωση

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Πετσέτες Θαλάσσης

από 3
78 styles.
από 3

Πετσέτες και Πόντσο Θαλάσσης

Είτε προτιμάς την θάλασσα ή την πισίνα, πρέπει να κρατάς πάντα μαζί σου μία πετσέτα! Το Cosmos Sport διαθέτει για εσένα μία μεγάλη συλλογή από ανδρικές, γυναικειές και παιδικές πετσέτες και πόντσο θαλάσσης σε πολλά μεγέθη και σχέδια, από κορυφαία Brands και φυσικά με τις πιο Απίστευτες Τιμές σε Προσφορές και Εκπτώσεις! Επίλεξε πετσέτες από μικροΐνες που αποθηκεύονται και στεγνώνουν έυκολα ή πετσέτες θαλάσσης που θα προστατέψουν από τον αέρα στην παραλία. Ανακάλυψέ τις όλες στο Νο1 online store & στα καταστήματά μας!

Τι πετσέτες θαλάσσης θα βρω στo Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr, το No1 online store, θα βρεις πετσέτες θαλάσσης για άνδρες, γυναίκες και παιδιά που θα σε συνοδεύσουν με απόλυτο στυλ στην παραλία. Βρες μεγάλες και μεσαίες πετσέτες στο χρώμα και σχέδιο που θέλεις και νιώσε το σώμα σου στεγνό και ανάλαφρο.

Θα βρω ανδρικές και γυναικείες πετσέτες θαλάσσης;

Εαν αναρωτιέσαι που θα βρεις γυναικείες και ανδρικές πετσέτες θαλάσσης, δεν έχεις παρά να μπεις στο Cosmossport.gr και να ανακαλύψεις, μια μεγάλη ποικιλία σε ανδρικές και γυναικείες πετσέτες θαλάσσης. Θα βρεις πετσέτες θαλάσσης με μινιμαλ σχεδιασμό ή με έντονο design, με κρόσια ή χωρίς κρόσια σε στρογγυλό ή τετράγωνο σχήμα. Οι ανδρικές και γυναικείες πετσέτες θαλάσσης που θα βρεις στο site μας θα πρωταγωνιστήσουν στο καλοκαίρι σου.

Πόσο συχνά πρέπει να πλένω τις πετσέτες θαλάσσης μου;

Οι πετσέτες θαλάσσης καλό είναι να πλένονται τακτικά εάν η χρήση τους είναι καθημερινή. Ωστόσο εάν πηγαίνεις παραλία σπανιότερα μπορείς να ελαττώσεις την συχνή πλύση. Όποια και αν είναι η χρήση που κάνεις είναι σημαντικό να πλένεις και να σιδερώνεις τις πετσέτες θαλάσης για να εξουδετερώνεις τα μικρόβια.

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για το πλύσιμο των πετσετών θαλάσσης;

Η καλύτερη μέθοδος για να πλύνεις την πετσέτα θαλάσσης σου είναι στο πλυντήριο. Φυσικά πρν τοποθετήσεις την πετσέτα θαλάσσης σου στο πλυντήριο συμβουλέψου τις οδηγίες πλύσης. Άλλος ένας τρόπος είναι να πλύνεις την πετσέτα για την θάλασσα στο χέρι αφήνοντάς την να στεγνώσει στον ήλιο και μετέπειτα σιδέρωσέ την. Είναι πολύ σημαντικό για λόγους υγιεινής οι πετσέτες θαλάσσης να πλένονται στην σωστή θερμοκρασία.

Ποιες πετσέτες παραλίας είναι φέτος τάση;

Οι πετσέτες παραλίας που είναι φετινή τάση του καλοκαιριού είναι αυτές που διαθέτουν έντονα σχέδια και χρώματα. Ωστόσο για εσένα που θέλεις μια μονόχρωμη πετσέτα θαλάσσης είναι ένας all time classic συνδυασμός που πάντα θα αποτελεί τάση και θα σου προσδώσει κομψότητα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των απλων πετσετών θαλάσσης και πετσετών θαλάσσης με μικροΐνες;

Η διαφορά στις απλές πετσέτες θαλάσσης με πετσέτες θαλάσσης με μικροΐνες είναι στο μέγεθος. Οι απλές πετσέτες θαλάσσης διαθέτουν πιο χοντρό ύφασμα και στεγνώνουν λίγο πιο αργά. Ενώ οι πετσέτες με μικροΐνες έχουν πιο λεπτή σύνθεση, στεγνώνουν πιο γρήγορα και πιάνουν λιγότερο χώρο αποθήκευσης. Ωστόσο οι πετσέτες θαλάσσης οι απλές και αυτές με τις μικροΐνες, σε σχέση με τις απλές πετσέτες θαλάσσης, διαθέτουν μεγαλύτερη απορροφητικότητα.

Θα βρω πετσέτες θαλάσσης microfiber στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr θα βρεις πετσέτες θαλάσσης microfiber σε πολλά και μοντέρνα σχέδια, οι οποίες είναι εξαιρετικά απορροφητικές και καταλαμβάνουν λίγο χώρο στην τσάντα σου. Βρες την ιδανική πετσέτα θαλάσσης microfiber και δημιούργησε ξεχωριστές καλοκαιρινές στιγμές.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.