Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

7 595

Χωρητικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Διαστάσεις (ΜxΠλxΠ)

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Μέγιστο Βάρος Χρήστη

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ρούχα, Αξεσουάρ & Εξοπλισμός για Θαλάσσια Σπορ

από 4
121 styles.
από 4

Ρούχα, Αξεσουάρ & Εξοπλισμός για Θαλάσσια Σπορ

Για τα Water Sports ο εξοπλισμός είναι το Α και το Ω! SUPs, Skimboards, Kiteboards, Βάρκες, Kayaks και άλλα Αξεσουάρ για Θαλάσσια Σπορ σε περιμένουν στις Καλύτερες τιμές και πάντα με Αποκλειστικές Προσφορές! Επίλεξε τώρα ό,τι χρειάζεσαι για τα Θαλάσσια Σπορ και νιώσε την αδρεναλίνη στο έπακρο. Ανακάλυψε εξοπλισμό για θαλάσσια σπορ, ρούχα & αξεσουάρ για άνδρες γυναίκες και παιδιά (αγόρια και κορίτσια) στις καλύτερες Τιμές και Προσφορές, έχοντας τη δυνατότητα δωρεάν επιστροφής!

Βρες Εξοπλισμό για τα Θαλάσσια Σπορ

Για εσένα που αγαπάς την θάλασσα και σου αρέσει να γίνεσαι ένα με αυτήν ενώ ταυτόχρονα γυμνάζεσαι, δεν έχεις παρά να επιλέξεις εξοπλισμό για θαλάσσια σπορ όπως Βάρκες & Kayak, Σανίδες SUP, Kiteboards. Οι φουσκωτές βάρκες είναι ιδανικές για μια ξέγνοιαστη βόλτα στη θάλασσα με ασφάλεια και ενδείκνυται για παιδιά. Είναι εύκολη στη χρήση της ενώ δέχεται συγκεκριμένο φορτίο σε κιλά. Από την άλλη μπορείς πέρα από μια φουσκωτή βάρκα να βρεις και μια φουσκωτή σανίδα όπου είναι ταυτόχρονα ένας συναρπαστικός τρόπος γυμναστικής με υλικά υψηλής ποιότητας και εξαιρετικά ανθεκτικά. Για εσένα που θέλεις ένα ακόμα πιο εξειδικευμένο φουσκωτό μπορείς να επιλέξεις ένα Φουσκωτό SUP DRIFT το οποίο είναι κατάλληλο πέρα από την άσκηση, για το ψάρεμα ή ακόμα και για μια ξέγνοιαστη βόλτα στο ποτάμι. Για εσένα που θες να κάνεις κωπηλατική με παρέα είτε μόνος σου, μπορείς να επιλέξεις μια σανίδα SUP που παρέχει 9 πτερύγια, μεγάλη αντοχή και βάση κάμερας για να καταγράφεις τις καλοκαιρινές σου στιγμές. Τέλος για σένα που θέλεις να αθληθείς μόνος σου κάνοντας ακόμα πιο έντονη την προπόνηση και πιο διασκεδαστική στο site μας, μπορείς να βρεις Kayak ενός ατόμου με κάθισμα, θήκες ποτηριών και χώρο για να φυλάξεις τα αντικείμενά σου. Είτε λοιπόν λατρεύεις να κάνεις θαλάσσια σπορ το καλοκαίρι, είτε είσαι χειμερινός κολυμβητής και σου αρέσει να ασχολείσαι με τα θαλάσσια σπορ και τον χειμώνα στο Cosmossport.gr θα βρεις αυτό που θέλεις.

Επίλεξε Μαγιό & Ρούχα Κατάλληλα για τα Θαλάσσια Σπορ

Για να έχεις άνεση και ευελιξία στα καλοκαιρινά σου σπορ είναι σημαντικό να επιλέξεις κατάλληλα μαγιό και ρούχα. Αρχικά για σένα που έχεις ευαισθησία στο δέρμα και θέλεις κάτι με υψηλή προστασία, μπορείς να βρεις UV T-Shirts, UV Μπλούζες ή UV Ολόσωμο μαγιό για άνδρες γυναίκες και παιδιά, που θα σου προσφέρουν προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου, ενώ ταυτόχρονα δεν θα χάνεις στιγμή από την άνεσή σου. Για τους άντρες και τους μικρούς μας φίλους μπορείς να επιλέξεις ένα σορτς μαγιό σε συνδυασμό με μια σορτς βερμούδα που θα σου χαρίσει διαπνοή και άνεση. Μπορείς αφού επιλέξεις τα κατάλληλα ρούχα για τα θαλάσσια σπορ σου να ολοκληρώσεις το στυλ σου με απόλυτη προστασία, επιλέγοντας ένα καπέλο ηλίου. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, μπες στο Cosmossport.gr και βρες το ιδανικό ρούχο για σένα.

Βρες Ρούχα, Αξεσουάρ & Εξοπλισμός για Θαλάσσια Σπορ Μέσα από το Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε κι εσύ μέσα από την μεγάλη συλλογή μας σε ρούχα, αξεσουάρ και εξοπλισμό για θαλάσσια σπορ, για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, σε ποικιλία χρωμάτων όπως άσπρο, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπλε, μωβ, πολύχρωμο, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, χακί και άλλα, μέσα από τα Top Brands όπως Nike, Vans, AQUA MARINA, AquaSup, Arena, Basehit, Brunotti, CressiSub, Emerson, Hurley, INTEX, O'Neill, POINT65, Protest, Quiksilver, Russell Athletic, Superdry και πολλά άλλα μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.