Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Στυλ

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

3 130

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Levi's Ρούχα, Παπούτσια & Αξεσουάρ

382 styles.
από 11

Levi's Ρούχα, Παπούτσια & Αξεσουάρ

Η εταιρεία Levi Strauss & Co ιδρύθηκε το 1853, εμπνευσμένη από τον Levi's Strauss που κατασκεύαζε ανθεκτικά παντελόνια από καραβόπανο για τους χρυσοθήρες. Η δερμάτινη ετικέτα, που απεικονίζει δύο άλογα να τραβούν ένα τζιν, είναι χαρακτηριστικό της logo ως και σήμερα. Ανακάλυψε τώρα τα πιο μοντέρνα Levi's ρούχα, παπούτσια & αξεσουάρ στη συλλογή του Νο1 online store!

Η ιστορία της Levi's

Η εταιρεία Levi's δημιουργήθηκε το 1873 από τον Levi Strauss κατασκευάζοντας τα κλασικά τζιν αντοχής τότε. Την ιδέα για τα τζιν του την έδωσε ένας χρυσωρύχος όταν του είπε ότι δεν μπορούσαν να βρουν ένα παντελόνι αρκετά ανθεκτικό, που να μην σκίζεται στη δουλειά. Έτσι ξεκίνησε να κατασκευάζει τα πρώτα blue jeans ως παντελόνια εργασίας. Το 1886, το περίφημο λογότυπο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα δερμάτινα μπαλώματα των τζιν, τα οποία ήταν ανθεκτικά για να εξυπηρετούν τους συμπατριώτες του σε περιόδους αναταραχής και αλλαγής. Τον 20ο αιώνα, η κόκκινη ταμπελίτσα Levi’s τοποθετήθηκε στην πίσω δεξιά τσέπη των παντελονιών. Έκανε την εμφάνισή της την δεκαετία του 1930, όπου η Αμερική είχε καθιερωθεί ως παγκόσμια δύναμη – και ο Levi’s ακολούθησε. Το 1967 στο «Καλοκαίρι της Αγάπης» τα Levi’s ήταν ήδη ένα πολιτιστικό σύμβολο ανά τον κόσμο και όλοι οι άνθρωποι, από τους A-listers ως τους rock stars, τα αγάπησαν. Προς το τέλος του αιώνα η Levi's παρείχε ρούχα στους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων του 1980 και του 1984, ενώ από τη δεκαετία του 1990 η επιρροή τους ήταν τέτοια ώστε το Forbes χαρακτήρισε την μάρκα ως την πιο αξιοθαύμαστη εταιρεία ενδυμάτων στον κόσμο. Αρκετοί διάσημοι φόρεσαν τα ρούχα Levi's όπως ο Steve Jobs αρχηγός της Apple που επέλεγε τζιν και μαύρο ζιβάγκο Levi's, ο Albert Einstein με το δερμάτινο jacket, ο Marlon Brando, ο Bruce Springsteen και πολλοί άλλοι διάσημοι. Η εταιρεία είναι γνωστή και αγαπητή μέχρι και σήμερα και διαθέτει σήμερα πάνω από 500 καταστήματα παγκόσμια, με γραφεία στο Cape Town, το Johannesburg και του Durban.

Διάλεξε Τα Ιδανικά Levi's Παπούτσια για Ένα Ολοκληρωμένο Στυλ

Μια εταιρεία που δίνει έμφαση στο στυλ δεν θα μπορούσε να μην δημιουργήσει παπούτσια που ολοκληρώνουν το στυλ προσδίδοντας άνεση. Βρες παιδικά και βρεφικά παπούτσια, σανδάλια, slides και sneakers Levi's μέσα από την μεγάλη συλλογή του Cosmos Sport. Τα παπούτσια Levi's διαθέτουν μοντέρνο design και μοναδικό σχεδιασμό, ενώ το πάτημα τους είναι ανάλαφρο και άνετο. Για τον χειμώνα μπορείς να επιλέξεις αθλητικά παπούτσια για το μικρό σου ή sneakers τα οποία μπορεί να τα φορέσει στο σχολείο , στις βόλτες και στις εξωσχολικές δραστηριότητες. Για το καλοκαίρι μπορείς να βρεις για τους μικρούς μας φίλους παιδικά σανδάλια τα οποία διαθέτουν απόλυτη άνεση και είναι ιδανικά για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις. Η εφαρμογή τους είναι κανονική έτσι εφαρμόζει τέλεια στο πόδι.

Ανέδειξε Το Δικό Σου Στυλ Μέσα Από Τα Levi's Ρούχα

Για εσένα που θες ένα μοναδικό στυλ με την υπογραφή της Levi's μπορείς να επιλέξεις ρούχα για γυναίκες, άντρες, παιδιά, για αγόρι ή για κορίτσι, ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα σου. Για τον χειμώνα μπορείς να επιλέξεις cargo pants, denim jackets, jeans, μπλούζα μακρύ μανίκι, μπλούζα με κουκούλα, μπλούζα φούτερ, πουκάμισο ή μπουφάν διατηρώντας την άνεσή σου και την ζεστασιά που χρειάζεσαι τις κρύες μέρες. Για το καλοκαίρι μπορείς να επιλέξεις Levi's polo με κοντό μανίκι, T-Shirts, αμάνικα, κοντομάνικα πουκάμισα, σορτς-βερμούδες και τζιν βερμούδες/σορτς για απόλυτη ελευθερία κινήσεων και διαπνοή. Φυσικά στο Cosmossport.gr θα βρεις τα αγαπημένα Levi's jeans παντελόνια σε χαλαρή, στενή και κανονική εφαρμογή. Βρες Levi's τζιν παντελόνια για να αναδείξεις το street & urban style σου κάθε στιγμή της ημέρας. Όποτε και να επιλέξεις να το φορέσεις ένα τζιν παντελόνι Levi's πάντα θα σου χαρίσει ξεχωριστή πινελιά στο στυλ σου και μπορείς να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου τζιν τζάκετ Levi's.Είτε θέλεις casual look είτε lifestyle μπορείς να βρεις αυτό που χρειάζεσαι μέσα από την Levi's συλλογή.

Το Ιδανικό Levi's Αξεσουάρ Για Σένα

Ανεξαρτήτου εποχής μπορείς να επιλέξεις εσώρουχα και μπουστάκια Levi's για να έχεις μοναδικό στυλ από μέσα προς τα έξω. Πέρα από τα εσώρουχα μπορείς να βρεις μοντέρνες και κλασικές κάλτσες Levi's κοντές ή ψηλές οι οποίες θα σου χαρίσουν μια μοναδική αίσθηση άνεσης ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν τα πόδια σου χαρίζοντας τους ζεστασιά.

Διάλεξε Τα Δικά Σου Levi's Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ Στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τα δικά σου παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ Levi's σε γυναικεία, ανδρικά, παιδικά και βρεφικά μεγέθη και χρώματα όπως μαύρο, άσπρο, γκρι, κόκκινο, ροζ, μπεζ, πράσινο, μπλε, πορτοκαλί, καφέ, κίτρινο, πολύχρωμο και πολλά άλλα, μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Βρες TOP Levi's Συλλογές

Levi's Φούτερ Levi's T-Shirts Levi's Μπουφάν Levi's Jeans

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.