Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

1 90

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικείες Σαγιονάρες & Slides

320 styles.
από 9

Πως να διαλέξω τις κατάλληλες γυναικείες παντόφλες;

Στο Cosmossport.gr, το No1 online store, θα βρεις γυναικείες παντόφλες που θα ζεστάνουν τα πόδια σου και θα σου χαρίζουν την πιο cozy αίσθηση, τις στιγμές που χαλαρώνεις στο σπίτι. Οι γυναικείες παντόφλες που θα ανακαλύψεις στο site μας διατίθονται σε διάφορα χρώματα και σε πολλά σχέδια. Είτε θέλεις παντόφλες γυναικείες με ήσυχο ή έντονο design, μπες στη γκάμα μας και βρες τις ιδανικές για σένα.

Ποιες γυναικείες σαγιονάρες είναι τάση φέτος το καλοκαιρι;

Φέτος το καλοκαίρι θέλεις να ξεχωρίσεις με τις πιο μοντέρνες γυναικείες σαγιονάρες; Τότε δεν έχεις παρά να μπεις στο Cosmossport.gr, το online store μας και να διαλέξεις σαγιονάρες γυναικείες για το στυλ σου. Βρες χρωματιστές γυναικείες σαγιονάρες με σχέδια ή χωρίς για να κάνεις το δικό σου color blocking ή επίλεξε μόνοχρωμες σαγιονάρες γυναικείες για να δημιουργήσεις μια κομψή εμφάνιση. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, επίλεξε top γυναικείες σαγιονάρες και κάνε level up.

Είναι τα γυναικεία slides μόδα για φέτος;

Μέσα απο το Cosmossport.gr θα βρεις γυναικεία slides με φλατ, chunky ή platform (υπεριψωμένη) σόλα για να δώσεις extra bonus στο style σου. Τα slides για γυναίκες είναι μια must have καλοκαιρινή επιλογή, που δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή σου. Τα slides γυναικεία, είναι ιδανικά τόσο για τις περιπλανήσεις στην πόλη, όσο και για τις ξέγνοιαστες στιγμές στην πλαζ. Βρες τα γυναικεία slides που ταιριάζουν καλύτερα με το στυλ σου, μόνο μέσα από το Cosmossport.gr.

Πως να φροντίσω και να καθαρίσω σωστά τις γυναικείες παντόφλες μου για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής;

Θέλεις οι γυναικείες παντόφλες σου να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και να φαίνονται σαν καινούργιες; Τότε δεν έχεις παρά να τις φροντίσεις κατάλληλα. Αρχικά μπορείς να βάλεις στο πλυντήριο σε χαμηλή θερμοκρασία, τοποθετώντας τις γυναικείες παντόφλες σου μέσα σε δύο μαξιλαροθήκες, σε χλιαρή πλύση και να τις αφήσεις να στεγνώσουν φυσικά. Έπειτα μπορείς να τις καθαρίσεις με ένα ειδικό πανάκι καθαρισμού ή να πλύνεις τις γυναικείες σου παντόφλες στο χέρι. Τέλος μπορείς να χρησιμοποιήσεις ειδικά προϊόντα καθαρισμού παπουτσιών για να καθαρίσεις τις γυναικείες παντόφλες σου.

Τι πρέπει να γνωρίζω για τα μεγέθη στις γυναικείες σαγιονάρες;

Για εσένα που θέλεις να αγοράσεις καινούργιες σαγιονάρες γυναικείες και θέλεις να βρεις το σωστό μέγεθος, δεν έχεις παρά να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών μας. Κάθε εταιρεία που κατασκευάζει γυναικείες σαγιονάρες, έχει την δική της εφαρμογή, έτσι διαφέρει μια γυναικεία σαγιονάρα στην εφαρμογή συγκριτικά με κάποια άλλη. Συμβουλέψου, επίσης, τις πληροφορίες που αναγράφουμε στην περιγραφή και στον οδηγό μεγεθών και επίλεξε τις ιδανικές γυναικείες σαγιονάρες για το στυλ σου.

 

Τι σχέδια και χρώματα θα βρω σε γυναικείες σαγιονάρες;

Μέσα από το Cosmossport.gr θα βρεις τις πιο μοντέρνες γυναικείες σαγιονάρες σε κορυφαία χρώματα όπως animal print, tie dye, ασημί, γκρι, άσπρο, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, μωβ, πορτοκαλί, διάφανο, πολύχρωμο, πράσινο, ροζ, χακί και χρυσό. Επίλεξε γυναικείες σαγιονάρες μέσα από τα αγαπημένα σου χρώματα.

Με τι ρούχα να συνδυάσω τις γυναικείες σαγιονάρες μου;

Τις γυναικείες σαγιονάρες σου μπορείς να τις συνδυάζεις τόσο στο beachwear σου, όσο και στην καθημερινότητά σου για μια χαλαρή εμφάνιση. Για το καθημερινό σου στυλ μπορείς να τις συνδυάσεις με ένα σορτς, μια μια boho φούστα ή ακόμα και με ένα ανάλαφρο καλοκαιρινό φόρεμα. Έπειτα τις γυναικείες σαγιονάρες σου, μπορείς να τις συνδυάσεις είτε στις εμφανίσεις σου στην παραλία, είτε στις προπονήσεις σου στην πισίνα με το ανάλογο outfit.

Ποια επώνυμα brands σε γυναικείες σαγιονάρες θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr, θα βρεις γυναικείες σαγιονάρες μέσα από κορυφαία brands όπως adidas Performance, Nike, adidas Originals, Vans, Under Armour, Tommy Jeans, THE NORTH FACE, adidas Sportswear, Arena, Basehit, Birkenstock, Calvin Klein, Champion, Buffalo, Puma, Havaianas, Crocs, Dupe, Ellesse, Emerson, Fila Heritage, Freedom Moses, Hoka, Joma, LOTTO, Lacoste, Napapijri, Oofos, Speedo, TOMS, Superdry, Superga, TYR, Ugg και Up. Επίλεξε λοιπόν, τις γυναικείες σαγιονάρες που θέλεις μέσα από κορυφαία brands.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.