Brand

περισσότερα... λιγότερα

Χωρητικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

7 80

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικείες Τσάντες Μέσης

από 3
82 styles.
από 3

Γυναικείες Τσάντες Μέσης

Βρες Γυναικεία Τσαντάκια για τη μέση (γνωστές και ως μπανάνες) από επώνυμα brands σε μοναδική ποικιλία και σχέδια.
Γυναικείες Τσάντες Μέσης είτε για την προπόνηση, είτε για τις casual ή lifestyle εμφανίσεις. Βρες την ιδανική γυναικεία τσάντα μέσης για σένα, σε πολλά χρώματα, για όλα μέσα από τη μεγάλη ποικιλία του No1 online store!

Επίλεξε Γυναικείο Τσαντάκι Μέσης για Κάθε Περίσταση

Η γυναικεία τσάντα μέσης φορέθηκε πολύ τη δεκαετία του '90 και έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους για μοναδικές iconic εμφανίσεις. Το πλεονέκτημα που έχουν είναι ότι δεν προσθέτουν βάρος στο σώμα σου, είναι εξαιρετικά άνετες αφού τυλίγονται γύρω από την μέση, ενώ μπορείς να την φορέσεις με πολλούς τρόπους όπως χιαστί στο στήθος ή στον ώμο ως τσάντα ώμου. Το μικρό της μέγεθος την κάνει κατάλληλη σε κάθε περίσταση είτε για την καθημερινότητα, είτε για τις προπονήσεις ή τις lifestyle εμφανίσεις σου.

Πως Μπορώ να Συνδυάσω την Τσάντα Μέσης;

Μια τσάντα μέσης είναι must για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Μπορείς να την συνδυάσεις με το αγαπημένο skinny τζιν σου ή με το αγαπημένο σου πουλόβερ τις μέρες που εργάζεσαι. Για τις sporty εμφανίσεις σου μπορείς να την συνδυάσεις με το αγαπημένο σου κολάν ή σορτς, με ένα t-shirt και με τα αγαπημένα σου sneakers. Για το urban look σου μπορείς να την συνδυάσεις άψογα με το φόρεμά σου, το πουκάμισο ή την αγαπημένη σου φούστα ή παντελόνα. Όπως και να την συνδυάσεις το σίγουρο είναι ότι θα σου προσθέσει πέρα από στυλ άνεση, έχοντας τα χέρια σου ελεύθερα κάθε στιγμή.

Τι Στυλ Τσάντας Μέσης να Επιλέξω;

Επειδή η ενδυμασία αλλάζει ανάλογα την περίσταση μπορείς να κάνεις δική σου μια τσάντα μέσης γυναικεία για κάθε περίσταση. Για την καθημερινότητα σου μπορείς να επιλέξεις μια τσάντα μέσης με κανονική χωρητικότητα, κατασκευασμένη από συνθετικά υλικά. Για την προπόνησή σου μπορείς να επιλέξεις μια γυναικεία running τσάντα μέσης ή τσάντα μέσης για προπόνηση η οποία διαθέτει mini σχεδιασμό και είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε να χωράει τον απαραίτητο εξοπλισμό σου προσδίδοντας απόλυτη ελευθερία. Για τις πιο premium εμφανίσεις σου μπορείς να επιλέξεις μια δερμάτινη τσάντα μέσης με έντονο ή minimal design με πολλαπλά φερμουάρ και ρυθμιζόμενο λουρί μέσης για να την προσαρμόσεις όπως θέλεις ανάλογα το στυλ σου.

Επίλεξε Γυναικεία Τσάντα Μέσης μέσα από το Κορυφαίο Store!

Ήρθε η στιγμή να επιλέξεις την δική σου τσάντα μέσης μέσα από τα Top Brands όπως Fitletic, Emerson, Napapijri,Nike, adidas Originals, adidas Performance, Jordan, Under Armour, Asics, Tommy Jeans, Vans, Reebok Sport, Reebok Classics, THE NORTH FACE, Puma, Cabin Zero, Ellesse, FJALLRAVEN, Herschel, Invicta, Obey, Salomon, Timberland και πολλά άλλα. Οι τσάντες μέσης ήρθαν ξανά στο προσκήνιο είτε διαλέξεις μια oversized τσάντα μέσης, είτε mini μέγεθος ή κανονικό, θα βρεις μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων όπως άσπρο, μαύρο, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μπλε, μωβ, ασημί, πράσινο, πορτοκαλί, ροζ, χακί, πολύχρωμο με print και πολλά άλλα, μόνο στο No1 online store, Cosmossport.gr, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.