Brand

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

12 130

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γάντια Τερματοφύλακα

από 2
56 styles.
από 2

Γάντια Τερματοφύλακα Παιδικά, Ανδρικά & Γυναικεία

Παίζεις επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο και ψάχνεις γάντια τερματοφύλακα που θα σε προστατεύσουν και θα σου προσφέρουν άνεση στο γήπεδο; Μπες στο Cosmossport.gr και ανακάλυψε τα γάντια τερματοφύλακα μέσα από Top Brands και απέκρουσε κάθε σουτ! Διάλεξε παιδικά, ανδρικά ή γυναικεία γάντια τερματοφύλακα από μια μεγάλη γκάμα. Το Cosmossport.gr, το No 1 online store είναι εδώ για σένα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Θα βρω γάντια τερματοφύλακα στο Cosmos Sport;

Ανακάλυψε γάντια τερματοφύλακα μέσα από το Cosmossport.gr, για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Βρες γάντια που κλείνουν με σκρατς και διαθέτουν μαλακό αφρό, προστατεύοντας το χέρι σου από κρούσεις και πιθανούς τραυματισμούς.

Υπάχουν γάντια τερματοφύλακα από όλα τα επώνυμα brands;

Βρες γάντια τερματοφύλακα μέσα από την γκάμα του Cosmossport.gr, σε επώνυμα brands όπως adidas Performance, Nike, Elite, Rinat και ZEUS. Διάλεξε τα ιδανικά γάντια τερματοφύλακα μέσα από τα αγαπημένα σου brands και κάνε το παιχνίδι να μετράει.

Πως μπορώ να επιλέξω το κατάλληλο μέγεθος για τα γάντια τερματοφύλακα;

Για να βρεις το κατάλληλο μέγεθος στα γάντια τερματοφύλακα μέτρησε ακριβώς κάτω από τις αρθρώσεις την περιφέρεια του μέρους της παλάμης σου. Αφού κάνεις τις μετρήσεις, πρόσθεσε 2,5 εκατοστά προς τα πάνω και κάνε την αντιστοιχεία με τον οδηγό μεγεθών. Αν οι μετρήσεις σου βρίσκονται ανάμεσα σε δύο μεγέθη, συνιστούμε να δοκιμάσεις το μεγαλύτερο μέγεθος.

Ποια είναι η κατάλληλη φροντίδα και συντήρηση για τα γάντια τερματοφύλακα;

Για να φροντίσεις κατάλληλα τα γάντια τερματοφύλακα χωρίς να φθαρούν, πρέπει να είσαι προσεκτικός/η ως προς την περιποίηση. Με χλιαρό νερό και ένα πολύ ήπιο σαπούνι μπορείς να τα καθαρίσεις, αφήνοντας άφθονο νερό να τα ξεπλύνει καλά. Έπειτα άφησε τα να στεγνώσουν φυσικά σε δροσερό και σκοτεινό μέρος. Η διαδικασία στεγνώματος μπορεί να κρατήσει 1-2 μέρες. Σε κάθε περίπτωση, απέφυγε το πιστολάκι, στεγνωτήριο και έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία καθότι μπορεί να αλλοιωθεί και να θριμματιστεί το λάτεξ.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.