Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

2 300

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Πολεμικές Τέχνες

από 2
68 styles.
από 2

Πολεμικές Τέχνες

Μποξ, καράτε, Muay Thai ή κάποια άλλη πολεμική τέχνη; Ό,τι κι αν προτιμάς, κάν' το σωστά! Επέλεξε τον κατάλληλο εξοπλισμό για πολεμικές τέχνες, από παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό! Ανακάλυψε τη μεγάλη συλλογή του No 1 online store, σε Μοναδικές Τιμές και Προσφορές!

Πως Θα Επιλέξω τα Κατάλληλα Γάντια Πολεμικών Τεχνών

Η σημαντικότερη επιλογή για τις πολεμικές τέχνες είναι τα γάντια. Τα γάντια είναι απαραίτητα για την προστασία των χεριών σου. Ανάλογα την πολεμική τέχνη θα επιλέξεις τα κατάλληλα γάντια. Για γάντια σάκου θα προτιμήσεις γάντια σάκου του box. Προστατεύουν τα χέρια και τον καρπό διατηρώντας τον έλεγχο και τη δύναμη της γροθιάς με ακρίβεια. Ιδανικά τα γάντια σάκου πρέπει να έχουν καλή και χοντρή γέμιση, καλό σχήμα, να είναι δερμάτινα και να εφαρμόζουν καλά στο χέρι σου. Για έναν αρχάριο που ξεκινάει τώρα και θέλει να μάθει σωστή τεχνική στις γροθιές και στις άμυνες κατάλληλα είναι τα γάντια box προπόνησης. Τα γάντια προπόνησης προστατεύουν από τα χτυπήματα, τα οστά και την καταπόνηση των χεριών. Τα γάντια προπόνησης διαχωρίζονται με βάση το βάρος. Συνήθως θα τα βρεις στις ακόλουθες ταξινομήσεις βάρους: 10 oz, 12 oz, 14 oz και 16 oz για άντρες , ενώ για γυναίκες στα 8 oz και στα 10 oz. Το τι μέγεθος θα επιλέξεις εξαρτάται από τα κιλά σου και από το πόσο καλά εφαρμόζει το γάντι στο χέρι σου. Για έμπειρους αθλητές των πολεμικών τεχνών κατάλληλα είναι τα γάντια αγώνων. Τα γάντια αγώνων βελτιώνουν το παιχνίδι και την απόδοση σε σημαντικό βαθμό. Για να είναι αποτελεσματικά τα γάντια αγώνων θα πρέπει να προσφέρουν άψογη υποστήριξη στον καρπό και καλή γέμιση για αποφυγή τραυματισμών. Τέλος άλλη μια κατηγορία γαντιών που θα βρεις στο site μας είναι τα γάντια MMA. Αυτά τα γάντια είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν προστασία επιτρέποντας την ευλυγισία και την ευκινησία των χεριών επιτρέποντας έτσι λαβές και πιασίματα. Όποια πολεμική τέχνη κι αν επιλέξεις χρειάζεσαι τα κατάλληλα γάντια. Για να είναι ιδανικά τα γάντια πολεμικών τεχνών για σένα πρέπει να βρεις την σωστή εφαρμογή πάνω σου, ώστε να μην μετακινούνται από πάνω σου, να έχουν καλή γέμιση και να είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά.

Επίλεξε Προστατευτικά Προπόνησης

Το παν για την ασφάλειά σου είναι να διαθέτεις προστατευτικά προπόνησης για πολεμικές τέχνες. Τα προστατευτικά για την προπόνηση πολεμικών τεχνών πρέπει να επιλέγονται προσεκτικά γιατί συμβάλλουν στην αποφυγή τραυματισμών κατά την προπόνησή σου ή τους αγώνες σου. Τα προστατευτικά χεριών ή τα μπαντάζ που θα βρεις στο site μας κρατάνε τα χέρια σου ασφαλή από τους τραυματισμούς, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν υποστήριξη στους καρπούς κατά την διάρκεια της προπόνησης. Το μασελάκι προστατευτικό δοντιών είναι must προστατευτικό που χρειάζεσαι για την προστασία των δοντιών σου. Οι προστατευτικές μασέλες μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμού των δοντιών και των ούλων από τυχόν κατάγματα, σχισίματα και ευρύτερους τραυματισμούς. Κάθε μασέλα έχει το εξής πλεονέκτημα να προσαρμόζεται στο στόμα του αθλούμενου εφόσον ζεσταθεί σε ζεστό νερό και μετέπειτα προσαρμόζεται στο σχήμα του στόματος. Ένα ακόμα προστατευτικό που μπορείς να επιλέξεις είναι οι επικαλαμίδες ( κάλτσες)boxing με κουντουπιέ που συμβάλλουν στην άνετη προπόνηση προσφέροντάς σου σταθερότητα σε κάθε κίνηση και προστατεύοντάς σε από τραυματισμούς.

Βρες Αξεσουάρ Πολεμικών Τεχνών

Νούμερο ένα σε κάθε προπόνηση είναι η ενυδάτωση. Για να είσαι πάντα ενυδατωμένος όπου κι αν βρίσκεσαι μπορείς να επιλέξεις ένα μπουκάλι νερού που θα το έχεις πάντα μαζί σου και είναι εύκολο στην μεταφορά. Για να ενισχύσεις τον εξοπλισμό σου μπορείς επίσης να προσθέσεις αλυσίδες που παρέχουν πιο ασφαλές κράτημα και προσδίδουν σταθερότητα. Τέλος για εσένα που θες να δείχνεις την αγάπη σου για το μποξ στα αξεσουάρ σου μπορείς να επιλέξεις ένα μπρελόκ γάντι μποξ για τα κλειδιά σου ή για την τσάντα σου.

Top Brands Πολεμικών Τεχνών

Βρες τώρα Top εξοπλισμό πολεμικών τεχνών σε γάντια, καλαμίδες, προστατευτικά προπόνησης, αξεσουάρ εξοπλισμού, σάκους και πολλά άλλα ανάμεσα στα κορυφαία Brands όπως Everlast, adidas Performance, Amila, Eldico, Shock Doctor και σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, ασημί, γκρι, κίτρινο, κόκκινο, μπλε, μωβ, πολύχρωμο, πράσινο, ροζ και πολλά άλλα μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.