Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

26 120

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Levi's Jeans

από 2
72 styles.
από 2

Τι Levi's Τζιν θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr, θα βρεις Levi's Τζιν παντελόνια για άνδρες και γυναίκες που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου. Ένα Levi's jean παντελόνι μπορεί να ολοκληρώσει με άρτιο τρόπο το καθημερινό σου στυλ αλλά και το lifestyle σου. Τα Levi's τζιν παντελόνια μπορείς να φορέσεις κάθε εποχή του χρόνου, επιλέγοντας λεπτότερο ή πιο χοντρό ύφασμα. Βρες το τζιν Levi's που σου ταιριάζει και ανανέωσε την συλλογή σου.

Τι Levi's Τζιν Γυναικεία θα ανακαλύψω;

Ψάχνεις γυναικεία Levi's τζιν; Το 'χουμε! Στο Cosmossport.gr, θα ανακαλύψεις μια μεγάλη συλλογή με γυναικεία τζιν παντελόνια Levi's που θα ολοκληρώσουν με απόλυτο στυλ κάθε outfit σου. Πιο συγκεκριμένα ένα Levi's τζιν παντελόνι μπορείς να το συνδυάσεις στην καθημερινότητά σου με τα αγαπημένα σου sneakers μέχρι και στο urban σου με τα ψηλά σου παπούτσια. Τα Levi's μπορείς επίσης να τα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου top, T-shirt, πουλόβερ, φούτερ ή πουκάμισο. Βρες διάφορα Levi's jeans όπως mom fit, boyfriend, tapered και πολλά άλλα και κάνε το στυλ σου να ξεχωρίζει.

Θα βρω Levi's Τζιν Ανδρικά;

Για σένα που είσαι fun των Levi's jeans, δεν έχεις παρά να διαλέξεις μέσα από την γκάμα μας το ιδανικό ανδρικό Levi's τζιν παντελόνι που ταιριάζει στο στυλ σου. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις Levi's τζιν ιδανικά για την καθημερινότητά σου, συνδυάζοντάς τα με το αγαπημένο σου μπλουζάκι ή φούτερ ή μπορείς να βρεις Levi's τζιν συνδυάζοντάς το με το αγαπημένο σου Polo T-shirt ή πουκάμισο. Ένα Levi's ανδρικό τζιν μπορεί να δώσει ξεχωριστό ύφος στο στυλ σου κάνοντάς το μοντέρνο και κομψό. Θα βρεις διάφορα στυλ Levi's τζιν με φαρδιά, κανονική ή στενή εφαρμογή. Με μεγάλο ή μικρό λογότυπο ένα Levi's τζιν είναι ότι χρειάζεσαι για το look σου.

Τι στυλ και χρώματα σε Levi's Jeans είναι διαθέσιμα;

Βρες το κατάλληλο τζιν που σου ταιριάζει μέσα από τα χρώματά μας όπως άσπρο, γκρι, μαύρο και μπλε. Levi's Jeans ψιλόμεσα, με κανονική ή χαμηλή μέση είναι έτοιμα να σου χαρίσουν άνεση και στυλ. Επίλεξε τον δικό σου τύπο σε Levi's Jeans όπως σε tapered, ίσια, στενή, σωλήνας, φαρδιά, skinny, cropped γραμμή αλλά και σε στυλ boyfriend, mom fit, καμπάνα και σκισίματα ή χωρίς σε κανονική γραμμή. Πάντα ένα Levi's Jean είναι μια ιδανική επιλογή που σε βγάζει από την δύσκολη θέση, όταν σκέφτεσαι τι να φορέσεις.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.