Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Θήκη Laptop

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

70 125

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

The North Face Σακίδια Πλάτης

15 styles.

The North Face Σακίδια Πλάτης

Βρες Τhe North Face Σακίδια Πλάτης για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Τα backpacks της The North Face είναι ο ιδανικός σου σύμμαχος σε κάθε περιπέτεια, είτε αυτή είναι μέρος της καθημερινότητάς σου είτε όχι. Δουλεία, σχολείο, αθλητικές δραστηριότητες, εκδρομές, εξορμήσεις στην ύπαιθρο, ταξίδια... όποιο κι αν είναι το στοιχείο σου η The North Face έχει το κατάλληλο σακίδιο πλάτης για εσένα. Μια ποικιλία από χωρητικότητες μεγάλων σακιδίων, με τσέπες οργάνωσης και θήκες laptop, σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις και να τεστάρεις την αδιαπραγμάτευτη ανθεκτικότητα τους.

  

Ανακάλυψε The North Face ανδρικά, γυναικεία και παιδικά σακίδια πλάτης σε πολλά σχέδια, χρώματα και μεγέθη από το Cosmossport.gr!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.