Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

8 169

Special Sizes

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Προϊόντα σε Έκπτωση

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Βιώσιμα Styles

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Μπλούζες Με Μακρύ Μανίκι

464 styles.
από 13

Μπλούζες Με Μακρύ Μανίκι

Θέλεις άνεση και στυλ και τον χειμώνα; Ανακάλυψε στο No 1 online store και στα φυσικά καταστήματά μας, τις πιο μοντέρνες Γυναικείες Μακρυμάνικες Μπλούζες και δώσε extra πόντους στα casual, street, sporty & urban outfits σου, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Διάλεξε το Στυλ Που Σου Ταιριάζει σε Γυναικείες Μπλούζες με Μακριά Μανίκια

Οι γυναικείες μπλούζες με μακρύ μανίκι είναι το απόλυτο ρούχο που χρειάζεσαι στην χειμερινή συλλογή σου. Μια μακρυμάνικη γυναικεία μπλούζα ποτέ δεν είναι αρκετή, διάλεξε μια ακόμα ή μερικές μακρυμάνικες μπλούζες που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σου. Για τις μέρες που εργάζεσαι μπορείς να επιλέξεις μια γυναικεία μπλούζα φούτερ που θα σου προσφέρει απόλυτη άνεση χωρίς να χάνεις το στυλ σου. Για τις χειμερινές σου εξορμήσεις ή τις μέρες που θα είσαι εκτεθειμένη σε εξωτερικούς χώρους μπορείς να επιλέξεις μια γυναικεία μακρυμάνικη μπλούζα με κουκούλα η οποία θα σου προσφέρει επιπλέον προστασία από το κρύο και μοναδικό στυλ. Για τις βραδινές σου βόλτες μπορείς να επιλέξεις μια κομψή μακρυμάνικη μπλούζα με V ή με στρογγυλή λαιμόκοψη ή μια γυναικεία μακρυμάνικη πλεκτή μπλούζα η οποία θα απογειώσει το στυλ σου ενώ ταυτόχρονα σε κρατάει ζεστή. Για τις προπονήσεις σου μπορείς να διαλέξεις αθλητικές μακρυμάνικες μπλούζες για γυναίκες με διαπνέον ύφασμα και τεχνολογίες που απομακρύνουν την υγρασία από το δέρμα σου για στεγνή αίσθηση. Μια αθλητική μακρυμάνικη γυναικεία μπλούζα μπορεί να σου προσδώσει μοναδική άνεση, βελτιώνοντας τις αθλητικές σου επιδόσεις.

Διάλεξε την Εφαρμογή Που Σου Ταιριάζει Σε Γυναικείες Μπλούζες Μακρυμάνικες

Η εφαρμογή που σου ταιριάζει εξαρτάται από το σωματότυπό σου, αλλά και από το τι αισθάνεσαι εσύ καλύτερα πάνω σου. Για εσένα που θέλεις μια σταθερή αίσθηση αναδεικνύοντας την σιλουέτα σου μπορείς να επιλέξεις μια μπλούζα μακρυμάνικη με στενή εφαρμογή. Τις μέρες που έχεις cozy διάθεση και θες την απόλυτη ελευθερία κινήσεων μπορείς να επιλέξεις μια μπλούζα με μακριά μανίκια που διαθέτει φαρδιά εφαρμογή. Για σένα που θέλεις η μπλούζα να εφαρμόζει με ακρίβεια πάνω σου δίνοντάς σου την διαπνοή που χρειάζεσαι, κατάλληλη είναι μια μπλούζα με μακρύ μανίκι η οποία έχει κανονική εφαρμογή. Φυσικά κάθε μπλούζα διαθέτει τον δικό της οδηγό μεγεθών τον οποίο μπορείς να συμβουλευτείς, κάνοντας τις αντίστοιχες μετρήσεις. Σε περίπτωση που το νούμερο δεν σε εξυπηρετεί μπορείς να κάνεις εντελώς δωρεάν την επιστροφή σου εντός 60 ημερών ή μπορείς απλά να επισκεφτείς κάποιο φυσικό μας κατάστημα.

Η Σωστή Επιλογή Υφάσματος σε Μακρυμάνικες Μπλούζες για Γυναίκες

Για τις χαλαρές μέρες, μια βαμβακερή γυναικεία μακρυμάνικη μπλούζα είναι η κατάλληλη επιλογή καθώς εξασφαλίζει άνεση και απαλή αίσθηση. Για τις μέρες που έχεις γυμναστήριο, ένα αθλητικό γυναικείο μακρυμάνικο μπλουζάκι με ελαστική σύνθεση είναι η τέλεια επιλογή καθώς θα σου προσφέρει απόλυτη ελευθερία κινήσεων σε κάθε σου άσκηση. Για εσένα που θέλεις μέσα από την ένδυσή σου να στηρίξεις την βιώσιμη ανάπτυξη μπορείς να επιλέξεις γυναικεία μπλούζα με κουκούλα, hoodie, φούτερ ή μια μακρυμάνικη μπλούζα κατασκευασμένη από ανακυκλωμένα υλικά ( όπως ανακυκλωμένος πολυεστέρας, ανακυκλωμένο νάιλον), vegan υλικά ή T-shirt κατασκευασμένο από οργανικό βαμβάκι.

Top Brands σε Γυναικείες Μπλούζες με Μακρύ Μανίκι

Επίλεξε μπλούζες γυναικείες με μακρύ μανίκι ή μανίκι 3/4 , 2/4, με μανίκι τρουακαρ ή με μανίκι με ριμπ (rib) ύφανση στο τελείωμα και άλλες, μέσα από Κορυφαία Brands όπως Nike, adidas Originals, adidas Performance, Under Armour, Tommy Jeans, Vans, Reebok Sport, Reebok Classics, THE NORTH FACE, New Balance, Champion, Puma, Levi's, Basehit, BODYTALK, Ellesse, Emerson, Everlast, Helly Hansen, Lee, LOTTO, Napapijri, Odlo,Polo Ralph Lauren, Salomon, Saucony, Target, Superdry, Ugg, Wrangler και πολλά άλλα, αλλά και σε πολλά χρώματα όπως άσπρο, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, μωβ, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, χακί, πολύχρωμο και πολλά άλλα μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.