Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

31 85

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Puma X-Ray Sneakers

12 styles.

Puma X-Ray Sneakers

Για ένα ολοκληρωμένο look με απόλυτο στυλ δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα ζευγάρι sneakers Puma X-Ray. Συνδύασε το ρετρό στυλ και το σύγχρονο επιλέγοντας ένα sneaker Puma X-Ray.
Ανακάλυψε και εσύ τα δικά σου παπούτσια Puma X-Ray σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά (για αγόρια, για κορίτσια) μεγέθη και νιώσε το στυλ σου να πηγαίνει σε next level, mε Μοναδικές Τιμές & Απίστευτες Προσφορές στο Cosmossport.gr, το Νο1 online store!

Σε Τι Ξεχωρίζουν τα Puma X-Ray Sneakers;

Το πρώτο πράγμα που ξεχωρίζει τα παπούτσια Puma X-Ray είναι το design τους. Συνδυάζει ένα ρετρό στυλ το οποίο ανταποκρίνεται άρτια στην μόδα του σήμερα, καλύπτοντας κάθε στυλ. Τα Sneakers Puma X-Ray μπορείς να τα συνδυάσεις τόσο με το καθημερινό σου στυλ όσο και με το lifestyle σου. Η φρέσκια προοδευτική σχεδίασή τους συνδυάζεται με μείγματα σουέτ, διχτυωτών και δερμάτινων υλικών, ενώ το δέσιμο με τα κορδόνια σου χαρίζουν άψογη εφαρμογή. Είναι εμπνευσμένα από την δύναμη των ακτινών Χ. Τα λακτίσματα που διαθέτουν δίνουν στις πιο πρόσφατες τάσεις μια τεχνολογική εξέλιξη, με χοντρή, ενδιάμεση σόλα, ζωηρά χρώματα και υπερυψωμένη λωρίδα PUMA. Ωστόσο η ενδιάμεση σόλα με IMEVA σου χαρίζει ανάλαφρο βήμα ενώ η κάλτσα SoftFoam+ παρέχει άνεση στο βήμα. Η αντίθεση PUMA Formstrip στην πλάγια πλευρά και το PUMA cat κάνουν αυτά τα παπούτσια να ξεχωρίζουν.

Η Εφαρμογή των τα Puma X-Ray Παπουτσιών

Τα τα Puma X-Ray Sneakers είναι εξαιρετικά άνετα κάνοντάς σε να νιώθεις λες και πατάς στα σύννεφα. Η εφαρμογή τους διαφέρει σε κανονική ή χαλαρή εφαρμογή. Για μεγαλύτερη ακρίβεια όμως ως προς το μέγεθος, μπορείς να κάνεις τις αντίστοιχες μετρήσεις στο πόδι σου και μετέπειτα να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα τα Puma X-Ray Sneakers θα σε γοητεύσουν από την πρώτη κιόλας στιγμή και δεν θα θέλεις να τα αποχωριστείς.

Ανακάλυψε τα Puma X-Ray Sneakers στο Κορυφαίο Store!

Βρες κι εσύ μια μεγάλη συλλογή σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά Puma X-Ray παπούτσια για να ολοκληρώσεις το casual & urban style σου. Στο Cosmossport.gr θα βρεις Puma X-Ray sneakers στα πιο In σχέδια, μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων όπως άσπρο, γκρι, κόκκινο, μαύρο, μπλε, πολύχρωμο και πολλά άλλα μόνο, στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.