Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

25 200

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Ζακέτες

από 4
130 styles.
από 4

Βρες Στυλάτες Ζακέτες adidas

H adidas εδώ και αρκετά χρόνια έχει αφιερωθεί στη δημιουργία αθλητικών και casual ρούχων και όχι μόνο! Ανακάλυψε ανδρικές, γυναικείες, παιδικές (για αγόρια και για κορίτσια), ζακέτες με την υπογραφή της adidas, μόνο στο No 1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές!

Διάλεξε adidas Ζακέτα για Κάθε Χρήση

Η ζωή είναι συναρπαστική και τα ρούχα σου πρέπει να είναι ικανά να σε ακολουθήσουν σε ό,τι και να αποφασίσεις να κάνεις, γι' αυτό και στο No1 online store θα βρεις adidas ζακέτες που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Προπονείσαι κάθε μέρα; Τότε επίλεξε υφάσματα, όπως το AEROREADY και ο Ripstop πολυεστέρας που απομακρύνουν τον ιδρώτα, στεγνώνουν γρήγορα και σε κρατούν δροσερό ακόμα και σε συνθήκες αυξημένης υγρασίας. Για επιπλέον διαπνοή μπορείς να επιλέξεις μια ανάλαφρη ζακέτα με απαλό ύφασμα.

Για εσένα που έχεις μια πιο outdoor διάθεση, επίλεξε μια ζακέτα με ελαστική και χαλαρά μανίκια για απόλυτη άνεση, με συνθετική μόνωση υψηλής ποιότητας και επιπλέον επενδύσεις στο γιακά και στις μανσέτες των μανικιών με σκοπό να μένει η θερμότητα μέσα.

Αλλά ακόμα και όταν ο καιρός κρυώνει πολύ, εσύ δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το μαλακό, ζεστό ύφασμα θα σε κρατάει ζεστό και θα σου παρέχει την απαραίτητη μόνωση που χρειάζεσαι, ενώ το αντιανεμικό τελείωμα θα σε κρατάει ασφαλή από τον άνεμο και τη βροχή.

Ταξιδεύεις και θέλεις μια άνετη adidas ζακέτα; Επίλεξε μια oversized ζακέτα με κουκούλα και μαλακό ύφασμα που θα σου χαρίσει μοναδική άνεση και ζεστασιά.

Επίλεξε adidas Ζακέτα για Κάθε Στυλ

Μια adidas Ζακέτα είναι must για κάθε γκαρνταρόμπα, αφού μπορεί να σε συνοδεύσει από το casual, street, sporty μέχρι και urban look σου.

Είτε επιλέξεις ζακέτα adidas Originals, Performance ή Adicolor, ετοιμάσου να κλέψεις τις εντυπώσεις. Για την καθημερινότητά σου μπορείς να επιλέξεις μια ζακέτα adidas με κανονική εφαρμογή και ψηλό γιακά ή κουκούλα για extra προστασία από το κρύο.

Για τις sporty εμφανίσεις σου μπορείς να επιλέξεις μια ζακέτα adidas με στενή εφαρμογή, ιδανική και για τις outdoor δραστηριότητές σου.

Για εσένα που θέλεις να χαλαρώσεις στο σπίτι και έχεις cozy διάθεση μπορείς να επιλέξεις μια ζακέτα adidas oversized.

Τέλος για εσένα που θέλεις να πας στο πάρτι που σε κάλεσαν μπορείς να συνδυάσεις μια ζακέτα adidas με χρωματιστές ρίγες για exclusive εμφανίσεις, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα κλασσικά στυλ.

Επίλεξε το Ύφασμα που σου Ταιριάζει

Διάλεξε την κατάλληλη ζακέτα adidas με το ύφασμα που σου ταιριάζει. Η βαμβακερή σύνθεση, προσφέρει μια απαλή και ανάλαφρη αίσθηση, ενώ για εσένα που θέλεις εξαιρετικά ζεστή αίσθηση μπορείς να επιλέξεις μια adidas ζακέτα με επένδυση ώστε να κρατάει την ζεστασιά που χρειάζεσαι. Τις έντονες μέρες που θέλεις στεγνή αίσθηση μπορείς να επιλέξεις μια adidas ζακέτα που απομακρύνει την υγρασία από το σώμα σου. Μια ζακέτα με συνθετικά υλικά μπορεί να σου προσφέρει απόλυτη ελευθερία κινήσεων και ελαστικότητα. Για εσένα που μέσα από την ένδυσή σου θέλεις να στηρίξεις την βιώσιμη ανάπτυξη μπορείς να επιλέξεις μια adidas ζακέτα κατασκευασμένη από οικολογικά/ βιώσιμα ή ανακυκλωμένα υλικά στο ύφασμα. Όποια ζακέτα της adidas κι αν επιλέξεις θα βρεις την ιδανική για σένα στο Cosmossport.gr

Επιλογή Σωστού Μεγέθους & Φροντίδα

Η εφαρμογή στις adidas ζακέτες διαφέρει ανάλογα με το στιλ (regular, slim, loose fit). Για μεγαλύτερη ακρίβεια ως προς την σωστή επιλογή μεγέθους, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει ή κάθε ζακέτα. Αφού κάνεις τις αντίστοιχες μετρήσεις, μπορείς να επιλέξεις το μέγεθος σου. Σε περίπτωση αλλαγής, μπορείς να την στείλεις δωρεάν ή να κάνεις την αλλαγή σε κάποιο φυσικό μας κατάστημα. Όσον αφορά την φροντίδα, καλό θα ήταν να δεις τις οδηγίες που αναγράφονται στην ετικέτα της κάθε ζακέτας adidas. Καλό θα ήταν η πλύση να γίνεται με παρόμοια χρώματα και να αποφεύγεται το σιδέρωμα σε υψηλή θερμοκρασία.

Επίλεξε Ζακέτες adidas Μέσα από το Κορυφαίο Store!

Επίλεξε τώρα την δική σου ζακέτα adidas Originals ή Performance, σε ανδρικά, γυναικεία & παιδικά μεγέθη και σε πολλά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, γκρι, κόκκινο, μπεζ, μπλε, μωβ, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, χακί, χρυσό, πολύχρωμο και πολλά άλλα, μόνο στο No1 online store, Cosmossport.gr, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.