Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

8 130

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Παιδικά Αθλητικά Παπούτσια

811 styles.
από 23

Παιδικά Αθλητικά Παπούτσια

Χάρισε στο παιδί σου την άνεση και το στυλ που χρειάζεται για τις δραστηριότητές του με ένα ζευγάρι εξειδικευμένα αθλητικά παιδικά παπούτσια! Επίλεξε το κατάλληλο ζευγάρι παιδικών παπουτσιών για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες των μικρών μας φίλων και εξασφάλισέ τους σταθερότητα και άνεση σε ό,τι κι αν κάνουν!

Διάλεξε το Ιδανικό Στυλ Αθλητικών Παιδικών Παπουτσιών

Οι μικροί μας φίλοι έχουν μια έντονη καθημερινότητα στο σχολείο και στις εξωσχολικές δραστηριότητές τους. Γι' αυτό βρες το ιδανικό αθλητικό παπούτσι για παιδιά που θα τους προσφέρει την ευελιξία που χρειάζονται. Στο Cosmossport.gr θα βρεις αθλητικά παπούτσια παιδικά για μπάσκετ, τρέξιμο, training, βόλεϊ, τένις, ρυθμική γυμναστική ακόμα και για trail! Δώσε τους την δυνατότητα να αθλούνται με προστασία χάρη στις πρωτοποριακές τεχνολογίες που διαθέτουν τα αθλητικά, όπως τεχνολογία με EVA για αντικραδασμική προστασία, σόλα με αφρό για πρόσφυση και μαλακό πάτημα, αερόσολα, ύφασμα με mesh στο άνω μέρος για διαπνοή και πολλά άλλα που θα χαρίσουν στα πόδια τους ξεκούραστη αίσθηση.

Βρες την Κατάλληλη Εφαρμογή στα Αθλητικά Παπούτσια για Παιδιά

Η εφαρμογή στα αθλητικά παπούτσια διαφέρει, ανάλογα το μοντέλο και το στυλ του παπουτσιού. Θα βρεις παιδικά αθλητικά παπούτσια με στενή, κανονική και φαρδιά εφαρμογή. Η κανονική εφαρμογή είναι κατάλληλη για την καθημερινότητά τους στο σχολείο, ενώ η στενή εφαρμογή είναι κατάλληλη για τις αθλητικές τους δραστηριότητες καθώς θα προσδώσουν σταθερότητα στο πάτημα. Για τις χαλαρές τους ημέρες μπορείς να επιλέξεις ένα παιδικό αθλητικό παπούτσι με χαλαρή εφαρμογή. Το κλείσιμο επίσης, στα αθλητικά παπούτσια των παιδιών διαφέρει, καθώς θα βρεις αθλητικά που δένουν με κορδόνια για άψογη εφαρμογή, θα βρεις όμως και αθλητικά παιδικά παπούτσια που κλείνουν με σκριτς σκρατς (velcro κλείσιμο) για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή.

Επίλεξε το Σωστό Μέγεθος σε Αθλητικά Παιδικά Παπούτσια

Είναι πολύ σημαντικό οι μικροί μας φίλοι να αισθάνονται άνετα με τα παπούτσια που φοράνε, και αυτό θα επιτευχθεί με το σωστό μέγεθος. Η επιλογή μεγέθους είναι σημαντική για την αποφυγή τραυματισμών και πρηξίματων στο πόδι. Εάν θέλεις να κάνεις την αγορά σου ηλεκτρονικά, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε παπούτσι, αφού κάνεις τις αντίστοιχες μετρήσεις, μπορείς να επιλέξεις νούμερο με ασφάλεια. Σε περίπτωση αλλαγής , πραγματοποιείται εντελώς δωρεάν εντός 60 ημερών. Για εσένα που θέλεις να τα δοκιμάσει σε κάποιο φυσικό μας κατάστημα, μπορείς να πάρεις το μικρό σου για δοκιμή κατά προτίμηση απογευματινή ώρα που το πόδι θα είναι ήδη πιο πρησμένο, ούτως ώστε να γίνει η σωστή επιλογή μεγέθους, χωρίς να το πιέζει στο πόδι.

Βρες Top Brands σε Αθλητικά Παιδικά Παπούτσια Μέσα από το Κορυφαίο Store!

Επιλέξτε παιδικά αθλητικά παπούτσια για κορίτσια και για αγόρια από Κορυφαία Brands όπως Nike, adidas Performance, Havaianas, Under Armour, Asics, Reebok Sport, Champion, Puma, Fila, Amila, Arena, Crocs, Dupe, Go Dance, LOTTO και από πολλά χρώματα όπως άσπρο, ασημί, floral, μαύρο, κίτρινο, καφέ, κόκκινο, ροζ, γκρι, μπλε, μπεζ, μωβ, πορτοκαλί, πράσινο, πολύχρωμο και πολλά άλλα!

Διαλέξτε Top Παιδικά Αθλητικά Παπούτσια στο Κορυφαίο Store!

Ανακαλύψτε μία μεγάλη συλλογή σε αγορίστικα και κοριτσίστικα αθλητικά παιδικά παπούτσια στο No1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.